Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 23 - 30 Μαρτίου!
Δες πως εξηγούνται αστρολογικά, όλα όσα σου συμβαίνουν!

Zwdia

Ένας σημαντικός σταθμός στην χρονιά μας η εβδομάδα που ξεκινά, αφού στέφεται από την πρόσφατη έκλειψη Ηλίου και την Εαρινή Ισημερία.

Στο άρθρο με την έκλειψη Ηλίου στους Ιχθείς, είχαμε αναφέρει πως η περίοδος αυτή είναι σημαντική, καθώς  σφραγίζει σε ένα βαθμό ένα μεγάλο κύκλο ταλαιπωριών, αλλά και υπογραμμίζει την ανάγκη να στραφούμε προς τις βαθύτερες ανάγκες μας και να κατανοήσουμε την πνευματική μας φύση.

Οι πλανήτες που συμμετέχουν είναι σημαντικοί, καθώς είναι οι πλανήτες που φέρνουν γεγονότα, προκαλούν, εκφράζονται, ανατρέπουν, μάχονται.

Στην ουσία, φθάνουμε στην τελευταία κρίση, και πρόκληση. Το τετράγωνο πυροδότησε ο Άρης στον Κριό την προηγούμενη εβδομάδα και θα ολοκληρωθεί με την πάροδο των εκλείψεων, για να αποφασίσουμε οριστικά τι θα εκλείψει για μας.

Στο άρθρο με την Εαρινή Ισημερία, μία ημέρα μόλις μετά την έκλειψη, αναφέραμε ότι ο Ήλιος στην κρίσιμη μηδενική πρώτη μοίρα του ζωδιακού κύκλου δίνει το έναυσμα και την εκκίνηση της εποχής. Ενώ  ο κυβερνήτης του Άρης, στην θέση του στον Κριό, δυναμικός, παρορμητικός, άμεσος, ανταγωνιστικός. Η επιθετική μας στάση χρειάζεται προσοχή, καθώς μπορεί να προκαλέσει προβλήματα.

Με ενθουσιασμό, δημιουργική έμπνευση και αξιοποιώντας τα ταλέντα μας, θα προχωρήσουμε.

Κριός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η σημαντική Εαρινή Ισημερία σας οδηγεί σε μία ανάγκη για δράση που όμως φαίνεται ανασταλτική κάποιες φορές. Είναι η εποχή σας και έχετε τα γενέθλιά σας, όσοι ανήκετε στο ζώδιο αυτό. Μην διστάσετε να αναγνωρίσετε λάθη του χθες, να αναθεωρήσετε απόψεις και να οδηγηθείτε σε καινοτομίες. Είναι στο χέρι σας.
Τα όνειρα σας θα σας απασχολήσουν λίγο και περιορίζουν τις επιλογές στα επαγγελματικά σας. Πρέπει να προσγειωθείτε και να γίνετε πιο πρακτικοί. Μην επιτρέπετε σε άλλους να πληγώνουν τις ευαισθησίες σας και ασχοληθείτε με τον διαλογισμό αλλά και την αυτοσυγκέντρωση. Η έμπνευση σας προσφέρει δυνατότητες που δεν είχατε φανταστεί. Εκμεταλλευτείτε τη! Για κάποιους από εσάς, μία ρομαντική σχέση, μπορεί να γίνει η αιτία να επουλώσετε προβλήματα του χθες, αρκεί να μην είστε καυστικοί σε ανούσιες λεπτομέρειες.
Συνεχίζει μία περίοδος έρευνας και αυτογνωσίας, πάνω στις δυναμικές σας αποφάσεις και καταλήγετε σταδιακά στα συμπεράσματα μετά τα μέσα Απριλίου. Ως τότε, αποφύγετε να είστε σε αναστάτωση και εκνευρισμό. Αναστείλατε τις αντιδράσεις που μπορούν να προκαλέσουν ρήξη και δώστε χρόνο για αναζήτηση των λεπτομερειών που σας ενδιαφέρουν, προκειμένου να κάνετε την προώθηση στα συμφέροντά σας, επαγγελματικά, επιμόρφωσης, συναλλαγών κάθε είδους. Αν είχατε αμελήσει τη δουλειά σας, η ανάγκη για να προλάβετε τον χαμένο χρόνο, σας δημιουργεί άγχος.
Η υγεία δεν πρέπει να παραμεληθεί, αντίθετα μπορείτε να θεραπεύσετε άνετα αυτό το διάστημα ευαισθησίες σας.
Ευκαιρίες για να κερδίσετε στα οικονομικά σας ανοίγονται αυτή την εποχή, κυρίως αν είστε συγκροτημένοι και με αγαπημένα πρόσωπα να σας στηρίζουν. Η δυναμικότητά σας περιορίζεται και η καθημερινότητα, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική ζωή, ενδέχεται να ταλαιπωρηθεί από αψιμαχίες και διαφωνίες. Αναζητήστε την εσωτερική σας δύναμη και ελέγξτε τον παρορμητισμό σας αυτό το διάστημα. Μην παρασυρθείτε από την ανταγωνιστικότητα που σας διέπει, διατηρήστε μία ήπια αντίδραση και μελετήστε και οργανώστε καλά τις κινήσεις σας.
Αισθηματικά, απολαμβάνετε αυτό που αξίζει και περιμένατε καιρό, καθώς υπάρχουν άνθρωποι που σας αγαπούν και τους έχετε ήδη κατακτήσει. Σταθείτε κοντά σε φωτεινά και χαρούμενα πρόσωπα.

