Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις: 6-13 Απριλίου
Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό 4 Απριλίου - δοκιμάζοντας τις σχέσεις μας

Zwdia

Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό 4 Απριλίου – δοκιμάζοντας τις σχέσεις μας από την Λίλιαν Σίμου

Έκλειψη Σελήνης στην 15η μοίρα του Ζυγού, από 4 Απριλίου το μεσημέρι.

Μία ιδιαίτερη έκλειψη, της οποίας η επιρροή ξεκίνησε από τον προηγούμενο μήνα, αφού αγγίζει τις ζωδιακές μοίρες που δονούνται από το έβδομο στη σειρά τετράγωνο του Ουρανού προς τον Πλούτωνα. Τελευταία σύγκρουση ακριβείας των δύο αυτών πλανητών, οι οποίοι ξεκίνησαν το δύσκολο ταξίδι των κοινωνικών μεταρρυθμίσεων και ανατροπών, εδώ και μία πενταετία περίπου.

Όπως αναφέρθηκε και στο άρθρο των προβλέψεων του μήνα Απριλίου από την Δήμητρα Ράπτη, η έκλειψη αυτή προκαλεί έντονες συγκινήσεις.

Στο ζώδιο του Ζυγού, οι σχέσεις και οι συνεργασίες δοκιμάζονται και ανάλογα με την ποιότητά τους, θα αντέξουν στις πιέσεις και θα ανανεωθούν, ή θα διαλυθούν οριστικά.

Εξ άλλου, η πρώτη έκλειψη την παραμονή της Εαρινής Ισημερίας, σηματοδότησε την έναρξη μίας νέας εποχής κατά την οποία θα πρέπει να είμαστε περισσότερο εστιασμένοι στις βαθύτερες συγκινήσεις και στις πνευματικές αναζητήσεις.

Η Αφροδίτη που κυβερνά την Σελήνη, είναι στο ζώδιο του Ταύρου και σε παραλληλία με τον φωτεινό αστέρα Αρκτούρο, φωτίζοντας την ανάγκη για μας ασφάλεια και σταθερότητα, αλλά και απολαύσεις. Οι σχέσεις θα είναι πηγή χαράς για να παραμείνουν σταθερές αυτή την εποχή. Στέκεται όμως στον 10ο οίκο δίχως όψεις, σαν μοναχικός πλανήτης που περιμένει την κατάλληλη στιγμή να εκφραστεί. Σε αναμονή των εξελίξεων στην αισθηματική μας ζωή λοιπόν, καθώς είναι σημαντικό να βρούμε το στέρεο έδαφος για να καλλιεργήσουμε το έργο μας. θα χρειαστεί να προσπαθήσουμε αρκετά όμως για να ξεφύγουμε από την αδράνεια, τον δισταγμό, την νωχελικότητα, να «ξεβολευτούμε»…

Ο Άρης στο ζώδιο του Ταύρου και στην μοίρα έξαρσης της Σελήνης, παρακινεί για το «άγγιγμα ψυχής».

Ο ωροσκόπος του χάρτη της έκλειψης στον Λέοντα, με τον Δία σε σύνοδο, προσδίδει μία φωτεινή νότα αισιοδοξίας, ανάπτυξης και δημιουργικότητας. Σχηματίζουν και οι δύο θετικές όψεις με τους πλανήτες στον Κριό, Ήλιο, Ουρανό, Ερμή, την Σελήνη στον Ζυγό και τους Δεσμούς της. Η έκλειψη ανοίγει νέες προοπτικές για αρμονία.

Ο Πλούτωνας τετραγωνίζει την Σελήνη και ο Ουρανός είναι σε αντίθεση, μαζί με τους υπόλοιπους πλανήτες στον Κριό. Με πάθος, ένταση, τα συναισθήματα εκρήγνυνται σαν την λάβα ενός ηφαιστείου.

