ΕΥΔ ΕΠΑΝΕΚ: Προγράμματα κατάρτισης σε αυτοαπασχολούμενους εργαζόμενους
Ο κάθε ωφελούμενος θα λάβει 5 ευρώ/ώρα κατάρτισης.

epanakatartisi_logo

Η ΕΥΔ ΕΠΑΝΕΚ σας ενημερώνει ότι για το πρόγραμμα κατάρτισης/επανακατάρτισης αυτοαπασχολούμενων και εργαζόμενων, υφίστανται ακόμη διαθέσιμες θέσεις συμμετοχής σε ορισμένες περιφέρειες της χώρας.

Σημειώνουμε ότι το σύνολο των προγραμμάτων θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 30/06/15.

Το πρόγραμμα κατάρτισης αφορά αυτοαπασχολούμενους με 0-3 άτομα προσωπικό και εργαζόμενους, είναι επιδοτούμενα και ο κάθε ωφελούμενος θα λάβει 5 ευρώ/ώρα κατάρτισης.

Οι διδακτικές ενότητες που αφορούν σε:

•Υγιεινή και Ασφάλεια στην εργασία
•Βασικές αρχές του εργατικού δικαίου
•Βασικές Αρχές Λειτουργίας των Επιχειρήσεων
•Ενημέρωση για την εφαρμογή της Αρχής της μη Διάκρισης
•Ηλεκτρονική τιμολόγηση (προγράμματα κατάρτισης 1-8)
•Εξωστρέφεια (προγράμματα κατάρτισης 1-8)

Η κατάρτιση χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, 2007-2013» (Ε.Π. ΑΝ.Α.Δ) και υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος: «Πρόγραμμα Κατάρτισης/Επανακατάρτισης για αυτοαπασχολούμενους και εργαζόμενους σε επιχειρήσεις σε όλους τους κλάδους της οικονομίας με στόχο τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας τους, στις 3 Περιφέρειες Σταδιακές Εξόδου, στις 8 Περιφέρειες Σύγκλισης και στις 2 Περιφέρειες Σταδιακής Εισόδου» το οποίο εντάσσεται στο Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013».

Το πρόγραμμα το διαχειρίζεται η ΕΥΔ ΕΠΑΝΕΚ σε συντονισμό με την Ένωση Φορέων, μέλη της οποίας είναι το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος («ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ»), το Ινστιτούτο Εργασίας της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος («ΙΝΕ/ΓΣΕΕ»), το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της ΕΣΕΕ («ΙΝΕΜΥ της ΕΣΕΕ»), το Ινστιτούτο Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Μελών Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Α.Ε. (Ι.ΕΚ.Ε.Μ. Τ.Ε.Ε. Α.Ε.), το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ («ΚΕΚ-ΙΝΕ/ΓΣΕΕ»), το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης της ΓΣΕΒΕΕ («ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ») και το Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου της ΕΣΕΕ (ΚΑΕΛΕ της ΕΣΕΕ»).

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.epanakatartisi.gr στην καρτέλα «Δηλώσεις Συμμετοχής»,για να ενημερωθείτε για τις περιφέρειες της χώρας που οι θέσεις αυτές είναι ακόμη διαθέσιμες.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;