Ταύρος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Στροφή προς τον βαθύτερο εσωτερικό σας κόσμο, εκεί που δεν τολμάτε να αγγίξετε τα όνειρά σας και τις βιωματικές σας εμπειρίες, φέρνει η Εαρινή Ισημερία. Αποφασίστε να δώσετε ένα ερέθισμα και αντλήστε από τα ταλέντα σας την δύναμη για να προχωρήσετε.
Κάποιες ρομαντικές ιδέες, μπορείτε να τις μοιραστείτε με φίλους, αλλά ενδέχεται να σας αποθαρρύνουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα, με δικούς τους δισταγμούς, ενισχύοντας την δική σας ανασφάλεια. Θα ήταν σημαντικό να μην κάνετε ξανά το ίδιο λάθος της καθυστέρησης. Ξεκινά μία νέα σημαντική περίοδος και σύντομα θα πρέπει να φανείτε το ίδιο δυναμικοί, όσο και σταθεροί. Υλοποιήστε τα σχέδιά σας σταδιακά, αρκεί να έχετε τώρα σε σωστή βάση τα οράματά σας. Μία όμορφη συγκίνηση θα σας προκληθεί από άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος. Αλλά δεν είναι η στιγμή για ένα ξεκίνημα ακόμη.
Οι ιδέες σας πάνω σε θέματα που έχουν να κάνουν με τον ίδιο σας τον εαυτό, συνεχίζουν να σας ταλαιπωρούν αυτό το διάστημα. Όμως είστε πιο δυνατοί από όσο πιστεύετε. Έχετε τον απαραίτητο ρυθμό για να προχωρήσετε και να κάνετε όμορφα σχέδια για το μέλλον, που όμως θα αρχίσουν να υλοποιούνται από τον επόμενο μήνα και μετά.
Η δημιουργικότητά σας αναπτύσσεται άνετα και αυτό συμβαίνει και στις συναισθηματικές σας σχέσεις. Διαφυλάξτε τα κεκτημένα σας και μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό, αντίθετα, προχωρήστε σε σταθερές σχέσεις, αγάπης, συνοδοιπόρων της ζωής. Τα φλερτ δε θα λείψουν αλλά θα πρέπει να επιλέξετε το άτομο που σας παρέχει ζεστασιά και προοπτική. Ασχοληθείτε με ένα χόμπι που δεν ολοκληρώσατε, κυρίως αν είναι καλλιτεχνικό.
Παλιές κατακτήσεις εμφανίζονται και σας φέρνουν αναστάτωση με τρόπο γλυκό. Θα είστε αναποφάσιστοι σχετικά με τις επιλογές σας και πρέπει να αποφύγετε τις ρήξεις και την ζήλια με το ταίρι σας. Παράπονα της σχέσης εξομαλύνονται αυτή την περίοδο. Καθώς μάλιστα ήδη η αγάπη σας καλεί πιο εμφανώς και έχετε γλυκύτητα και θελκτικότητα, θα μπορούσατε να απολαύσετε τις χαρές που προσφέρουν άτομα που σας θαυμάζουν και σας αγγίζουν με ενδιαφέρον και τρυφερότητα. Κατά συνέπεια, θα είναι εύκολο να προχωρήσετε δίχως δυσκολίες σε ένα περιβάλλον ζεστό, όπως το θέλετε.