Οι κλυδωνισμοί και οι εσωτερικές συγκρούσεις πηγάζουν από την ανάγκη να εγκαταλειφθεί το εγωιστικό μας στοιχείο που δημιουργεί διάσταση, ρήξη και απόσταση στις προσωπικές σχέσεις και να έρθουμε περισσότερο κοντά βαδίζοντας προς ένα κοινό στόχο. Η ισορροπία είναι δύσκολη και συχνά επίπονη η επίτευξη. Εξ άλλου τα τραύματα έχουν μία παρατεταμένη διάρκεια. Η σχέση με το «εγώ» οδηγεί σε θετική ή αρνητική έκβαση προς τη σχέση με τους «άλλους»!

Στον παρορμητικό σταυρό όμως, όλα κυλούν γρήγορα, άμεσα, δυναμικά, δίχως υπομονή. Οι αντιδράσεις είναι βιαστικές, με οξύτητα και ένταση.

Σε ημέρα και ώρα Κρόνου, το έργο μας είναι δύσκολο και κοπιαστικό. Αλλά είναι σημαντικό και θα φέρει ένα τέλος στη φθορά ή στην έλλειψη ουσίας σε μία σχέση.

Κατά τον αγαπημένο μου δάσκαλο Ντέην Ρουντγίαρ, η ζωδιακή μοίρα της έκλειψηςΣελήνης ζητά την συμμετοχή μας προκειμένου να επέλθει η αρμονία και η τάξη στο μικρό μας σύμπαν, μέσα από την ευγενική αυτό-έκφραση και την ικανοποίηση των εσωτερικών μας αναγκών.

Ας βιώσουμε αυτή την έκλειψη, οδηγώντας τη σκέψη προς τις βαθύτερες ανάγκες, εξαλείφοντας τα αρνητικά συναισθήματα, καθορίζοντας εκ νέου την επικοινωνία με τον ίδιο μας τον εαυτό, κι επιτρέποντας να μας αγγίξουν στο εξής εκείνοι που ξέρουν να φέρνουν ισορροπία και ποιότητα στις σχέσεις μας.

Πώς θα μας επηρεάσει η έκλειψη σε ατομικό επίπεδο;
(Ό,τι περιγράφουμε ισχύει για τους επόμενους πέντε με έξι μήνες )

Ο ατομικός χάρτης θα δώσει λεπτομέρειες για τον καθένα μας, με την γενέθλια προδιάθεση και τα προγνωστικά συστήματα. Αλλά λίγες συμβουλές για κάθε ζώδιο, θα βοηθήσουν σε μία πρώτη προσέγγιση. (αν γνωρίζετε τον ωροσκόπο, διαβάζετε και το ζώδιο αυτό)

Κριός
Σας αφορά άμεσα η έκλειψη αυτή, αφού συμβαίνει απέναντι ακριβώς από το ζώδιό σας. Ένα ζώδιο το οποίο έχει ήδη κουραστεί από τις διαρκείς προκλήσεις τα τελευταία χρόνια, αλλά και τώρα από τον δύσκολο τετράγωνο στα παρορμητικά. Επομένως μία ακόμη προσπάθεια αυτογνωσίας είναι μέσα από αυτήν την έκλειψη. Φωτίζεται ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Είναι ένας τομέας που σας έχει δημιουργήσει δυσκολίες, αλλά έχει ανοίξει ευκαιρίες πλέον για μία μακρινή ικανοποίηση. Αν έχετε συνεργάτες, πρέπει να τους δείτε με μία νέα προσέγγιση. Αν επιθυμείτε να έχετε μία νέα συνεργασία, τότε θα είναι καλό να εξεταστεί η προοπτική της, γιατί θα αποδώσει σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από αυτό που περιμένατε, αλλά θα διαρκέσει. Επομένως, ό,τι χτίζετε αυτή την περίοδο, θα σας ωφελήσει στο μέλλον, αν θεμελιωθεί σωστά. Στα προσωπικά σας ζητήματα, μπορείτε να αναζητήσετε το ταίρι που θα σας προσφέρει ασφάλεια, ζεστασιά και θα φανεί πολύτιμο για τον αγώνα της ζωής.

