5 λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο κρεβάτι
Πέντε πράγματα που κάνουν οι γυναίκες και ξενερώνουν τους άντρες.

σχέση - σεξ

Το θέμα σχέσειςσεξ θα μας απασχολεί για μεγάλο μέρος της ζωής μας, για να μην πω όλη, και καλό θα ήταν να ξέρουμε ορισμένα πράγματα για να το απολαμβάνουμε και μακριά από λάθη, ντροπές ή ανασφάλειες, να αποκομίσουμε όμορφες αναμνήσεις και εμπειρίες.

Οι γυναίκες όμως, εξακολουθούν στο πέρας των χρόνων να κάνουν ορισμένα “λάθη” που δεν αρέσουν καθόλου στους άντρες. Για την ακρίβεια τους ξενερώνουν αφάνταστα, και δεν έχουν και πως να στο πουν. Προκειμένου λοιπόν να μη γίνεις μία ακόμη χαζή ερωτική σύντροφος, και για να κρατήσεις δίπλα σου τον άντρα που αγαπάς, πρέπει να δώσεις έμφαση στα πέντε παρατιθέμενα σημεία, για να δώσεις ώθηση στην ερωτική σου ζωή και να επαναφέρεις το ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Πρώτο Λάθος: “Καλή, αλλά έπιπλο”

Την παραπάνω φράση την χρησιμοποιούμε για να δείξουμε, ότι ενώ μια κοπέλα είναι όμορφη, στο θέμα του σεξ είναι τελείως αμέτοχη! Ναι, ναι καλά διάβασες. Αν δεν έχεις διάθεση για σεξ μπορείς να ενημερώσεις τον παρτενέρ σου πως δεν έχεις διάθεση για σεξ και να πέσεις για ύπνο. Προτιμότερο για τη φήμη σου να κοιμηθείς, παρά να τον αφήσεις να κάνει σεξ με μια γυναίκα που δεν μιλάει, δεν λαλάει, δεν κουνιέται και εν γένει δεν κάνει καμία απολύτως προσπάθεια για να περάσουν και οι δύο καλά! Αν έχεις χάσει το ενδιαφέρον σου για σεξ αυτό το διάστημα άλλαξε δωμάτιο, στάσεις, βρες αυτό που σε φτιάχνει ερωτικά και εκμεταλλεύσου το. Μη μένεις αδρανής. Θα την πατήσεις…

Δεύτερο Λάθος: Δεν μιλάς για όσα θες

Αν υπάρχει κάτι που δεν σου αρέσει στο σεξ και δεν απολαμβάνεις τότε πρέπει να μιλήσεις με τον σύντροφό σου γι’ αυτό. Όταν είσαι ειλικρινής και επικοινωνείς, γίνεσαι καλύτερη ερωτική σύντροφος. Και υπάρχει μεγάλη διαφορά από το να πεις ένα απλό “όχι” από το… “δεν το θέλω αυτό τώρα γιατί προτιμώ όταν μου κάνεις…”. Μίλησε και δεν θα χάσεις. Διεκδίκησε πράγματα χωρίς ντροπές, και θα δεις την ερωτική σου ζωή να αλλάζει ριζικά!

Τρίτο Λάθος: Δεν αγαπάς το σώμα σου

Οι άντρες θεωρούν ιδιαίτερα σέξι τον τρόπο που μια γυναίκα φέρει τη σεξουαλικότητά της. Η αυτοπεποίθηση είναι κομμάτι αυτής και η κακή εικόνα που έχεις για το σώμα σου μπορεί να δρα ανασταλτικά για τον σύντροφό σου. Πρέπει να αγαπήσεις το σώμα σου όπως είναι και να αλλάξεις τη γνώμη που έχεις για αυτό. Περπάτησε μπροστά του γυμνή, κάνε σεξ με τα φώτα ανοιχτά. Δείξε πόσο σε αγαπάς! Οι κομπλεξικές με τις ανασφάλειες είναι βαρετές και καθόλου, μα καθόλου σέξι.

Τέταρτο Λάθος: Ξεχνάς τη θηλυκότητά σου

Οι σύγχρονες γυναίκες καλούνται να υπηρετήσουν πολλούς ρόλους. Οι γυναίκες παρά τα επαγγελματικά άγχη και τους ρόλους της μητέρας και της συζύγου πρέπει να αποδεικνύουν πως είναι σέξι πλάσματα. Πρέπει να έχεις πάντα στο μυαλό σου πως όσο και να σε σκλήρυνε η ζωή μπροστά στον ερωτικό σου παρτενέρ πρέπει να είσαι πάντα θηλυκή και πάντα γυναίκα.

Πέμπτο Λάθος: Αποφεύγεις “όπως ο διάολος το λιβάνι” το στοματικό σεξ

Μπορεί να μην είναι και το καλύτερό σου, να μη σε φτιάχνει, και να το βαριέσαι. Όμως, θα πρέπει να έχεις καλά στο μυαλό σου, πως για τους άντρες είναι τόσο σημαντικό, που πολλές φορές και μόνο με αυτό είναι ικανοποιημένοι. Όταν γυρίσει μια μέρα κουρασμένος από την δουλειά, μην τον αποπάρεις με διάφορα παράπονα και παραξενιές σου. Χάρισέ του κάτι που θα εκτιμήσει δεόντως, και πίστεψέ με πως αυτό θα σου γυρίσει μπούμερανγκ κάποια μέρα. Και να μην ντρέπεσαι να του ζητήσεις και εσύ να σου κάνει στοματικό, καθώς το σεξ είναι μια σχέση ανταπόδοσης. Δίνεις, αλλά και παίρνεις.

Βάλε όσα είπαμε καλά στο μυαλό σου, και σε λίγο καιρό δεν θα πιστεύεις που θα έχει φτάσει η σεξουαλική σου ζωή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1