Τα 8 μυστικά των πιο πλούσιων ανθρώπων του κόσμου!
Ο “χρυσός πλανήτης” και τα... μυστικά του

Billionaire-rich-list

Αν αναρωτιέστε κι εσείς ποια είναι τα μικρά μυστικά των πιο πλούσιων ανθρώπων στον πλανήτη, τότε τα στοιχεία που ακολουθούν θα σας φανούν πολύ ενδιαφέροντα.

Πιο συγκεκριμένα, η εφημερίδα L’ Echo μελέτησε τον μικρόκοσμο των ζάμπλουτων και συγκέντρωσε οκτώ από τα μυστικά του.

1. Αυξάνονται και πλυθήνονται… Το 2013 προστέθηκαν 200 νέα μέλη στον πολύ κλειστό κύκλο των δισεκατομμυριούχων, συμπεριλαμβανομένου και του Mark Zuckerberg, ενώ στον κατάλογο του Forbes υπάρχουν 1.426 δισεκατομμυριούχοι που ελέγχουν συνολικά πλούτο 5,4 τρισεκατομμυρίων δολαρίων (17% περισσότερο από πέρυσι).

2. Μιλάμε για δισεκατομμυριούχους και όχι για απλούς… εκατομμυριούχους. Από τη στιγμή που ένα σπίτι στο Μανχάταν αξίζει περισσότερο από 1 εκατομμύριο δολάρια, τότε το να είσαι εκατομμυριούχος, δεν σημαίνει ότι είσαι και αρκούντως πλούσιος. Για να γίνεις μέρος της ελίτ των πραγματικά πλουσίων θα πρέπει πλέον να έχεις τουλάχιστον ένα δισεκατομμύριο.

3. Είναι ανδρική υπόθεση! Στον κατάλογο με τους 1426 δισεκατομμυριούχους υπάρχουν μόνο 138 γυναίκες. Περισσότερες κατά 34 σε σχέση με πέρυσι, όμως και πάλι πάνω από το 90% των δισεκατομμυριούχων είναι άνδρες.

4. Συνδυάζουν εξυπνάδα και μόρφωση. Σύμφωνα με διάφορες έρευνες οι δισεκατομμυριούχοι είναι οι καλύτερα σπουδασμένοι, αφού στατιστικά είναι πιο πιθανό να έχουν τελειώσει τα καλύτερα σχολεία. Βεβαίως ο καλύτερος τρόπος για να γίνει κανείς δισεκατομμυριούχος είναι να γεννηθεί με λεφτά, αλλά ακόμη και άνδρες με ταπεινή καταγωγή έχουν μπει στον κατάλογο της ελίτ, όπως ο Sheldon Adelson διευθύνων σύμβουλος στα καζίνο του Λας Βέγκας που είναι γιος οδηγού ταξί.

5. Τα λεφτά είναι σαν χαρτονομίσματα του Monopoly. Στις τάξεις των πολύ πλουσίων τα χρήματα δεν έχουν την ίδια αξία. Το 2010 ο Ρομάν Αμπράμοβιτς διέθεσε 1 δισεκατομμύριο δολάρια για ένα γιοτ ενώ ο πρίγκιπας Alwaleed bin Talal έδωσε 400 εκατομμύρια για να αποκτήσει ένα Airbus A380.

6. Ο μεγαλύτερος φόβος των πλουσίων είναι το διαζύγιο. Και αυτό μάλλον δεν είναι τυχαίο αφού το πληρώνουν ακριβά, ενώ μια τέτοια είδηση προκαλεί και αρνητικά δημοσιεύματα, καταστρoφικά για την επαγγελματική τους επιτυχία. Από το 84% των δισεκατομμυριούχων που παντρεύτηκαν, μόνο το 8% είναι διαζευγμένοι.

7. Αγαπημένο τους σπορ: η φοροδιαφυγή. Σύμφωνα με μια έρευνα του 2012 από την Υπηρεσία Ερευνών του Κογκρέσου, το 25% των εκατομμυριούχων (94.500 φορολογούμενοι) πληρώνουν λιγότερους φόρους από 10,4 εκατομμύρια άνθρωποι με μέτριο εισόδημα.

8. “Οικογενειακές ιστορίες”: συχνά καταφεύγουν στα δικαστήρια μέλη των οικογενειών της πλούσιας ελίτ, ενώ ένα από τα παραδείγματα είναι η Τζινα Ράινχαρτ, η πλουσιότερη γυναίκα στην Αυστραλία που δέχεται επιθέσεις από τα δύο της παιδιά τα οποία την κατηγορούν ότι καθυστερεί να τους δώσει την κληρονομιά τους.

Τι να πει κανείς;;;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;