Πάρε συμμετοχή στον καθαρισμό του Πάρκου Τρίτση!

facebook_cover

Η τρίτη μέρα του GloVo.Con “ACTion FACTory: The Art of Volunteerism” θα αποτελείται μόνο από εθελοντικές δράσεις! Οι συμμετέχοντες του τρίτου κατά σειρά συνεδρίου της GloVo θα χωριστούν σε 7 ομάδες και θα γεμίσουν την Αθήνα χαρά, χαμόγελα και την ενέργεια που μόνο ο εθελοντισμός μπορεί να προσφέρει!

Μία από τις ομάδες θα «ταξιδέψει» από το κέντρο της Αθήνας στο Ίλιον, μέχρι το Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης Αντώνης Τρίτης και θα βοηθήσει στον καθαρισμό και την διατήρηση του χώρου, σε συνεργασία με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία.

Πρόκειται για έναν από τους πιο όμορφους βιότοπους, λίγα μόνο χιλιόμετρα μακριά από το Σύνταγμα. Πότε ήταν η τελευταία φορά που βρέθηκες ανάμεσα σε μαγευτικές λίμνες, πράσινο και… πάπιες; Το ειδυλλιακό τοπίο του πάρκου σίγουρα θα σε μαγέψει! Δεν θες να βοηθήσεις κι εσύ στην διατήρηση της ομορφιάς του;

Εμείς θα είμαστε εκεί; Εσύ θα το χάσεις;

Κλείσε το εισιτήριό σου τώρα!

Εάν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το τι θα γίνει κατά τη διάρκεια του 3ήμερου συνεδρίου της GloVo, δεν έχεις παρά να επισκεφτείς την σελίδα του στο Facebook!

Αυτός ο κύκλος των εισιτηρίων θα κλείσει την Παρασκευή, 6 Μαρτίου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;