Ζήσαμε τη μαγεία του DMC στο Athens Science Festival
Ο DMC παρουσίασε κάποια από τα πιο δημοφιλή του κόλπα με τράπουλα, τεχνικές illusion και mind reading tricks.

OTE TV_National Geographic_DMC_3

Στην Αθήνα βρέθηκε ο διάσημος Illusionist DMC, πρωταγωνιστής της σειράς Beyond Magic with DMC, που προβάλλεται από το National Geographic Channel στον ΟΤΕ TV, για μία μοναδική εμφάνιση στο πλαίσιο του 2ου Athens Science Festival και το neolaia.gr ήταν εκεί. Ο OTE TV και το National Geographic Channel συμμετέχουν στο φεστιβάλ μέσα από σειρά δράσεων με κεντρικό θέμα «Διασκέδασε το Μυαλό σου» και μας κάλεσαν στο μεγάλο event.

Ο DMC παρουσίασε κάποια από τα πιο δημοφιλή του κόλπα με τράπουλα, τεχνικές illusion και mind reading tricks στο κατάμεστο αμφιθέατρο εντός της Τεχνόπολης, όπου έμεινε εντυπωσιασμένο. Μάλιστα, πολλές φορές ανέφερε την αρχαία Ελλάδα και τις βάσεις των αρχαίων Ελλήνων στα μαθηματικά.

Μιλώντας για την επίσκεψή του στην Αθήνα είπε: «Αγαπώ την Αθήνα και την ιστορία της. Είναι μία πόλη που είναι ταυτόχρονα μοντέρνα και ιστορική και αυτό το βλέπεις στους ανθρώπους της. Υπάρχει μία αίσθηση ιστορικότητας εδώ και αυτό είναι μοναδικό».

Στο πλαίσιο του 2ου Athens Science Festival, o ΟΤΕ TV και το National Geographic Channel παρουσιάζουν την ψυχαγωγική πλευρά της επιστήμης μέσα από μία σειρά από δράσεις, πειράματα και παιχνίδια, εμπνευσμένα από δημοφιλείς σειρές ντοκιμαντέρ, όπως Brain Games, Street Genius, Going Deep with David Rees, Έξω από τα Όρια της Επιστήμης, Crowd Control και Beyond Magic with DMC. Οι δράσεις του ΟΤΕ TV και του National Geographic Channel θα φιλοξενούνται στο κτίριο «Δεξαμενές Καθαρισμού» της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, έως τις 22 Μαρτίου και σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να το επισκεφθείτε!

Ποιος είναι ο DMC;

O Drummond Money-Coutts γεννήθηκε στις 11 Μαΐου 1986 στο Λονδίνο. Γονείς του είναι οι Crispin Money-Coutts και Lucy Deedes ενώ ο ίδιος είναι ο κληρονόμος του τίτλου του «Βαρώνου του Latymer», τίτλος που προέρχεται από την ευγενική καταγωγή του παππού του Hugo Money-Coutts. Η πρώτη του επαφή με τη μαγεία ήταν το 1994 μετά από μια επίσκεψη στο Davenports, το πιο γνωστό μαγαζί με μαγικά είδη του Λονδίνου. Το μαγαζί αυτό βρισκόταν ακριβώς κάτω από την οικογενειακή τράπεζα «Coutts» όπου εργαζόταν ο πατέρας του. Ολοκλήρωσε τη βασική του εκπαίδευση στο Westbourne House School και στη συνέχεια πήγε στο φημισμένο κολλέγιο Eton όπου ίδρυσε το «Eton College Magic Society». Εκεί άρχισε να αναπτύσσει τις μαγικές του ικανότητες με αποκορύφωμα την επίσκεψη του mentalist Uri Geller, από τον οποίο έμαθε την τέχνη του spoon-bending. Η πρώτη του επαγγελματική παράσταση έγινε το 2000 όταν ήταν ακόμα στη σχολή, από το Royal Horticultural Society. Μέχρι το τέλος του 2011, ο Drummond Money-Coutts εξελίχθηκε σε έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους και εντυπωσιακούς μάγους του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ τις παραστάσεις του παρακολούθησαν πολύ γνωστά ονόματα της διεθνούς σκηνής μεταξύ των οποίων οι Jeremy Clarkson, David Haye, Pippa Middleton, Natalia Vodianova, Hugh Grant, Bryan Adams, Emma Watson. To 2013 έκανε την πρώτη του εκπομπή στο National Geographic Channel με τίτλο «Card Shark», όπου παρουσίαζε τον μαγικό κόσμο των παιχνιδιών/κόλπων με τράπουλα, ενώ το 2014 η συνεργασία του με το κανάλι συνεχίστηκε με την εκπομπή «Beyond Magic with DMC», όπου ο DMC ταξιδεύει στο Λονδίνο, τη Βαρκελώνη, το Μέξικο Σίτι και τη Σιγκαπούρη και «παίζει με το μυαλό» του κόσμου κάνοντας διάφορα κόλπα και μαγικά στους δρόμους. Αντλώντας έμπνευση από γνωστούς μάγους όπως τον Houdini που έμεινε γνωστός για τις εντυπωσιακές του ‘αποδράσεις’, τον Karl Zener, έναν από τους πρώτους ταχυδακτυλουργούς και τον γνωστό mentalist Uri Geller, ο DMC αναπαριστά τα πρωτότυπα εγχειρήματά τους με το δικό του μοναδικό τρόπο μπροστά στο κοινό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;