Η συγκίνηση της Σοφίας Βογιατζάκη για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη
Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τον αδικοχαμένο φοιτητή από το Ρέθυμνο.

Στην έναρξη της τηλεοπτικής εκπομπής «Γυναίκες», η Σοφία Βογιατζάκη δεν άντεξε, και έβγαλε από μέσα της όλα όσα ήθελε να πει για τον αδικοχαμένο Βαγγέλη.

Συγκεκριμένα, είπε χαρακτηριστικά: «Είμαστε χάλια με όλο αυτό που συμβαίνει γύρω μας. Είμαι πραγματικά σε απόγνωση. Έπρεπε ένας νέος, αθώος άνθρωπος που το μόνο λάθος που έκανε ήταν να είναι λίγο πιο εσωστρεφής και λίγο πιο διαφορετικός από κάποια άλλα παιδάκια, έπρεπε όλη την ασυνειδησία και την απανθρωπιά μιας ολόκληρης κοινωνίας να την πληρώσει με τη ζωή του. Γιατί; Για να θάψουμε μαζί με τον Βαγγέλη τις ευθύνες μας, γιατί όλοι έχουμε ευθύνη για αυτό που έχει συμβεί, γιατί κανένα παιδί στον κόσμο δεν φταίει για τίποτα» και εν συνεχεία δάκρυσε.

«Με μια νομοθεσία η οποία δεν τιμωρεί τους ηθικούς αυτουργούς. Ντρέπομαι για το ανθρώπινο είδος, ντρέπομαι που είμαι άνθρωπος, ντρέπομαι που ζω σε αυτή την κοινωνία. Είμαι θυμωμένη γιατί ξέρω ότι δεν είναι το πρώτο κρούσμα, έχουν γίνει πολλά, ξεχνάμε πράγματα που δεν πρέπει να ξεχνάμε» είπε η ηθοποιός και εμείς θα συμφωνήσουμε απόλυτα μαζί της, καθώς με το να κρύβουμε τις πληγές μας, δεν πρόκειται να τις γιατρέψουμε ποτέ…

Δείτε το video.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;