Ταύρος
Σε σας η έκλειψη θα λειτουργήσει επιδιώκοντας να δώσει αφορμή προκειμένου να αλλάξετε την καθημερινότητά σας. Να την οργανώσετε καλύτερα, καθώς ήδη γνωρίζετε εδώ και καιρό πως δεν προσπαθείτε όσο θα έπρεπε. Ενδεχομένως, ήδη έχετε ξεκινήσει την αλλαγή, αλλά τώρα φωτίζεται και διευκρινίζεται καλύτερα ο στόχος. Η εργασία που απαιτεί από μέρους σας μία μεγαλύτερη προσπάθεια και την κατάστρωση σχεδίων για ένα στόχο πολύ πιο μακρινό από τον ήδη υπάρχοντα, θα σας κουράσει αρκετά. Αλλά αργότερα θα ανταμειφθείτε. Επειδή είναι της φύσης σας να προσπαθείτε καταβάλλοντας μεγάλο κόπο και πείσμα, είναι ίσως η κατάλληλη στιγμή να εναρμονιστείτε με τις ανάγκες αυτής της περιόδου, και να σας θαυμάσουν τελικά για την συνεισφορά σας. Μία περίοδος με πολλές εμπειρίες που θα σας δώσουν την ικανοποίηση πως ό,τι κερδίσετε, το αξίζετε. Κατά συνέπεια, μην χάσετε την ευκαιρία. Με την Αφροδίτη και τον Άρη στο ζώδιό σας, γίνεστε περισσότερο αποφασιστικοί και εκφραστικοί στην προσωπική σας ζωή.

Δίδυμοι
Η έκλειψη θα σας δώσει θετικές προοπτικές, καθώς σχηματίζει θετική γωνία με το ζώδιό σας. Επομένως, θα λέγαμε πως είστε από τα άτομα που έχουν να κερδίσουν από την διευκρίνιση των καταστάσεων της ζωής σας αυτή την περίοδο. Ο τομέας που αγγίζει η έκλειψη, αφορά κατ’ αρχήν την αισθηματική σας ζωή. Θα είναι σημαντικό να εστιαστείτε με προσοχή στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν είστε γονείς, θα είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε τις βάσεις για ένα μέλλον που θα εξασφαλίζει τα παιδιά σας. Ίσως αυτό να αφορά την δημιουργία ενός σπιτιού, αλλά μπορεί να είναι ένα πλάνο για το επαγγελματικό τους μέλλον. Με το ταίρι σας, μπορείτε να κάνετε σχέδια για να διαπιστώσετε αν έχετε μέλλον η σχέση και αν πράγματι σας ικανοποιεί, να την επισημοποιήσετε. Διαφορετικά, μπορεί να επέλθει ρήξη. Ενώ αν έχετε μία καλλιτεχνική κλίση, τότε θα είναι σημαντικό να έχετε δρομολογήσει το επόμενο διάστημα την υλοποίηση ενός σχεδίου σας.

Καρκίνος
Η έκλειψη αφορά ιδιαίτερα και το δικό σας ζώδιο. Γίνεται στον παρορμητικό σταυρό, ενώ συνδέεται με σας και τις υποθέσεις σας, κυρίως αν έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο. Επομένως θα είναι απαραίτητο να ασχοληθείτε με τους οικείους σας και να ρυθμίσετε κάποιες ισορροπίες μέσα στις οικογενειακές σχέσεις. Επειδή φαίνεται πως ως τώρα οι εξωγενείς παράγοντες δεν σας επέτρεψαν να είστε λειτουργικοί και αποδοτικοί στην οικογένεια, θα είναι απαραίτητο πλέον και στο εξής, να εργαστείτε περισσότερο για να συσφίξετε τους οικογενειακούς δεσμούς, αλλά και να δώσετε ένα έναυσμα για να έχετε στο μέλλον διασφαλίσει τις προοπτικές της οικογένειας. Χρειάζεται πείσμα, επιμονή και πιθανότατα να τεθούν νέες βάσεις. Η οικογενειακή σας δομή επανεξετάζεται. Επίσης, μπορεί να χρειαστείτε να κάνετε μία εργασία σχετική με το σπίτι, είτε ως οικοδόμημα, είτε ως επένδυση, είτε ως κληροδότημα. Προσοχή θα χρειαστεί σε κάποιο στόχο που σας ενδιαφέρει και στηρίζεστε σ’ αυτόν. Στον φιλικό σας περίγυρο, θα εκδηλωθεί πιθανόν ένα ερωτικό ενδιαφέρον.

