Ζώδια: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις και ο Άρης στον Ταύρο!

Zwdia

Άρης στον Ταύρο από 31 Μαρτίου: η δύναμη σε στέρεο έδαφος!
Η πορεία του Άρη στο σταθερό ζώδιο της γης, ως τις 12 Μαΐου
Από την Λίλιαν Σίμου

Άρης, ο πλανήτης της δύναμης, της δράσης, του πάθους για δημιουργία και της επιθετικότητας, βρίσκεται από τις 31 Μαρτίου, στην θέση αδυναμίας του, στον Ταύρο. Αποχωρεί στις 12 Μαΐου, περνώντας στο ζώδιο των Διδύμων.

Τι σημαίνει όμως ένας πλανήτης σε αδύναμη θέση αστρολογικά; Ο πλανήτης αυτός είναι ικανός να μας προσφέρει τις ιδιότητές του μέσα από δυσκολία ή με κάποια καθυστέρηση. Αποδίδει δε καλύτερα, τις αδυναμίες του. Σε συνδυασμό με το σταθερό και αργό ζώδιο του Ταύρου, ο Άρης, αναχαιτίζει την ορμή του, περιορίζει την παρόρμηση και καθυστερεί την αποφασιστικότητα στη δράση μας. Το προηγούμενο δίμηνο στον Κριό, όπως είχαμε εξηγήσει, οι αντιδράσεις μας ήταν γρήγορες, άμεσες, καυστικές ή ενθουσιώδεις. Ένα δίμηνο που όλα φάνηκαν να κυλούν εξαιρετικά γρήγορα.

Το τοπίο αλλάζει, ο Άρης, προαναγγέλει μία περίοδο λοιπόν, όπου θα πρέπει να κινηθούμε με ρυθμούς περισσότερο αργούς.

Προς το παρόν, ας αντιληφθούμε ότι η δυναμική μας απαιτεί χρόνο και αντοχές, υπομονή για να καλλιεργήσουμε ό,τι έχουμε σπείρει ως τώρα.

Πώς εκφράζεται όμως ο Άρης στον Ταύρο τελικά;

Στο ζώδιο της Αφροδίτης και των αισθήσεων, αγαπάμε να λειτουργούμε κάτω από ένα στόχο απτό, υλικό ή κατανοητό. Το σώμα μας έχει σημασία, αλλά και οι πέντε αισθήσεις μας απολαμβάνουν ό,τι εισπράττουν. Μπορούμε να ασχοληθούμε με την αισθητική μας και την αισθητική του άμεσου περιβάλλοντος. Να αγαπήσουμε μία ενασχόληση με τη φύση, ακόμη κι αν πρόκειται να περιποιηθούμε τα φυτά στο μπαλκόνι μας.

Η εποχή είναι κατάλληλη εξ άλλου! Ας δώσουμε χρώμα και ομορφιά!

Δίνουμε μάχη για τις αξίες μας και ό,τι θεωρούμε αξιόλογο στη ζωή μας. Για άλλον αυτό σημαίνει το χρήμα, υλικά αγαθά, αγοραπωλησίες. Για άλλον, η μάχη έχει να κάνει με ό,τι αγαπάμε και είναι περισσότερο ουσιαστική προφανώς. Κι αυτό, γιατί ακόμη κι αν έχουμε καθυστερήσει, θα επιδιώξουμε να κατακτήσουμε και να κερδίσουμε αγαπημένα πρόσωπα ή στόχους. Θα επιμείνουμε, θα δράσουμε άλλοτε με πείσμα, άλλοτε κτητικά, άλλοτε αισθησιακά, αλλά τελικά μπορούμε να φθάσουμε στον στόχο μας. Μπορούμε να βρούμε τον τρόπο με τον οποίο θα είμαστε ικανοποιημένοι και θα απολαύσουμε χαρές στη ζωή μας.

