10 πράγματα που οι γυναίκες θα ήθελαν να ξέρεις πριν τους μιλήσεις σε site γνωριμιών
Είτε με applications όπως το Tinder ή το chat στα τυφλά όλο και περισσότεροι δοκιμάζουν να βρουν νέες γνωριμίες χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες

10-pragmata-gynaikes-online

Οι online γνωριμίες είναι ένα trend που τον τελευταίο καιρό όλο και εξαπλώνεται. Είτε με applications όπως το Tinder ή το chat στα τυφλά όλο και περισσότεροι δοκιμάζουν να βρουν νέες γνωριμίες χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες. Επειδή λοιπόν ο αριθμός των ατόμων που μπαίνουν online για να γνωρίσουν κόσμο όλο και αυξάνεται θέλω να σου πω μερικά πράγματα τα οποία είναι καλό να έχεις στο μυαλό σου πριν μιλήσεις σε μία κοπέλα σε online dating site.

1. Λαμβάνω δεκάδες μηνύματα κάθε μέρα

Αν δεν απαντήσω σε κάποιο μήνυμα ή αλλάξω chat, μην το πάρεις προσωπικά. Μάλλον έχω καταλάβει από την αρχή ότι το πράγμα δε θα προχωρήσει και μας γλιτώνω και τους δύο χρόνο.

2. Μην επικεντρώνεσαι μόνο στην εξωτερική μου εμφάνιση

Ξέρω ότι αυτό για το οποίο ενδιαφέρεται περισσότερο ένας άντρας σε μία γυναίκα είναι η εμφάνισή της, αλλά δε χρειάζεται να το κάνεις τόσο εμφανές. Επικεντρώσου και σε άλλα στοιχεία μου και δε θα χάσεις.

3. Ούτε και η δική σου εμφάνιση έχει τόσο μεγάλη σημασία για να βγω μαζί σου

Αν δεν το έχεις καταλάβει από τα ζευγάρια που κυκλοφορούν στο δρόμο ή από αυτά της τηλεόρασης, η εμφάνιση δεν παίζει πάντα τον πρώτο ρόλο για τις γυναίκες. Μας ενδιαφέρει ο άλλος να είναι γοητευτικός και αν καταφέρεις να με γοητεύσεις με τα λόγια σου τότε θα θέλω σίγουρα να βγω μαζί σου.

4. Θα βαρεθώ γρήγορα μία γενική συζήτηση

Μη μου μιλήσεις για τον καιρό ή τα πολιτικά σε παρακαλώ! Είναι ό,τι πιο βαρετό μπορείς να κάνεις σε chat γνωριμιών.

5. Δε με ξέρεις κι από χθες

Γι’ αυτό φέρσου κι ανάλογα. Μην υποθέτεις ότι είμαι υποχρεωμένη να σου στείλω τη φωτογραφία μου ή να μιλήσω μαζί σου στο τηλέφωνο αφού ανταλλάξαμε 10 μηνύματα. Χρειάζεται χρόνο μία γνωριμία.

6. Μη βρίζεις! Είναι ό,τι χειρότερο.

7. Αν νιώσω ότι είμαι απλά άλλη μία ακόμα κοπέλα που μιλάς σήμερα, το έχασες.

Οι γυναίκες θέλουμε να νιώθουμε μοναδικές, γι’ αυτό αν υποψιαστώ ότι είμαι μία ακόμα κοπέλα στη σειρά με την οποία μιλάς σήμερα τότε είναι πολύ πιθανό να ξενερώσω. Καν’ το αλλά μη μου το δείξεις ποτέ!

8. Μη μου μιλάς λες και είναι αγγαρεία

Μην απαντάς με μία λέξη, δείξε ενδιαφέρον! Μην κάνεις chat λες και είναι αγγαρεία. Μη νομίζεις ότι έχω όρεξη να σε κουράζω, προτιμώ να μιλήσω με κάποιον που όντως ενδιαφέρετε να με γνωρίσει.

9. Λίγη δημιουργικότητα και φαντασία μπορεί να τραβήξει την προσοχή μου

Ντάξει, αυτά είναι δύσκολα. Δε μπορώ να σου πω ακριβώς τι να κάνεις αλλά προσπάθησε. Κάνε κάτι διαφορετικό. Θα το εκτιμήσω.

10. Προσπάθησε να με κάνεις να νιώσω άνετα

Επειδή δεν είναι ότι πιο εύκολο να μιλάω online σε αγνώστους κάνε με να νιώσω ότι μιλάω σε έναν “φίλο”. Μη βιαστείς, δώσε χρόνο, γνώρισέ με καλύτερα και άσε με να κάνω το ίδιο. Θα σου βγει σε καλό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 0 
 0