Λέων
Το ενδιαφέρον εστιάζεται στην θετική όψη της έκλειψης προς το ζώδιό σας, αλλά και της Αφροδίτης που την κυβερνά. Μπορούμε να θεωρήσουμε πως είστε σε μία περίοδο ευεξίας αυτές τις μέρες. Η χρονική περίοδος σας προσδίδει άνεση και γοητεία, αλλά και μία διαφορετική χροιά στην προσωπικότητα. Γίνεστε ασυνήθιστα ζεστοί και προσιτοί, διατηρώντας την γοητεία σας. Σημαντικό θα είναι κάνετε σωστές επαφές με άτομα που έχουν κύρος και γνώση. Οι συμφωνίες ή οι συζητήσεις, πρέπει να τεθούν σε νέα βάση, καθώς θα είναι σημαντικό να παρθούν αποφάσεις εξ αρχής. Κάποια άτομα με κοινωνική θέση θα σας στηρίξουν, πρέπει να γίνετε επιλεκτικοί με το περιβάλλον σας. Ενδεχομένως ένα συγγενικό πρόσωπο θα είναι καταλυτικό στην πορεία σας και θα σας φέρει νέες ιδέες για το μέλλον σας. Αν αποφύγετε όμως να μοιράζεστε ό,τι αγαπάτε και σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα με άτομα που δεν σας καταλαβαίνουν. Θα γοητεύετε αυτή την εποχή, αλλά και θα επιδιώκετε την επιβεβαίωση μέσω του θαυμασμού του κοινωνικού σας περίγυρου.

Παρθένος
Η έκλειψη για σας έχει άμεση σχέση με τα οικονομικά και το εισόδημα. Αν η πολιτική σας δεν ήταν πολύ συνετή κατά τη διάρκεια του έτους, θα βρεθείτε προ απροόπτου τώρα. Ίσως έγιναν λάθη, ή υπήρξαν σκαμπανεβάσματα. Αυτή την εποχή με την ευκαιρία της έκλειψης, αλλά και την Αφροδίτη και τον Άρη σε θετική γωνία προς το ζώδιό σας, έχετε την ανάγκη να διευκρινίσετε τις συνθήκες για τα οικονομικά σας και τις προϋποθέσεις από την επαγγελματική σας δραστηριότητα. Είστε επιμελείς και θα βγείτε κερδισμένοι, αν εστιάσετε στην πρακτική πλευρά. Είναι απαραίτητο να συνεργαστείτε ή να συναλλάσεστε με εκείνους που έχουν ξεκάθαρες προθέσεις και αποδεικνύουν το πόσο ωφέλιμοι θα είναι στη ζωή σας. Επιπλέον, κάνετε σχέδια για το μέλλον για τα εισοδήματά σας, αλλά αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις άμεσα. Μην περιμένετε να αποδώσουν σύντομα. Εκείνο που μετρά, είναι μία διασφάλιση που θα σας ευνοήσει αργότερα.

lilian

Ζυγός
Σας αφορά άμεσα η περίοδος αυτή, αφού υποδέχεστε την έκλειψη Σελήνης. Θα είναι σημαντικό να επανεξετάσετε τις προσωπικές σας ανάγκες αλλά και τον τρόπο που λειτουργείτε ατομικά. Θα είναι επίσης απαραίτητο να προσέχετε λίγο περισσότερο την υγεία σας, σε ό,τι αφορά την κόπωση, κυρίως τις ψυχολογικές μεταπτώσεις , από τον ενθουσιασμό στην απογοήτευση, κρίνοντας βιαστικά τις συγκινήσεις. Μία ευαισθησία μπορεί να σωματοποιηθεί επιφέροντας πονοκεφάλους και εκνευρισμό. Ένας προσωπικός αγώνας θα αποδώσει, όταν ξεχάσετε το χθες και τα λάθη του και ισορροπήσετε με τις προσωπικές και τις κοινωνικές σας απαιτήσεις. Επειδή πάντοτε σας ενδιαφέρει το ταξίδι της ζωής και η φλόγα της δημιουργίας, κάνετε κάποια λάθη και άλλοτε είστε πολύ υποχωρητικοί προκειμένου να πετύχετε, άλλοτε πολύ βιαστικοί. Χρειάζεται το μέτρο και υπομονή. Χρειάζεστε μία αλλαγή διάθεσης. Η έκλειψη αυτή είναι πιθανόν μία σημαντική ευκαιρία. Χαρείτε την γοητεία που ασκείτε στο περιβάλλον που κινείστε ευρύτερα και κερδίστε με την προσωπικότητά σας.