Δύσκολα στοιχεία που μας προσδίδει, είναι η ζήλια και η υπερβολή στην κτητικότητα. Ίσως φανούμε (ανάλογα με τις ατομικές προδιαγραφές μας φυσικά) περισσότερο υλιστές. Ενδέχεται να έχουμε ανάγκη για απολαύσεις, με οποιοδήποτε κόστος. Επιδιώκοντας να διασφαλίσουμε κεκτημένα, ίσως λειτουργήσουμε με μία τσιγγουνιά, αποφεύγοντας να προσφέρουμε στους γύρω μας.
Η πορεία μας θα είναι αρκετά μονοκόμματη και δεν θα θέλουμε εύκολα να αλλάξουμε γνώμη, στάση ζωής, αποφάσεις. Το ένστικτο της επιβίωσης απαιτεί κινήσεις με αποτέλεσμα, έστω κι αν κάποιες φορές, θεωρήσουμε ότι δεν έχουμε διάθεση για το κυνήγι της επιτυχίας.
Η νωθρότητα του ζωδίου πρέπει να ξεπεραστεί με κίνητρο ένα σημαντικό στόχο που θα μας διατηρήσει το ενδιαφέρον της δράσης ζωντανό. Ίσως το πείσμα για ένα σκοπό που μας παθιάζει. Ας αποφύγουμε όμως ένα ανταγωνισμό που περιέχει το στοιχείο της εμπάθειας ή της άσκοπης δράσης.

Η θέση του Άρη σε κοινωνικό επίπεδο, αλλά και στα θέματα της Ελλάδας

Ο Άρης στον Ταύρο είναι στον 12ο οίκο του χάρτη της Ελλάδας. Καθώς ήρθε σε σύνοδο με τον Χείρωνα, αλλά και θα σχηματίσει σταδιακά δύσκολες όψεις προς τον Ουρανό, το Μεσουράνημα, τον Ήλιο, τον Κρόνο της χώρας, έχουμε την αίσθηση πως ενώ όλα κινούνται αργά, μας ταλαιπωρούν, δημιουργούνται προβλήματα στα θέματα της κοινωνικής μας προώθησης αλλά και της ίδιας της κυβέρνησης. Υπόγειες κινήσεις, αργές αποφάσεις, ζητήματα που υποσκάπτουν το προφίλ του κυβερνητικού σχήματος, αλλά και πιθανή έλλειψη στήριξης από σημαντικούς –οικονομικά- παράγοντες, μπορεί να φέρουν ανατροπές, ξαφνικά γεγονότα, ή αλλαγές. Γενικά πληγώνουν την χώρα. Κυβέρνηση και αντιπολίτευση δεν διαχειρίζονται σωστά τις ευαισθησίες του τόπου και τα υλικά αγαθά του.

Στα θέματα του εδάφους, θα πρέπει να προσεχθεί ό,τι έχει σχέση με ξηρασία ή πυρκαγιές, ενώ δεν αποκλείονται προβλήματα στο έδαφος και στο υπέδαφος, ενδεχομένως και στις καλλιέργειες. Καιρικά φαινόμενα θα συμβάλουν στα προβλήματα αυτά. Ζέστη, ίσως καύσωνας, θα μας ταλαιπωρήσουν.

Το πλήγμα μπορεί να είναι οικονομικό, αφού ο Άρης στο ζώδιο αυτό συμβάλλει στις δραστηριότητες με οικονομικό όφελος.
Δυσκολίες επίσης φέρνει ο 12ος οίκος όπου κινείται, καθώς εκεί υποβόσκει η εγκληματικότητα και οι τρομοκρατικές ενέργειες. Αλλά και κινήσεις που ωθούν σε εγκληματικότητα, καθώς υπάρχει έλλειψη επάρκειας αγαθών.

Κάποιες εξελίξεις θα διαπιστωθούν περισσότερο όταν ο Άρης περάσει στους Διδύμους και βρεθεί στον πρώτο οίκο της χώρας.

