Συνέντευξη NIVEA για τα YBT: Πάντα δίπλα στην οικογένεια!
Λίγες ώρες μετά το τέλος του φετινού Young Business Talents ρωτήσαμε τη NIVEA να μας πει δυο λόγια για τη φετινή εντυπωσιακή διοργάνωση

DSC_0977

Λίγες ώρες μετά το τέλος του φετινού Young Business Talents ρωτήσαμε τη NIVEA να μας πει δυο λόγια για τη φετινή εντυπωσιακή διοργάνωση

Είστε ικανοποιημένοι από την έκβαση του YBT 2015;

Απόλυτα ικανοποιημένοι και ιδιαίτερα περήφανοι που στα δύο χρόνια διοργάνωσης από τη NIVEA, ο μαθητικός διαγωνισμός Young Business Talents έχει καταφέρει να γίνει θεσμός, προσελκύοντας μόνο φέτος περισσότερους από 2.000 μαθητές. Η συμμετοχή στο φετινό διαγωνισμό αυξήθηκε κατά 66% σε σχέση με πέρυσι, γεγονός που αποδεικνύει τη δυναμική που έχει αποκτήσει αλλά και τη μεγάλη του απήχηση!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στη φετινή διαδικασία συμμετείχαν Λύκεια όλων των τύπων (Γενικά, Επαγγελματικά, ακόμα και Μουσικό Σχολείο!) και από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αφού οι ομάδες προέρχονταν από 84 πόλεις /δήμους. Στο μεγάλο τελικό, ήμασταν όλοι εκεί θαυμάζοντας πραγματικά τα παιδιά, αλλά και τους καθηγητές τους, για την ενέργεια, το ζήλο και την ευρηματικότητά τους.

Η βασική ερώτηση είναι μία. Γιατί η ΝΙVEA να αφιερώσει χρήματα και χρόνο για μία τέτοια εκδήλωση;

Η NIVEA στέκεται δίπλα στην οικογένεια, τόσο με τα προϊόντα της όσο και με την ευρύτερη δράση της. Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνει τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία διεθνώς, έχοντας ως αφετηρία την πεποίθηση ότι η εκπαίδευση και η γνώση θέτουν τις βάσεις για τη βελτίωση των δεξιοτήτων και ικανοτήτων τους και συνεπώς συμβάλλουν στο πώς θα σχεδιάσουν οι νέοι το μέλλον τους.

DSC_0973

Νιώθετε δικαιωμένοι από την υποστήριξη σας λοιπόν;

Η ανταπόκριση των μαθητών, αλλά και το πείσμα τους να δείξουν ότι έχουν δυνατότητες και όρεξη να ξεχωρίσουν, σαφώς και μας δικαιώνει. Όπως μας δικαιώνει και το γεγονός ότι το ενδιαφέρον των μαθητών για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία αυξάνεται θεαματικά.

Επόμενος σταθμός;

Οι νικητές του ελληνικού τελικού θα λάβουν μέρος στον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, με τη συμμετοχή των ομάδων που κέρδισαν ανά χώρα – Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία & Ελλάδα. Είναι μία μεγάλη πρόκληση αλλά πιστεύουμε απόλυτα στις δυνατότητες της δικής μας ομάδας και είμαστε σίγουροι για ένα θετικό αποτέλεσμα. Καλή επιτυχία στην ομάδα μας!

Ευχαριστούμε πολύ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
90'
1 - 0
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
FT
0 - 2
Κλα
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;