Σκορπιός

Με την έκλειψη σε ένα ευαίσθητο τομέα για σας, αναδεικνύονται κρυφές σας ανησυχίες και αυτό σας φέρνει σε μία δύσκολη θέση. Υπάρχουν μνήμες που έχετε προσπαθήσει να βάλετε στο παρασκήνιο, αλλά και κάποια θέματα που δεν θέλατε ως τώρα να αντιμετωπίσετε. Με την ευκαιρία των ημερών αυτών, θα είναι καλό πλέον να χαλαρώσει η αγωνία των μυστικών που είναι δύσκολα να καλύπτετε πλέον. Αν έχετε κάποιες κρυφές δημιουργικές ικανότητες, αυτή την περίοδο θα ήταν καλό να κρίνετε πώς θα τις εκφράσετε μελλοντικά. Οργανωθείτε, ρυθμίστε τις συνθήκες και περιμένετε την κατάλληλη στιγμή. Αν ασχολείστε με μία εσωτερική φιλοσοφία, αυτή η περίοδος θα σας δώσει ένα νέο στοιχείο που θα βοηθήσει στην κατανόηση, την αυτογνωσία και πιθανώς μία διδασκαλία. Γοητεύετε στον κοινωνικό σας χώρο, αυτό έχει θετικά και μπορείτε να κερδίσετε στο περιβάλλον. Αλλά έλκετε και την ζήλια που μπορεί να δημιουργήσει ένα ψευδές κλίμα γύρω σας. Ο Άρης και η Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σας, προσφέρουν την χαρά και την δυνατότητα για μία σταθερή σχέση.

Τοξότης

Θα ήταν καλό να ενδιαφερθείτε σοβαρά για τα σχέδια του μέλλοντος. Είστε λίγο αμελείς γενικά, αναβλητικοί ή διστακτικοί. Ωστόσο, δεν υπάρχουν περιθώρια πλέον. Η έκλειψη τονίζει πως είναι απαραίτητο να κάνετε σοβαρά σχέδια για τις δραστηριότητές σας. Κάποια ζητήματα δεν είχαν καλά αποτελέσματα τους προηγούμενους μήνες. Θα αλλάξετε πιθανότατα τρόπο προσέγγισης και δράσης. Αλλά θα είναι απαραίτητο να διαπιστώσετε πως θα σας βοηθήσει η διαρκής και επίμονη προσπάθεια, αποβλέποντας σε ένα υψηλό στόχο. Θα αναγνωριστείτε, όχι άμεσα, αλλά θα έχει διάρκεια η επιβράβευσή σας. Οι φίλοι θα σας ακολουθήσουν γιατί είναι σημαντικοί και διαρκεί η σχέση σας. Όσοι δεν μείνουν κοντά σας τώρα, δεν ήταν πραγματικοί φίλοι. Συναισθηματισμοί που σας εμπόδιζαν να δείτε σοβαρά το μέλλον, σταματούν. Εκείνο που θέλει προσοχή σε ένα βαθμό, είναι οι οικογενειακές σχέσεις, καθώς μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις. Με την Αφροδίτη και τον Άρη στον τομέα των υποχρεώσεων, θα επιδιώξετε να είστε σταθεροί και πρακτικοί.