Στο τρέχον προγνωστικό σύστημα για τη χώρα, ο Άρης βρίσκεται στον 5ο οίκο της, δημιουργώντας θέματα που έχουν να κάνουν με την παιδεία και τα παιδιά μας, αλλά και την χαρά της ζωής. Κινείται δε σε μεσοδιαστήματα, Αφροδίτης – Δεσμούς της Σελήνης, Σελήνης- Αφροδίτης. Καθώς έχουμε να κάνουμε με την Σελήνη, την Αφροδίτη και τους Δεσμούς της Σελήνης, η προσοχή στρέφεται κυρίως προς τον ίδιο τον λαό, όπου επικρατεί η η αγωνία για το μέλλον του. Η ανάγκη για ασφάλεια, ικανοποίηση, χαρά, φαίνεται να γίνεται έντονη. Αντιδράσεις επιθετικές, περιγράφονται επίσης προς αυτούς τους συνδυασμούς και ίσως είναι υποκινούμενες παρασκηνιακά, αφού ο πλανήτης βρίσκεται σε διέλευση στον 12ο γενέθλιο οίκο της χώρας.

Επειδή δεν είναι εύκολο να διαχειριστούμε υποθέσεις μας όταν έχουμε αδυναμίες στον τρόπο δράσης, θα συμβούλευα με τον Άρη στον Ταύρο να προσέξουμε τα εξής:
– Κάθε δραστηριότητα απαιτεί χρόνο και υπομονή
– Μην έχουμε πείσμα δίχως σκέψη και λόγο
– Θα χρειαστούμε ευελιξία κάποιες φορές
– Προσοχή στις διατροφικές συνήθειες για λόγους απόλαυσης
– Μην θεωρήσουμε κάθε τι σαν πεδίο κατάκτησης
– Ας είμαστε πρακτικοί και γειωμένοι
– Ας προσπαθήσουμε για στόχους που ήταν δύσκολοι μέχρι χθες
– Ας απολαύσουμε χαρές γιατί στον κόσμο μας υπάρχουν όμορφα πράγματα
– Ας τολμήσουμε ένα έργο που απαιτεί χρόνο και επιμονή
– Ας μην αντιδράσουμε σκληρά και επιθετικά, αν μας περιορίζουν
– Ας μην θεωρήσουμε όλα όσα βλέπουμε γύρω μας, δικά μας!

Σημαντικές όψεις:
12 Απριλίου: εξάγωνο με τον Ποσειδώνα
Ενδιαφέρουσα όψη για δημιουργική απασχόληση, έμπνευση, επαφή με την Τέχνη και άσκηση στην θάλασσα, ή ένα περίπατο στην ακρογιαλιά! Λόγω Πασχαλινής περιόδου, μία κατάλληλη στιγμή για πνευματική άσκηση.
18 Απριλίου: τετράγωνο προς τον Δία
Απαιτητική στιγμή για τις δραστηριότητές μας, ίσως πρέπει να προσέχουμε την υπερβολική αισιοδοξία, την έντονη φυσική άσκηση, την οδήγηση, τη χρήση μηχανημάτων και τις οξείες αντιπαραθέσεις, από πείσμα ή εγωιστικά κίνητρα.
21 και 22 Απριλίου: τρίγωνο προς τον Πλούτωνα
Πολύ θετικός συνδυασμός, σφρίγος, πίστη, δύναμη, αντοχή και πάθος για το έργο μας.
29 Απριλίου: εξάγωνο προς τον Χείρωνα
Θετική περίοδος για θεραπεία, δραστηριότητες πνευματικές, εναλλακτικές μεθόδους, βαθιές συνειδητοποιήσεις τραυμάτων.

Σημείωση: Για να μάθετε περισσότερα για το ατομικό σας ωροσκόπιο χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα των διελεύσεων.