Δίδυμοι (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η Εαρινή Ισημερία και η έμφαση των πλανητών αυτή την εποχή, έχει για σας πολλές ενδιαφέρουσες προκλήσεις. Καθώς είστε ανήσυχοι συχνά για νέες περιπέτειες, υπάρχει πλούσιο έδαφος να θέσετε στόχους σημαντικούς και να τους προωθήσετε μετά από τα μέσα της Άνοιξης. Θα είστε ικανοί να βρείτε συνοδοιπόρους και νέους φίλους που θα εντυπωσιαστούν από τον ενθουσιασμό σας. Μην είστε όμως ανέμελοι. Προγραμματίστε σωστά.
Στον κοινωνικό σας χώρο, σας εμπνέουν άτομα και με την σειρά σας εμπνέετε κι εσείς. Ίσως όμως προκαλέσετε τη ζήλια από οικεία πρόσωπα και δεν θα ήταν καλό να αφήσετε την προσωπική σας κάλυψη και άμυνα.
Ο Ερμής κυβερνά το ζώδιό σας έφερε στην επιφάνεια μνήμες, προσδίδει ρομαντισμό στη ζωή σας και ίσως μία σύγχυση παροδικά. Η ευελιξία και προσαρμοστικότητα θα πρέπει να είναι σύμβουλοί σας, ώστε να ξεπεράσετε την περίοδο αυτή.
Κλείνετε σταδιακά λογαριασμούς ή προβλήματα που σας φορτίζουν εδώ και καιρό. Κατά συνέπεια, οι διαφορές με άτομα του κοινωνικού περιβάλλοντος, θα μπορούσαν να λυθούν επίσης, αν αφήσετε και οι δύο πλευρές κατά μέρος τον εγωισμό. Καλό θα ήταν να αποφύγετε την ευθεία αντιπαράθεση, παρά τις προκλήσεις, αναζητώντας τα προσωπικά σας λάθη. Εκεί θα βρεθεί και η λύση.
Παράλληλα, θα διαπιστώσετε πως έχετε περισσότερες δυνάμεις και δυνατότητες από όσες περιμένατε. Έμπνευση και αγάπη από ένα άτομο που είναι πλάι σας διακριτικά, θα σας στηρίξουν. Μην δίνετε λαβή για σχόλια για την προσωπική σας σχέση, ό,τι καλό αποκομίζετε θα πρέπει να το διατηρείτε κρυφό, για να το προστατεύσετε. Μπορείτε όμως να έχετε στιγμές τρυφερές με το ταίρι σας, κάπου μόνοι, ρομαντικά και ζώντας την αγάπη.

Καρκίνος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Σημαντική για σας η Εαρινή Ισημερία, μοιάζει να φέρνει την Άνοιξη σε θέματα της κοινωνικής σας προώθησης. Είστε παρορμητικοί και μπορείτε να κάνετε πολλά μέσα από τα ταλέντα και τις γνώσεις σας. Το όνομά σας και η φήμη σας εξαπλώνεται, ειδικά αν έχετε ήδη καλλιεργήσει την εικόνα σας στο παρελθόν. Ωστόσο μην ενθουσιαστείτε και μην βιαστείτε σε κάθε πρόκληση.
Ένα ταξίδι στο εξωτερικό, θα σας γεμίσει εμπειρίες, ιδέες και όνειρα. Θα προσπαθήσουν να σας περιορίσουν την διεύρυνση αυτή παράγοντες του στενού σας περιβάλλοντος με τις υποχρεώσεις που εγείρονται εκεί. Παραμείνετε στο όραμά σας, ακολουθείστε τον δρόμο σας, έστω και με αργούς ρυθμούς. Μία ρομαντική γνωριμία με άτομο που έχει διαφορετική νοοτροπία από την δική σας ή είναι στο εξωτερικό, θα σας συγκινήσει. Με προσεκτικά βήματα να γίνει ένα ξεκίνημα, εκτός κι αν ήδη υπάρχει στη ζωή σας και σας βοηθά να ακολουθήσετε το όνειρό σας. Στην περίπτωση αυτή, η σχέση δυναμώνει!
Η εποχή βοηθά να εξομαλυνθούν πολλές δυσκολίες του προηγούμενου διαστήματος, αφού νεύρα και τριβές σας κουράζουν. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να ξεδιπλώσετε τη διπλωματία σας και να αναγνωρίσετε τη σπουδαιότητα της οργάνωσης και σχολαστικότητας. Προσπαθήστε να μετριάσετε την παρόρμηση και τις ψευδαισθήσεις και να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με ρεαλισμό και συνέπεια.
Καθώς είναι σημαντικό να έχετε το προβάδισμα, πρωτοβουλίες που πήρατε πριν από αυτές τις ημέρες, εξελίσσονται και φέρνουν νέες ιδέες, ή νέες γνωριμίες στην επαγγελματική σας ζωή. Πολλές φορές μάλιστα, έντονα και παρορμητικά, θα περιμένετε απρόβλεπτα και δεν θα έχετε σταθερό πρόγραμμα.
Ανάμεσα στις ασχολίες με βιβλία ή γράψιμο, είχατε αφήσει ημιτελή κάποια σας έργα, αν είστε δημιουργοί, ή κάποιες μελέτες, αν ήσασταν σπουδαστές. Αντιμετωπίστε το πρόβλημα άμεσα, δίχως χάσιμο χρόνου. Θα έχετε όμορφες δημιουργικές ιδέες αυτές τις ημέρες, θα βοηθήσουν στην ολοκλήρωση ή βελτίωση του έργου σας και θα προσφέρουν στη δουλειά σας ποιότητα.
Στον αισθηματικό τομέα, κερδίζετε θαυμαστές, αγαπημένα πρόσωπα σας πλησιάζουν ή αν έχετε ήδη ένα ταίρι, χαίρεστε και απολαμβάνετε μέσα από φιλική ατμόσφαιρα, ερωτική, αλλά και καλή συνεννόηση.

