Τι δώρο να του πάρω για Πάσχα; 8 οικονομικές προτάσεις!
Εσύ ακόμη ψάχνεις τι δώρο να του πάρεις για το Πάσχα; Σε αυτή τη λίστα θα βρεις τις καλύτερες και πιο οικονομικές προτάσεις της αγοράς!

Το Πάσχα πλησιάζει και, παρόλο που δεν υπάρχει παρόμοιο έθιμο με αυτό της ανταλλαγής δώρων όπως τα Χριστούγεννα, ωστόσο είθισται να αγοράζουμε κάποιο συμβολικό δωράκι για τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Τώρα το αν πρόκειται για κάποιον από την οικογένειά σου, για το “je táime” σου, ή για κάποιο φίλο σου, αυτό το αποφασίζεις εσύ. 

Δες στη λίστα που ακολουθεί τις 8 καλύτερες low budget προτάσεις για αντρικά δώρα για το Πάσχα!

1. Ένα Πασχαλινό διακοσμητικό τύπου, κάποιο λαγό/κούνελο/ψεύτικα βαμμένα αυγά σε καλαθάκι/ ένα στεφάνι διακοσμημένο με πασχαλινά στοιχεία για να “μπει στο πνεύμα” του Πάσχα.

2. Ένα καλάθι που να περιέχει κάποιο Πασχαλινό στοιχείο (π.χ. ένα από τα παραπάνω διακοσμητικά), αλλά να περιέχει και ένα καλό κρασί ή το αγαπημένο του ποτό, και είτε γλυκίσματα (σοκολατάκια σε Πασχαλινά σχήματα ή τσουρέκι), είτε αποξεραμένα φρούτα και καλούς ξηρούς καρπούς, αναλόγως του γούστου του.

3. Ένα καλοκαιρινό T-shirt μιας και λόγω της άνοιξης θα του φανεί πολύ χρήσιμο και πρακτικό ως δώρο, λόγω της αλλαγής της εποχής. Την περίοδο της άνοιξης θα το φοράει με κάποια ζακέτα, ή φούτερ ως πανωφόρι, και από το καλοκαίρι κανονικά μόνο του.

4. Μια ζώνη, ή ένα πορτοφόλι.

Δες τη συνέχεια στο foititakos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;