Συμβουλές για τα ζώδια (παρακαλούμε διαβάζετε τον ωροσκόπο σας επίσης)

Κριός

Μάχη δίνετε για τα οικονομικά σας το επόμενο διάστημα. Θα πρέπει να μάθετε να κινείστε πλέον με πιο αργούς ρυθμούς, αυτό σίγουρα σας ταλαιπωρεί. Αλλά πρέπει να περιφρουρήσετε τα οικονομικά σας. Στην σημερινή εποχή δεν επιτρέπεται το ρίσκο και δεν είναι σωστό να κάνετε μεγάλα έξοδα. Αποφύγετε να κινηθείτε βιαστικά σε ό,τι σας ενθουσιάζει και είναι δύσκολο να συμβιβαστείτε με την ανάγκη να επιμείνετε για να κερδίσετε κάτι που αγαπάτε. Ωστόσο, μπορείτε να αποδείξετε ότι είστε ικανοί για μία επιλογή δράσης κάτω από δύσκολες συνθήκες. Ενδιαφερθείτε για το συμφέρον σας και αναλογιστείτε τι αποκομίσατε μέσα από την ταχύτητα που κινηθήκατε το προηγούμενο δίμηνο. Τώρα οφείλετε να δείτε την σπίθα της δημιουργίας σας να αποδίδει οικονομικά. Κάποιοι από εσάς, θα αλλάξετε τρόπο δράσης και θα απαιτήσετε οικονομικές απολαβές για κάθε σας έργο.

Ταύρος

Στον δικό σας χώρο έχουμε την διέλευση και παρουσία του Άρη. Είναι σαν να σας προσφέρεται το έδαφος να δημιουργήσετε το «παιχνίδι» της ζωής. Επομένως, ας ασχοληθείτε καλύτερα εσείς οι ίδιοι με τις υποθέσεις σας και ας κάνετε κινήσεις, που ως τώρα δεν αποφασίζατε. Ξέρετε καλύτερα από άλλους να λειτουργείτε με τους ρυθμούς σας και να προσφέρετε τα μέγιστα μέσα στην περίοδο αυτή. Αποφύγετε όμως να φανείτε πεισματάρηδες, και εκτός του χάρισμα της υπομονής, ας θυμάστε πως έχετε ένα μονοκόμματο τρόπο δράσης, κάτι που μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα. Καλό θα ήταν να ακούσετε τις συμβουλές των γύρω σας, να δώσετε βάση σε κάποια σχόλια ίσως, γιατί μπορεί αργότερα, προς τα μέσα Μαΐου, να καταλάβετε πως δεν έχετε βγει κερδισμένοι με την επιμονή σας αυτό το διάστημα. Σίγουρα όμως, θα ήταν καλό να βάλετε την άσκηση στην καθημερινότητά σας, καθώς έχετε την τάση να μην …ξεβολεύεστε εύκολα!

Δίδυμοι

Λίγο άβολη η περίοδος αυτή για σας, είναι μία περίοδος κατά την οποία αναχαιτίζεται αισθητά η ανάγκη σας για πολλαπλές δραστηριότητες. Πρέπει πλέον, θέλοντας και μη, να συγκεντρωθείτε σε ένα μόνο και σημαντικό, πρακτικό στόχο. Αυτό σας ταλαιπωρεί και δημιουργεί είτε ευαισθησίες υγείας, είτε μία εσωτερική αναστάτωση και ένα ιδιαίτερο εκνευρισμό. Καθώς δεν είναι εύκολο να δημιουργήσετε κάτω από συνθήκες πίεσης, ίσως το δημιουργικό σας έργο, καθυστερήσει. Δεν σας αρέσει να περιορίζουν τις κινήσεις σας, Η ελευθερία όμως απαιτεί κάποιες φορές, περιόδους ανάπαυσης και ενδοσκόπησης. Ας βρείτε τι σας ενδιαφέρει αυτή την στιγμή και ας αναζητήσετε πρακτικούς στόχους, που θα τολμήσετε να ξεκινήσετε μετά τα μέσα Μαΐου πλέον. Επομένως, ως τότε, αποφύγετε την κόπωση γιατί μπορεί να φέρει ευαισθησίες υγείας, αλλά και μειώστε το άγχος σας.