Λέων (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Με την Εαρινή Ισημερία να δημιουργεί ευοίωνες προοπτικές για σας, είστε γεμάτοι ενθουσιασμό και φλόγα για να ανοίξετε νέους ορίζοντες. Στην γνώση, στην αναζήτηση αλλά και σε ένα ταξίδι, υπάρχουν θετικές προοπτικές. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και μην διστάζετε. Ακόμη κι αν παρουσιάζονται ορισμένες καθυστερήσεις, προγραμματίστε τα σχέδιά σας και επιμείνετε. Νέες προοπτικές σας περιμένουν.
Προσοχή θα χρειαστεί στις επενδύσεις σας, αφού έχετε πολλά όνειρα αλλά είστε λίγο περισσότερο εύπιστοι ή αφελείς. Μην είστε γενναιόδωροι με όσους δεν έχετε ελέγξει για την αξιοπιστία τους. Καραδοκούν να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά. Με το ταίρι σας, μπορείτε να βιώσετε μία πολύ τρυφερή περίοδο, αλλά ας είστε γειωμένοι και πρακτικοί, για να μην απογοητευθείτε αργότερα.
Αυτό το διάστημα φροντίστε να είστε φειδωλοί τόσο στα συναισθηματικά σας όσο και στα οικονομικά σας. Αποφύγετε τις συγκρούσεις και μη δίνετε συνέχεια στις αψιμαχίες. Ιδεολογικά δεν θα είστε στην ίδια φιλοσοφία με το παρελθόν ή θα αρχίσετε να αμφισβητείτε την φιλοσοφία της ζωής σας. Καθώς θα πρέπει να οργανωθείτε για να προοδεύσετε σε γνώση, σπουδές, ειδίκευση ή κάποια ανοίγματα επαγγελματικά που θα σας βοηθήσουν στην εξέλιξή σας, έχετε συλλέξει αρκετό υλικό, αλλά ακόμη δεν πρέπει να καταλήξετε σε αποφάσεις.
Φροντίστε ό,τι σας είναι πολύτιμο ώστε να το διαφυλάξετε από επιτήδειους και δολοπλόκους. Διεκδικήστε με ευγένεια ό,τι σας αξίζει, αλλά αποφύγετε να κάνετε λάθη του παρελθόντος στις επιλογές των αξιών σας.
Αν είχατε επαναπαυθεί σε ευχάριστες λύσεις, τώρα η ανάγκη θα σας κάνει να εργαστείτε πολύ πιο σκληρά και θα καθυστερήσουν τα όνειρά σας. Αλλά θα μάθετε πώς θα ήταν καλό να κατακτάτε κάτι ή κάποιον με τον κόπο σας.
Στον κοινωνικό περίγυρο σας θαυμάζουν και έχετε κατακτήσεις. Κάποιοι μπορεί να αποφασίσετε μία όμορφη σχέση ή να κοινοποιήσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας.

Παρθένος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Για σας, η Εαρινή Ισημερία φέρνει αγωνία για τις προσωπικές σας ανασφάλειες και φωτίζει τις αδυναμίες σας προκειμένου να σας κάνει να πάρετε αποφάσεις και πρωτοβουλίες, δίχως να περιμένετε να το κάνουν άλλοι για λογαριασμό σας. Ανακαλύπτετε την φλόγα της δημιουργικότητάς σας. Αλλά προς στιγμήν είστε λίγο ανασφαλείς και δεν προχωράτε άμεσα. Αυτό θα αλλάξει μέσα σε ένα μήνα και θα μπορείτε να προοδεύσετε καλύτερα και ταχύτερα. Μέχρι τότε, ας κάνετε σωστά τον προγραμματισμό σας.
Στην αισθηματική σας ζωή, θα υπάρχει μία ρομαντική ατμόσφαιρα και αυτό θα σας κάνει να χαλαρώνετε από τις αγωνίες της καθημερινότητας. Ένα πρόσωπο που αγαπάτε ιδιαίτερα, θα φανεί ιδανικό για σας, αν και οι προσωπικές σας άμυνες ίσως περιορίσουν λίγο την χαρά της απόλαυσης.
Ο Άρης εδώ και καιρό σας ωθεί για αποφάσεις. Σκεπτικιστές όπως είστε, ήδη θα πρέπει να ελέγχετε αυτήν την παρόρμηση και θα χρησιμοποιήσετε τα ταλέντα σας, την ευτροφία και τον ρεαλισμό για να αποφύγετε λάθος κινήσεις.
Προσπαθήστε να μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας και να μην εστιάζετε σε λεπτομέρειες. Η κατανόηση του εαυτού σας και των άλλων θα βοηθήσει να αποφύγετε συγκρούσεις. Παραμερίστε το άγχος, όλα θα γίνουν με τον χρόνο τους, άδικα βιάζεστε.
Οι μέρες αυτές είναι ένας ανοιχτός ορίζοντας για σας, καθώς φέρνουν ευκαιρίες. Αφήστε κατά μέρος τα παράπονα και χαρείτε τες!
Δοκιμάστε τις αντοχές σας στην ταχύτητα, αμεσότητα και ετοιμότητα. Παραμερίστε ενοχές, αδυναμίες ή φόβο για την τελειότητα. Όλα γίνονται μέσα από προσπάθεια και το αποτέλεσμα θα είναι καλό, ακόμη και χωρίς να είναι άψογο!
Συναισθηματικά μάλιστα, θα έχετε περισσότερη ζεστασιά από το προηγούμενο διάστημα, αν αποφύγετε να επιμένετε σε λεπτομέρειες και λάθη του χθες. Εξετάστε λίγο τα δικά σας λάθη, δίχως ενοχοποίηση και ενδιαφερθείτε για την χαλάρωση και απόλαυση του να είστε με χαρούμενα πρόσωπα, αισιόδοξα και θετικά.

