Τι δώρο να της πάρω για Πάσχα; 8 οικονομικές προτάσεις!
Εσύ ακόμη ψάχνεις τι Πασχαλινό δώρο να της πάρεις; Για αυτό σου συγκεντρώσαμε τις 8 καλύτερες και πιο οικονομικές προτάσεις της αγοράς!

Ok, Πάσχα έρχεται, όχι Χριστούγεννα, αλλά όλο και κάποιο Πασχαλινό δωράκι θα χρειαστεί να ψωνίσεις, είτε για κάποιο μέλος της οικογένειάς σου, είτε για κάποια φίλη σου, είτε για το “je táime” σου.

Δες στη λίστα που ακολουθεί τις 8 καλύτερες low budget προτάσεις για γυναικεία δώρα για το Πάσχα!

1. Μια γυναικεία λαμπάδα, που θα έχει ασφαλώς πάνω της κάποιο ενήλικο δώρο. Όχι σε ροζ – ασφαλώς- χρώμα, αλλά σε ένα λευκό ή εκρού -ιδανικά-, και με δώρο κάποιο μπρελόκ ή κάποιο αξεσουάρ για να το φορέσει μετά την Ανάσταση. Τέτοιες λαμπάδες θα βρεις τόσο σε καταστήματα με είδη δώρων, όσο και σε ενημερωμένα κοσμηματοπωλεία, που βγάζουν ειδική σειρά με γυναικείες Πασχαλινές λαμπάδες που έχουν ως δώρο elegant επιλογές κοσμημάτων ή διακοσμητικών σε τιμές που ξεκινούν από 25 ευρώ.

2. Ένα Πασχαλινό διακοσμητικό τύπου, κάποιο λαγό/κούνελο/ψεύτικα βαμμένα αυγά σε καλαθάκι/ ένα στεφάνι διακοσμημένο με πασχαλινά στοιχεία/ ένα κεράκι σε σχήμα λαγού κ.ά. για να “μπει στο πνεύμα” του Πάσχα.

3. Ένα καλάθι που να περιέχει κάποιο Πασχαλινό στοιχείο (π.χ. ένα από τα παραπάνω διακοσμητικά), αλλά να περιέχει κι ένα καλό κρασί, ή το αγαπημένο της ποτό, και είτε γλυκίσματα (σοκολατάκια σε Πασχαλινά σχήματα, ή τσουρέκι), είτε αποξεραμένα φρούτα και καλούς ξηρούς καρπούς, αναλόγως του γούστου της, κι ασφαλώς όλα αυτά με ένα εντυπωσιακό αμπαλάζ γιατί οι γυναίκες τα προσέχουν κάτι τέτοια.

4. Κάποιο αξεσουάρ π.χ. κολιέ, σκουλαρίκια, βραχιόλι που πιστεύεις ότι ταιριάζει με το στυλ της (καλά, ζήτα να βάλουν και μια κάρτα αλλαγής καλού-κακού μέσα). Τα αξεσουάρ αυτά μπορείς να τα βρεις σε μεγάλη γκάμα τιμών, αναλόγως των υλικών τους (faux bijoux, ή όχι) κι αναλόγως της επωνυμίας του καταστήματος. Πολλές εταιρίες κοσμημάτων για παράδειγμα, βγάζουν ειδικά για τη Πάσχα συλλογές κοσμημάτων, με χρήση -κυρίως- συμβόλων όπως το πασχαλινό αυγό,ή μενταγιόν με θέμα τους “Happy Easter” κ.ά.

Δες τη συνέχεια στο foititakos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
90'
2 - 1
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
105'
1 - 0
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
80 - 69
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 1 
 1 
 3 
 0