5 πράγματα που θα θέλαμε να διαρκούσαν λιγάκι παραπάνω!
Ίσως όμως η μαγεία τους να είναι ακριβώς αυτή. Η μικρή διάρκειά τους...

Είναι κάποια πράγματα που ίσως θέλαμε να κρατούσαν για πάντα  ωστόσο επειδή το “για πάντα” είναι μία πλάνη ας αρκεστούμε με το να διαρκούσαν λίγα λεπτά, λίγες μέρες ή λίγους μήνες παραπάνω (εξαρτάται από την περίπτωση).

1. Φοιτητική ζωή 

Έρχεται η ώρα και η στιγμή που δίνετε το τελευταίο σας μάθημα, κάτι μέσα σας αρχίζει και βράζει γιατί μετά από το πρώτο 10λεπτο που συνειδητοποιείτε πως τέρμα πια το διάβασμα και τα καμένα μπιφτέκια που επιχειρήσατε να φτιάξετε κατά καιρούς, πάει μαζί και η φοιτητική ζωή!

Τα ξενύχτια με την παρέα σας, το σπιτάκι σας που μένατε μόνοι ή με τον κολλητό σας, τα ντελιβεράδικα της ευρύτερης περιοχής που σας ήξεραν με το μικρό σας.

2. Ύπνος

Όσο νωρίς και αν πέσετε στο κρεβατάκι σας πάντα το πρωί δεν έχετε την αίσθηση ότι σας πλακώνει το πάπλωμα κι ότι δε θέλετε να ανοίξετε τα μάτια σας με τίποτα; Πείτε… το νιώθετε ή μόνο εγώ θέλω να χουχουλιάζω κάθε μέρα;

3. Πρώτο φιλί

Όταν τα συναισθήματα είναι έντονα, εκείνη τη στιγμή το σώμα παραλύει. Φιλιέστε και νομίζετε πως διαρκεί ώρες μα συνέβη μόλις για λίγα λεπτά ή δευτερόλεπτα. Και θέλετε πάλι… και θέλετε συνέχεια!

4. Ταξίδι με φίλους ή το αμόρε σας

Ποτέ οι μέρες ενός ταξιδιού και ειδικά στο εξωτερικό δεν είναι αρκετές να απολαύσετε την παρέα σας ή το έταιρον σας ήμισυ, ούτε να γνωρίσετε όλα τα μέρη που θέλατε να επισκεφθείτε.

5. Καλοκαίρι

Μπορεί να διαρκεί 3 ολόκληρους μήνες ωστόσο ποτέ δε χορταίνουμε τον ήλιο, τα μπάνια, τα νησιά, τις διακοπές. Το τέλος του σημαίνει επιστροφή στη ρουτίνα και αυτό λίγο μας την σπάει!

Επίλογος

Ίσως όμως η μαγεία τους να είναι ακριβώς αυτή. Η μικρή διάρκειά τους…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;