Ζυγός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Ενδιαφέρουσα περίοδος για σας, αφού θα υπάρξουν στην πορεία άτομα που θα έρθουν κοντά σας, προκειμένου να σας ωθήσουν σε νέες ιδέες, νέες προοπτικές και μία επαναστατική διάθεση αλλαγής.
Καθώς όλα πρέπει να περνούν από την συνεργασία, μην είστε διασπαστικοί ή αντιδραστικοί απέναντι σε προτάσεις που …σας ξεβολεύουν. Δεν γίνεται να είστε συμπαθείς σε όλους, προσπαθήστε να είστε ανανεωτικοί και προοδευτικοί για να έχετε νέες ευκαιρίες ζωής.
Είναι λίγο δύσκολο να τακτοποιήστε τις υποχρεώσεις σας όμως, είστε λίγο ονειροπόλοι και αφηρημένοι και αυτό δυσκολεύει τις υποθέσεις σας. Θα είστε συμπονετικοί και μπορεί να σας παρασύρουν ευαισθησίες προς αδύναμα άτομα, με συνέπεια να παραμελείτε τον εαυτό σας. Προσοχή λοιπόν!
Οι μέρες αυτές, μπορεί να φέρουν αδιέξοδα σε συνεργασίες ή μία προσωπική σχέση. Θα διαπιστώσετε πως κάποια άτομα είναι ανακόλουθα και δεν σας βοηθούν να προχωρήσετε. Ίσως αποκαλυφθούν προς όφελός σας πτυχές που ήταν κρυφές. Επομένως, ας δώσετε σημασία και σας μην στενοχωρηθείτε. Αλλά και μην μπείτε στον πειρασμό να διακόψετε απότομα μία σχέση, αυτή την εποχή.
Δεν μπορείτε να ευχαριστείτε όλες τις πλευρές κάνοντας συμβιβασμούς διαρκώς. Αυτό είναι ένα μάθημα. Το δεύτερο είναι πως αν έχετε ενοχλήσει κάποιους ανθρώπους, τώρα προσπαθούν να σας ταλαιπωρήσουν με τη σειρά τους. Ας είστε προσεκτικοί. Καθώς έχετε την ευκαιρία για μία εξισορρόπηση, με αγαπημένα πρόσωπα, όταν έρθετε κοντά ο ένας στον άλλο, κατανοώντας ανασφάλειες και φοβίες.
Οικονομικά, μπορείτε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες αυτή την περίοδο, αλλά και να κάνετε επιλογές που σας διασφαλίζουν για το μέλλον, ή να γνωρίσετε άτομα που θα σας στηρίξουν στον τομέα αυτό. Απλά, μην πάρετε απόφαση οριστική για ένα ξεκίνημα.

