Η παγκόσμια περιοδεία του RL GRIME: το
Το Σάββατο 4 Απριλίου, η Say What παρουσιάζει το "VOID TOUR", την παγκόσμια περιοδεία του RL GRIME. Το event αυτή τη φορά θα πραγματοποιηθεί σε ένα από τα ομορφότερα venues της Αθήνας, το Area 19.

Το Σάββατο 4 Απριλίου, η Say What παρουσιάζει το “VOID TOUR”, την παγκόσμια περιοδεία του RL GRIME. Το event αυτή τη φορά θα πραγματοποιηθεί σε ένα από τα ομορφότερα venues της Αθήνας, το Area 19.

– Ο Henry Steinway, ή όπως είναι γνωστός RL Grime, έχοντας στο βιογραφικό του 2 EP αμέτρητα remix για artists όπως: Rihanna, Benny Benasy, Chris Brown, Cheef Keef κτλ, καθώς και το πρώτο του full length album που εμπεριέχει συνεργασίες με τον θρύλο της ηλεκτρονικής μουσικής Boys Noize και τον επίσης θρυλικό raper Big Sean, απέδειξε πως είναι εδώ για να μείνει! Το 2015 είναι η χρόνια του καθώς πλέον είναι resident σε ένα από τα μεγαλύτερα club του Las Vegas και είχε την τιμή να είναι curator του δικού του stage στο μεγαλύτερο festival του Los Angeles “Hard Day Of The Dead”.

Είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της trap σκηνής παγκοσμίως, έχοντας κάνει sold out events στα μεγαλύτερα clubs του κόσμου και headline εμφανίσεις στα πιο ιστορικά most hyped festivals του κόσμου (Coachella, Tomorrowworld, Hard Day Of The Dead, Ultra κ.α) και συμμετοχές στο boiler room.

Το πρώτο του album ” VOID ” έφτασε no1 στα charts των iTunes, Beatport, Biilboard και έμεινε εκεί για βδομάδες. Το ομώνυμο tour μετράει ήδη πάνω από 100.000 εισιτήρια στα 10 πρώτα shows του στην Αμερική.

– Ο Djemba Djemba παραγωγός και DJ της Mad Decent του Diplo από το Los Angeles της California, παρά το νεαρό της ηλικίας του, μετράει ήδη πάνω από 10 original tracks και remixes, συμμετοχές σε μεγάλα festivals, στο Boiler Room και residency BBC Radio1.

– Οι Bang La Decks κατά κοινή ομολογία είναι το #1 edm duo της Ελλάδας έχοντας ήδη 3 singles που έχουν κατακτήσει την κορυφή των ελληνικών charts και όχι μόνο!

Το Kuedon πριν 2 χρόνια ήταν μόνο η αρχή για ότι θα ακολουθούσε, που όχι μόνο κατέκτησε τα charts και όλα τα club της Ελλάδας αλλά έγινε και re-released από τον μουσικό κολοσσό ultra records. Το επόμενο τους single Utopia έχει πάνω από 10.000.000 views και είχε την τιμή επίσης να γίνει release από την ultra records, έχει λάβει support από dj’s τιτάνες όπως AVICII και Afrojack που το συμπεριλαμβάνουν στα σετ τους και, σαν να μην έφτανε αυτό, το κομμάτι αποτελεί μέρος του soundtrack για το FIFA 2015. Αυτό το καλοκαίρι επέστρεψαν με άλλο ένα hit, το Zouka, που επίσης κατέκτησε την κορυφή των charts.

Τα σετ τους διακρίνονται από φαντασία και ενέργεια καθώς mixάρουν από rnb και trap ως electro house και tribal.

– Εκτός από τα DJ sets το VOID tour συμπεριλαμβάνει ένα ειδικό visual show που όμοιό του δεν έχει δει η Αθήνα.

– Το AREA19 είναι ένα venue με χαρακτήρα ξεχωριστό για την Ελλάδα καθώς μέχρι πριν κάποια χρόνια χρησιμοποιούνταν για αποθήκη! Έχοντας κρατήσει το βιομηχανικό στυλ και έχοντας προσθέσει 40.000 watt ήχου και φώτα που θα ζήλευε και το καλύτερο club δημιουργήθηκε ένα από τα πιο hot venues της Αθήνας, χωρητικότητας 2.000 ατόμων.

Η προπώληση ξεκίνησε τη Δευτέρα 9 Μαρτίου από το Viva.gr και στα καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ιανός, Reload.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;