Αιγόκερως
Η έκλειψη αναδεικνύει τις μελλοντικές σας προοπτικές σε ό,τι αφορά την κοινωνικοποίησή σας. Η θέση σας πρέπει να αναγνωριστεί, σύμφωνα με τις προσπάθειες που έχουν καταβληθεί, αλλά και όσες πρόκειται να καταβάλλετε από αυτή την περίοδο και στο επόμενο διάστημα. Είναι μία σπάνια ευκαιρία ζωής για σας, καθώς θα έχετε την ικανότητα να δώσετε την μάχη για μία διάκριση και μία επιβράβευση. Η καριέρα σας αλλάζει τοπίο ή μπορείτε να βάλετε πρόγραμμα για ένα μακρόπνοο σχέδιο. Δυσκολίες θα υπάρχουν αν κάνετε το λάθος να φανείτε πολύ αφελείς και ονειρικοί, σε οραματισμούς που έχετε υποσυνείδητα αναπτύξει μέσα από κάποια ιδεολογία. Τα πιθανά λάθη θα προέλθουν αν δεν δώσετε μεγάλη προσοχή στις συμφωνίες και στις συζητήσεις που γίνονται αυτή την εποχή. Ο Άρης και η Αφροδίτη σχηματίζουν θετική γωνία με το ζώδιό σας και ανοίγουν ορίζοντες στην δημιουργικότητα αλλά και στην ερωτική σας ζωή.

Υδροχόος
Η έκλειψη δημιουργεί θετική όψη προς το ζώδιό σας και αυτό είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για σας. Καθώς υπάρχουν δυσκολίες που απαιτούν υπομονή και επιμονή, είστε σε θέση να τα φέρετε σε πέρας, όλα τα δώρα που παρέχονται αυτή την περίοδο. Αν μάλιστα ενδιαφέρεστε για ένα μακρινό ταξίδι, ή την θέση σας σε μία εταιρία που έχει σχέση με το εξωτερικό ή πολυεθνικές, θα σας εξυπηρετούσε να εστιαστείτε εκεί. Κάποια ζητήματα νομικής υφής, θα αργήσουν, αλλά τελικά θα έχουν ένα αίσιο τέλος. Πρακτικές λύσεις που σας ενδιαφέρουν για νομικά συμβόλαια και οικονομικά θέματα, θα σας βοηθήσουν αυτή την περίοδο. Αν σπουδάζετε, ο κόπος που καταβάλατε ως τώρα, θα ανταμειφτεί και θα μπορούσατε να πάρετε ένα πτυχίο, ή να ολοκληρώσετε ένα κύκλο που σας ενδιαφέρει. Επιδιώξετε την επιμόρφωσή σας αυτό το διάστημα. Οι σχέσεις σας έχουν μία περίοδο γλυκύτητας και τρυφερότητας, μπορείτε να χαρείτε και να αναπτύξετε ζεστασιά και κτητικότητα προς το ταίρι σας.

Ιχθείς
Η πορεία της ζωής σας είναι εστιασμένη στην ανάγκη της ασφάλειας και την σταθερότητας σε ό,τι αφορά κάποιο απόκτημα. Αν έχετε να ασχοληθείτε με περιουσιακά ζητήματα, έχετε ταλαιπωρηθεί εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Κάποιες φορές ήσασταν περισσότερο τακτοποιημένοι και τυπικοί. Τώρα ίσως φανείτε ανέμελοι και αβέβαιοι στις επιλογές, καθώς φαίνεται να ζείτε σε ένα όνειρο ή σας επηρεάζει έντονα η σχέση σας. Ωστόσο, οφείλετε να είστε συγκεντρωμένοι στα συμφέροντά σας. Θα ήταν καλό να επιδιώξετε να επενδύετε σε μετοχές που θα αποδώσουν σε βάθος χρόνου. Θα υπάρχουν εμπόδια για να ρισκάρετε σε άμεσο κέρδος. Δεν σας ευνοεί κάθε εύκολη λύση. Στα αισθηματικά σας πρέπει να δείτε αν το άτομο που σας ενδιαφέρει παίζει ένα σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Διαφορετικά η σχέση περνά πιθανότατα μία κρίση. Από την κρίση αυτή, αν υπάρχει η σωστή εξήγηση και συζήτηση, θα επέλθει μία ισορροπία. Αρκεί να μην είστε κτητικοί και οι δύο, ή κυριαρχικοί. Ας είστε δίκαιοι, για να βγείτε ωφελημένοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;