Σκορπιός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η Άνοιξη σας φέρνει αντιμέτωπους με τις προσωπικές μας ανάγκες και σας κάνει να προκαλέσετε μία αλλαγή στη ζωή σας. Βαθιά ριζωμένες σταθερές αξίες στις υποχρεώσεις ή στην δομή της ζωής σας, αλλάζουν και θέλετε να επαναστατήσετε ενάντια σε «πιστεύω» ή πεποιθήσεις που επίμονα διατηρήσατε για καιρό. Δεν είναι εύκολο, αλλά είναι χρήσιμο να ακολουθήσετε την αλλαγή.
Προσαρμοστείτε και θα διαπιστώσετε πως νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σας και την κάνουν πιο ενδιαφέρουσα. Ας είστε πιο επιμελείς στην υγεία σας όμως.
Η αισθηματική σας ζωή είναι ευχάριστη και όμορφες στιγμές βιώνετε, που όμως εναλλάσσονται από κάποιες αντεκδικήσεις ή μία διαρκή καυστική κριτική. Χαλαρώστε, χαρείτε την σχέση σας και προστατευθείτε από στείρες αντιπαραθέσεις ή εμπλοκή τρίτων.
Αντισταθείτε στην προδιάθεση της επιθετικότητας από εσωτερική ενόχληση ή υποβολές άλλων. Θα φανείτε σκληροί με τον εαυτό σας και με τους άλλους κατά την διεκδίκηση των στόχων σας.
Προσπαθήστε να μετριάσετε την καυστικότητα των σχολίων σας και να μην είστε απόλυτοι, για να αποφύγετε διαπληκτισμούς με τους γύρω σας, τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στον φιλικό ή μέσα στις ομάδες που ίσως ανήκετε.
Σχέδια που αργοπορούν, σας δίνουν την ευκαιρία να τα μελετήσετε στις λεπτομέρειες. Μάλιστα, έχετε την ικανότητα αυτή την περίοδο να τα κάνετε σχεδόν…άψογα! Απλά να περιμένετε λίγο για να τα εφαρμόσετε,
Μία έμφαση υπάρχει στον τομέα της αγάπης για σας, με ζεστασιά, που θα θέλατε να έχετε. Αν έχετε μία δοκιμασμένη σχέση, αυτή η εποχή θα δώσει πιο ρομαντικό χρώμα. Αν όμως είστε στην επιθυμία για σχέση, οι προκλήσεις που δέχεστε, είναι πολύ πιθανόν μελλοντικά να σας απογοητεύσουν.
Αποφύγετε να υποσχεθείτε πολλά, στο ταίρι σας ή στο παιδί σας. Η εύνοια που έχετε, αφορά κυρίως τις συνεργασίες ή την προσωπική σας σχέση, στην οποία, δεν αποκλείεται να δώσετε ένα χρώμα πιο ζεστό ή να αποφασίσετε την επισημοποίησή της.
Η δυσκολία θα έρθει από το θέμα εμπιστοσύνης μεταξύ φίλων. Εσείς ή κάποιος άλλος από τον κοντινό περίγυρο, θα απογοητευθείτε από τις αποκαλύψεις. Δείτε την θετική πλευρά, σε ό,τι σας αφορά, βγαίνετε κερδισμένοι γνωρίζοντας πως δεν σχολιάζουμε ή δεν κάνουμε κακή κριτική, σε ό,τι τον αφορά, θα ήταν καλό να εκτιμήσει τη φιλία και την πίστη σας…

lilian

Τοξότης (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Νέες συγκινήσεις και νέες δημιουργικές ιδέες φέρνει η Εαρινή Ισημερία στη ζωή σας. Δώστε την ευκαιρία για ένα καινούργιο ξεκίνημα, όπως και για αρκετές νέες προδιαθέσεις για χαρά, διασκέδαση, ψυχαγωγία και χόμπι. Μοιραστείτε τον χρόνο σας με άτομα που είναι άνετα και αρκετά προοδευτικά και καινοτόμα στη ζωή τους. Θα τα βρείτε πολύ ενδιαφέροντα.
Στην προσωπική σας ζωή καλό θα ήταν να δώσετε μία νότα χαράς στην οικογένεια, με μουσική, ένα κοινό ενδιαφέρον ή χόμπι, ρομαντικές βραδιές, τρυφερότητα. Προσοχή στην κριτική που μπορεί να σας ασκήσει ο κοινωνικός περίγυρος ή ακόμη περισσότερο, στην επιδίωξη να ανακατευθούν στις προσωπικές σας υποθέσεις.
Κάποιες συνεργασίες ή η σημαντική σας σχέση, απαιτούν αναθεώρηση. Αν διαπιστώσετε μία υπαναχώρηση, αποφύγετε να αντιδράσετε, δώστε χρόνο για να δείτε τι συμβαίνει.
Μην παρασυρθείτε από την απρόσμενη ενέργεια και την έντονη διάθεση για πρωτοβουλίες και νέα ξεκινήματα ώστε να αποκτήσετε την προβολή και την αναγνώριση που πάντοτε αποζητούσατε. Μελετήστε καλά και σχολαστικά τις κινήσεις σας. Η καλή προετοιμασία θα βοηθήσει να αποφευχθούν λάθη και τριβές. Προστατέψτε τον εαυτό σας και το έργο σας, επανεξετάζοντας τις κινήσεις και μην υποκύψετε στον αυθορμητισμό που θα σας δελεάζει.
Ανοίγοντας τα φτερά σας για να κατακτήσετε μία θέση στην κοινωνία, ξεχνάτε το μέτρο και την ταπεινότητα. Η απάντηση σε όποια σας υπερβολή, έρχεται αυτή την περίοδο και συχνά προσπαθείτε για αποτελέσματα κατώτερα των φιλοδοξιών σας. Κατά συνέπεια, μάθετε στην λιτή και απλή συμπεριφορά, αλλά και να εργάζεστε περισσότερο για να αναγνωριστείτε, με ουσία κι όχι πομπώδη αυτό-προβολή. Επίσης, θα αναγκαστείτε να μάθετε να δέχεστε την κριτική των άλλων.
Είναι ενδεχόμενο να παρασυρθείτε από ευχάριστες λύσεις στην αισθηματική σας ζωή, δίχως όμως την διάθεση να κάνετε την απαραίτητη προσπάθεια. Μία ευκολία που παρουσιάζεται αυτό το διάστημα, σας κάνει να προχωρήσετε πιο άνετα. Μην την θεωρήσετε δεδομένη.

