ΟΠΑ NEWS: Δείτε πρώτοι το δεύτερο τεύχος της νέας free press!
Δείτε πρώτοι το νέο τεύχος της free press του ΟΠΑ

www.aueb.gr v2 opanews OPANEWS_2.pdf

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της «ΟΠΑ NEWS», της 16σέλιδης μηνιαίας εφημερίδας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Με κεντρικό τίτλο «Αισιόδοξο ξεκίνημα» προβάλλεται ως πρώτο θέμα η επιτυχημένη εκδήλωση του ΟΠΑ «Ημέρες Καριέρας Start Up», στην οποία συμμετείχαν 28 εταιρίες, 22 νεοφυείς και 6 σε ανάπτυξη, οι οποίες ζητούσαν συνεργάτες.

Ένα εξίσου σημαντικό θέμα που αναπτύσσεται είναι η συνεργασία των Πανεπιστημίων με επιχειρήσεις και Οργανισμούς στην προσπάθεια αξιοποίησης των ερευνητικών αποτελεσμάτων στην παραγωγή.

Στην εφημερίδα ξεχωρίζει, επίσης, το ρεπορτάζ για την πρώτη συνάντηση του Υπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων με τους Πρυτάνεις των ΑΕΙ ενώ παράλληλα, στο τεύχος φιλοξενείται ρεπορτάζ για την ερευνητική δουλειά μιας ομάδας φοιτητών του ΟΠΑ με θέμα τις selfies στο πλαίσιο του μαθήματος Οργανωσιακή Ψυχολογία. Στόχος είναι η προβολή της σύγχρονης αδιαφορίας απέναντι στα κοινωνικά φαινόμενα και την ανάδειξη των διαστάσεων του ψηφιακού ναρκισσισμού.

Ως προς την αρθρογραφία στο δεύτερο τεύχος της «ΟΠΑ NEWS» ξεχωρίζει η ανάλυση του Αντιπρύτανη Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Γεώργιου Γιαγλή για την έρευνα και την κατάρτιση στο ΟΠΑ καθώς και η ανάλυση του Αναπληρωτή Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Αργύρη Περουλάκη για την έρευνα και την καινοτομία σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Τέλος, η εφημερίδα φιλοξενεί συνέντευξη του κ. Κώστα Βαρώτσου, ο οποίος μιλά για την Ελλάδα, την ιστορική συνείδηση καθώς και την αξία της τέχνης κατά την εξελικτική πορεία των ανθρώπων.

Πατήστε για να ανοίξει το τεύχος στο ΟΠΑ NEWS, 2ο Τεύχος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;