Καρκίνος

Δεν είναι δύσκολη ιδιαίτερα αυτή η περίοδος για σας. Αντίθετα, είναι μία περίοδος κατά την οποία, θα αναζητηθεί το έδαφος για να γονιμοποιηθούν στόχοι και ενδιαφέροντα. Είστε άτομα που έχουν πάντα κάτι να προσφέρουν, να εμπνευστούν και να προγραμματίσουν. Καθώς φροντίζετε ιδιαίτερα για να είστε εξασφαλισμένοι, ο Άρης προσφέρει τώρα την ευκαιρία να κριθεί ποιος στόχος είναι υλοποιήσιμος και ποιος όχι. Μέσα από μία επιλογή ευκαιριών λοιπόν, ας δοκιμάσετε τις αντοχές σας, για ένα όνειρο που θέλετε να πραγματοποιηθεί και θα σας δώσει χαρά. Η ικανοποίηση μπορεί να έρθει επίσης ανάμεσα σε άτομα που είναι φίλοι και έχουν την ίδια περίπου νοοτροπία με σας. Απλές καθημερινές και αισθητικές λεπτομέρειες, θα είναι το κίνητρο για να δώσετε στη ζωή σας φως, χρώμα, χαρά και να περάσετε όμορφα μέσα από δημιουργία και όνειρα που μοιράζεστε με άλλους.

Λέων

Η πρόκληση για σας είναι στο θέμα της κυριαρχίας ή της θέσης σας. Θέλετε να σας θαυμάζουν και να ξεχωρίζετε. Για τον λόγο αυτό, έχετε ένα κίνητρο αυτές τις μέρες να επικρατήσετε των ανταγωνιστών σας, αν λειτουργήσετε σωστά. Επομένως, δίχως να κάνετε υπερβολές, δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας και κάνετε κάτι εσείς οι ίδιοι. Προσοχή θα χρειαστείτε για να μην θεωρηθείτε πολύ υλιστές ή κτητικοί, καθώς θα έχετε ανάγκη να προβάλλετε το κέρδος σας. Η αλήθεια είναι πως σας λείπει η ευελιξία (σαν φύση ζωδίου, γιατί ίσως στον ατομικό σας χάρτη έχετε άλλα στοιχεία), για τον λόγο αυτό, θα ήταν καλό να διατηρήσετε την ευγένειά σας για να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Στόχοι που θα μπουν αυτό το διάστημα και θα ξεκινήσετε να τους προωθείτε, θα έχουν πιθανόν να σας αποδώσουν προς τα τέλη του καλοκαιριού. Επομένως καθώς οι απολαβές σας περιμένουν, επιλέξτε σωστά. Προκαλείτε όμως ζήλια και ανταγωνισμό, γι’ αυτό ας είστε επιφυλακτικοί.

Παρθένος

Ευνοημένοι είστε σε μεγάλο βαθμό αυτό το χρονικό διάστημα. Γιατί ο Άρης σχηματίζει θετική γωνία και σας βοηθά να βρείτε μακρινούς στόχους και οραματισμούς κάτω από μία ιδέα. Δεν αποκλείεται η γνώση που έχετε να παίξει ένα ρόλο στις μελλοντικές σας επιλογές, ή να επιθυμήσετε μία νέα εξειδίκευση. Σας προσδίδει αποφασιστικότητα που την χρειάζεστε και μία πεποίθηση πως μπορείτε να καταφέρετε πολλά. Επομένως, ας είστε ικανοποιημένοι και ας τολμήσετε πλέον να αναδείξετε ταλέντα, γιατί η επιμέλεια και η συνέπειά σας, σας κάνουν αρκετά πιο σωστούς από ό,τι πιστεύετε. Ο Άρης θα μοιάζει να ανοίγει πόρτες, διεξόδους και να προσφέρει έδαφος για καλλιέργεια ιδεών που ως τώρα δεν χρησιμοποιήσατε προς όφελός σας. Δεχθείτε αυτό το δίμηνο τις θετικές του επιρροές, προχωρώντας δυναμικά προς κάθε κατεύθυνση, ακόμη κι αν σας φαίνεται μακρινή…