Αιγόκερως (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η αρχή πρέπει να γίνει από τη βάση και τα θεμέλια της ζωής σας, με την Εαρινή Ισημερία φέτος. Αν και αποφεύγετε τις ανατροπές, είναι ακόμη μία ανατρεπτική περίοδος, όπως η περυσινή, ίσως σε πιο συγκεκριμένους τόνους τώρα. Αλλά είναι αρκετή η περυσινή εμπειρία για να σας οδηγήσει σε σωστές κινήσεις. Διορθώσετε ό,τι έχει ήδη ξεκινήσει και αποφύγετε τα ίδια λάθη στο εξής.
Με το ταίρι σας, ένας ρομαντικός περίπατος θα είναι ό,τι καλύτερο, μία όμορφη συζήτηση ή ένα μήνυμα αγάπης. Αποφύγετε όμως αντιπαραθέσεις για ιδεολογικούς λόγους και μην λύσετε διαφορές ανούσιες σε λεπτομέρειες που δεν αξίζουν τον κόπο, αυτή την εποχή.
Μέσα από την απαράμιλλη τάση για πνευματική ανάπτυξη, μέσα από ταξίδια ή σπουδές, η ανάγκη που θα σας διακατέχει οδηγεί να διατηρήσετε επιφυλάξεις για το σκοπό τους ή την χρησιμότητά τους.
Μην παρασύρεστε από περιορισμένες ιδέες και εξωτερικούς παράγοντες, αλλά διατηρήστε κριτικό πνεύμα για όλα όσα σας περιβάλλουν. Αποφύγετε απόλυτες απόψεις και μην υποπέσετε στην παγίδα του φανατισμού και των διενέξεων.
Απολογισμός πάνω στις επιλογές της γνώσης, αλλά και πάνω στην επιλογή του «δασκάλου» για να αποκτηθεί αυτή η γνώση. Λεπτομέρειες που θεωρήσατε ανούσιες, σήμερα σας ενοχλούν, αλλά …σας διδάσκουν!
Αν είστε δημιουργικά άτομα ή καλλιτέχνες, η περίοδος αυτή θα σας φέρει κοντά σε άτομα του χώρου που σας ενδιαφέρει και θα μπορείτε να κάνετε εποικοδομητικό έργο, υλοποιώντας στόχους που σας αγγίζουν προσωπικά και δημιουργικά. Το έργο σας αρέσει, γίνεται αγαπητό, έχει θαυμαστές και σας προσφέρει οικονομικά οφέλη. Εσείς, θα πρέπει να είστε σαφείς και συνεπείς στον λόγο σας, προς τρίτους.
Μέσα στην οικογένειά σας, θα υπάρχει αυτονομία και ίσως κάποια δυσκολία στην προσέγγιση και στην επαφή. Ίσως μάλιστα επιθυμήσετε να κάνετε μία αλλαγή σπιτιού. Κάποια χρήματα που θέλετε να επενδύσετε για να ρισκάρετε, θα πρέπει να τα προσέχετε.

Υδροχόος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Πολύ ενδιαφέρουσες σκέψεις φέρνει η Εαρινή Ισημερία στη ζωή σας, αφού συνδέεται με τον τομέα αυτό αλλά φιλοξενεί το ζώδιό της τον Ουρανό, ακόμη μία φορά, κυβερνήτη του ζωδίου σας.
Ακολουθείστε το ένστικτό σας και την διορατικότητά σας. Νέες συναντήσεις ή γνωριμίες σας ενθουσιάζουν και σας κάνουν να περιμένετε την Άνοιξη στη ζωή σας. Μην βιαστείτε όμως για να συμφωνήσετε με τις προτάσεις αυτής της εποχής. Διαπραγματευθείτε με υπομονή και δώστε λίγο χρόνο.
Ένας άνθρωπος που σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα, σας γεμίζει όνειρα και σας κάνει να χάνετε την αίσθηση της πραγματικότητας. Δεν θα ήταν καλό να αφεθείτε χωρίς λογική στο συναίσθημα. Ωστόσο, ζήστε το, έστω και με κάποια επιφύλαξη.
Σκέψεις γύρω από τις προσωπικές σας σχέσεις, σας φέρνουν σε προβληματισμό. Αλλά δεν πρέπει να παραμελήσετε την ανάγκη για μία νέα φλόγα στην αισθηματική σας ζωή. Αν δεν υπάρχει, τότε δεν αποκλείεται να διαπιστώσετε πως έχετε αρκετούς θαυμαστές γύρω σας και να αποφασίσετε να βρείτε κάτι νέο. Ωστόσο, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για οριστικές αποφάσεις. Αν είστε αδέσμευτοι, θα υπάρχουν περιπέτειες που πιθανόν δεν κρατούν πολύ, προς το παρόν. Αν και αυτό εξαρτάται από τα ατομικά σας χαρακτηριστικά.
Διατηρήστε χαμηλό προφίλ σε ό,τι αγγίζει τα οικονομικά σας. Μην παρασυρθείτε από επιτήδειους που υπόσχονται επισφαλή κέρδη. Μετριάστε τον παρορμητισμό σας και εξετάστε διεξοδικά τις καταστάσεις. Ασχοληθείτε με την υγεία σας, τόσο την ψυχική όσο και τη σωματική, χωρίς άγχος και σπασμωδικές αντιδράσεις.
Δεν αποκλείεται να τακτοποιηθεί ένα χρέος. Δεν θα είναι εύκολο να καθορίσετε τους οικονομικούς σας στόχους αυτή την εποχή, παρά ταύτα, θα θέλετε να βρείτε ιδέες για ένα νέο ξεκίνημα. Για τον λόγο αυτό, θα μπορούσατε να καλλιεργήσετε μία έμπνευση που θα σας αποδώσει μελλοντικά οικονομικά.
Ωστόσο, η έμπνευση αυτή θα είναι απόρροια κάποιας προσωπικής ανάγκης και επιρροών είτε από ένα συνεργάτη, είτε από τον/την σύντροφό σας. Για τον λόγο αυτό, είναι αρκετά δύσκολο να διακρίνετε τι σας ταιριάζει καλύτερα. Πρέπει να μην παρασυρθείτε από επιθυμίες άλλων. Αλλά και να αποφύγετε να εμπλακούν συνεργάτες ή σύντροφος, στα οικονομικά σας.

Ιχθείς (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η Εαρινή Ισημερία επικεντρώνει το ενδιαφέρον στις αξίες σας και σε ό,τι ή όποιον ξεχωρίζετε στη ζωή και θεωρείτε πολύτιμο και σημαντικό. Αν και αισθάνεστε πως χάνονται κάποια δεδομένα σας, ή δεν μπορείτε να εξηγήσετε τι αγαπάτε πιο πολύ, είναι σημαντικό να κάνετε μία αλλαγή στη ζωή σας, δίχως να ρισκάρετε ιδιαίτερα. Μην είστε σπάταλοι στα οικονομικά σας αυτή την χρονιά, δεν επιτρέπονται ριψοκίνδυνες κινήσεις. Ανακαλύψτε όμως, τι αξίζει περισσότερο για σας.
Είστε σε ρομαντική διάθεση και προβάλλετε ευγένεια και ζεστασιά. Αλλά παράλληλα θα είστε πολύ περισσότερο αφελείς, κάτι που θα σας φέρνει σε δύσκολη θέση με το ταίρι σας ή ένα συνεργάτη. Επιδιώξτε να μην δίνεστε δίχως σύνεση και λογική, για να αποφύγετε απογοητεύσεις και πλάνες.
Αυτό το διάστημα καλείστε να αποδείξετε την προσαρμοστικότητα, τη διπλωματία και την υπομονή που έχετε. Είστε διαλλακτικοί και μπορείτε να αποφύγετε συγκρούσεις τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο προσωπικό επίπεδο. Μην παρασυρθείτε σε παρορμητικές επιλογές και οδηγηθείτε σε αδιέξοδα. Κάποιες κινήσεις οικονομικής φύσης, ας περιμένουν, καθώς πρέπει να σκεφθείτε τι έγινε στο παρελθόν κάνοντας ένα απολογισμό ως τον επόμενο μήνα. Μετριάστε τους τόνους και χρησιμοποιήστε τη διαίσθηση, για να αναγνωρίσετε τρόπους εξομάλυνσης των εντάσεων. Στις συνεργασίες σας διαπιστώνετε πλέον τι σας εξυπηρετεί και μπορείτε να αδράξετε ευκαιρίες. Μην επαναπαύεστε!
Αν έχετε ψυχραιμία και ηρεμία, μπορείτε να οργανώσετε ένα δημιουργικό έργο στη ζωή σας, μέσα από την έμπνευση της περιόδου αυτής. Αν αυτό το σχέδιο θέλετε όμως να λειτουργήσει άμεσα, θα βρείτε εμπόδια είτε από το ταίρι σας, είτε από ένα συνεργάτη. Θα κωλυσιεργήσουν, θα σας δημιουργήσουν αναστολές ή φοβίες, ενισχύοντας την ευμετάβλητη φύση σας. Επειδή σε ένα βαθμό, οι επιφυλάξεις τους θα είναι σωστές, ας περιμένετε λίγο για να κρίνετε.
Ένα φλερτ μπορεί να φέρει χαρά στη ζωή σας και να σας κάνει να αισθανθείτε επιτέλους αισιοδοξία. Θα είναι σημαντικό να διαπιστώσετε πως αρέσετε περισσότερο από όσο πιστεύατε στον περίγυρό σας. Θα πείθετε με την ευγένειά σας και θα περνάτε τις ιδέες σας πιο εύκολα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;