Ζυγός

Για σας, η περίοδος αυτή μοιάζει να περιορίζει λίγο τις δυνατότητες προώθησης των ενδιαφερόντων σας. Θα στραφείτε περισσότερο προς τις προσωπικές σας κατακτήσεις και θα επιδιώξετε να περιορίσετε έξοδα, καθώς έχετε μία ανασφάλεια που δεν θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε δυνατοί. Αν είστε ήδη χρεωμένοι με δάνεια ή πιστωτικές κάρτες, θα ήταν καλό να μην επιβαρύνετε περισσότερο τον προϋπολογισμό σας. Δεν συνιστάται αυτή η περίοδος για να επενδύσετε ή να ξοδέψετε τις οικονομίες σας. Στην περίπτωση που έχετε μία ευαισθησία υγείας, ίσως το πρόβλημα είναι περισσότερο οξύ, ή επίμονο. Θα χρειαστείτε την υπομονή και την επιμονή στην θεραπεία που σας συνιστά ο γιατρός σας. Καθώς είστε σε μία δυσχερή θέση συναισθηματικά, αυτή η περίοδος φέρνει μία εσωτερική ένταση και καλό θα είναι να αποφύγετε να μείνετε προσκολλημένοι στις ανησυχίες σας.

lilian-simoy

Σκορπιός

Στον τομέα των σχέσεων, διαθέτετε πλέον πείσμα και επιμονή για να κερδίσετε εντυπώσεις. Διατηρείτε ένα σταθερό προφίλ και κατακτάτε τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Διεισδυτικοί και αποτελεσματικοί, με γοητεία και μαγνητισμό, θα δώσετε το καλύτερο μέσα από σχέσεις που σας συγκινούν. Επομένως, είναι η κατάλληλη στιγμή για μία σοβαρή σχέση. Αν θέλετε συνεργασίες, τώρα θα είναι η περίοδος όπου οι προτάσεις σας πρέπει να αναπτυχθούν. Καθώς έχετε την δύναμη και την επιρροή μέσα στο περιβάλλον σας, οι σχέσεις και η κοινωνικοποίηση, αναδεικνύουν την τόλμη και την μεθοδική σας προώθηση. Ωστόσο, στην μόνιμη σχέση σας ίσως γίνετε πολύ φορτικοί και ζηλιάρηδες. Προσοχή θα χρειαστείτε από ανταγωνιστικές διαθέσεις συνεργατών, ή αν υπάρχουν νομικές εκκρεμότητες, από μία δικαστική διαμάχη.

Τοξότης

Λίγο δύσκολη θα φανεί για σας αυτή η περίοδος. Στα θέματα υγείας, ίσως προκύψει μία ευαισθησία που θα φανεί να έχει όξυνση, θα ταλαιπωρήσει, αλλά αργότερα θα μπορείτε να συνέλθετε, με την κατάλληλη διατροφή και θεραπεία. Στα θέματα των υποχρεώσεών σας, περιορίζεστε αισθητά και αναγκάζεστε να επιμείνετε πολύ προκειμένου να τις διεκπεραιώσετε. Δίχως να σας επιτρέπεται να κάνετε πολλά πράγματα παράλληλα, όπως στην ουσία σας αρέσει, επιλέξτε ένα σημαντικό στόχο, πρακτικό, για να υλοποιήσετε όνειρα και ιδέες. Ενδεχομένως το προηγούμενο δίμηνο, είχατε πολλές δημιουργικές ανάγκες, αλλά ξεκινήσατε πολλά παράλληλα. Όλα αυτά δεν γίνεται προς στιγμήν να αποδώσουν σε έργο. Επομένως, πρέπει να κάνετε μία σαφή διάκριση, ανάμεσα σε ό,τι σας αρέσει και σε ό,τι μπορεί να υλοποιηθεί και να προχωρήσετε με υπομονή σε ένα πρακτικό στόχο. Στον χώρο εργασίας κάποιοι συνάδελφοι ή υφιστάμενοι, θα είναι επιθετικοί πιθανόν.

Αιγόκερως

Δεν θα λέγαμε πως θα σας φανεί δύσκολο αυτό το διάστημα. Καθώς ο Άρης στον Ταύρο, σχηματίζει θετικές προδιαγραφές με το ζώδιό σας. Μπορείτε πλέον να αρχίσετε να χαίρεστε τη ζωή. Ο πλανήτης θα σας φέρει ξανά τόλμη και ικανοποίηση, μέσα από δραστηριότητες που έχουν στοιχεία δημιουργικά και ψυχαγωγικά. Αν είστε μόνοι, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να βρεθεί ένα ταίρι που σας ταιριάζει. Θα φανείτε απτοί, προσιτοί και αρεστοί. Η γοητεία σας, θα πηγάζει από απλές και όμορφες λεπτομέρειες και θα γοητεύετε δίχως μεγάλη προσπάθεια. Αν είστε γονείς, είναι η κατάλληλη στιγμή για να πλησιάσετε το παιδί σας, μέσα από μία δραστηριότητα που θα επιλέξετε από κοινού, ένα άθλημα ή ένα δημιουργικό χόμπι. Προσπαθήστε να βρεθείτε κοντά σε εξοχή, έστω και για ένα περίπατο. Η φύση θα σας προσφέρει χαρές και ηρεμία.

Υδροχόος

Με τον Άρη στον οίκο των οικογενειακών σας υποθέσεων, είναι μία λίγο δύσκολη περίοδος για σας. Ενδεχομένως, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποιες επιδιορθώσεις στο σπίτι σας, αν χρειάζεται, αλλά θα έχετε έξοδα και περισσότερες δαπάνες από όσες υπολογίζατε προφανώς. Με τα μέλη της οικογένειας, η κατάσταση δεν είναι ιδιαίτερα ήρεμη. Ζήλια ή κάποια ανταγωνιστική διάθεση, με την επιδίωξη της κυριαρχίας μέσα στο σπίτι, φέρνει αναστάτωση. Προσπαθήστε να μην δώσετε περισσότερη όξυνση. Μην είστε κτητικοί με τους οικείους σας. Αν είστε άτομα που σας αρέσει η τεχνολογία και η τέχνη, μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι όμορφο μέσα στο σπίτι και να αναδείξετε τις ικανότητές σας. Όπως και να έχει, μία από κοινού δραστηριότητα με την οικογένεια, θα μπορούσε να γεφυρώσει διαφορές, απομακρύνοντας τον κίνδυνο για διαφωνίες.

Ιχθείς

Σας αρέσει αυτή την περίοδο να έχετε αρκετές εξόδους και αυτό είναι ωφέλιμο για σας. Προσοχή θα χρειαστείτε στις μετακινήσεις, ιδιαίτερα αν οδηγείτε κάτω από ένταση και εκνευρισμό. Αλλά γενικά, μία δραστηριότητα έξω από το σπίτι, θα σας ωφελήσει. Αποδίδετε τα μέγιστα μέσα από επαφές, επικοινωνία και γραπτά. Αν είστε καλλιτέχνες, δημιουργοί, η περίοδος αυτή θα δώσει μορφή στο έργο σας, καθώς θα μπορείτε να το αποδώσετε μέσω της τέχνης σας. Αν είστε λίγο άτολμοι στην επικοινωνία, δοκιμάστε να έχετε περισσότερες επαφές και να συναντήσετε άτομα που θα θέλατε, αλλά δεν αποφασίζατε ως τώρα. Στις συζητήσεις όμως, ενδέχεται να φανείτε επιθετικοί ή λίγο πεισματάρηδες. Μην είστε άκαμπτοι. Η χρήση των μηχανών ή μηχανημάτων μπορεί να σας κουράζει, αλλά αυτό το διάστημα έχετε την επιδεξιότητα και πρέπει να διαθέτετε την υπομονή για να εκπαιδευτείτε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
19:45
-
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
19:45
-
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;