Η Huawei Αποκαλύπτει Καινοτόμες Smart Φορητές Συσκευές στο Mobile World Congress 2015

35654_1425221549-full

Η Huawei σήμερα αποκάλυψε μια σειρά φορητών συσκευών που περιλαμβάνουν το Huawei Watch, το TalkBand B2 και το TalkBand N1 ώστε οι καταλανωτές να παραμένουν συνδεδεμένοι, παραμονές του Mobile World Congress (MWC) 2015. Στην παγκόσμια συνέντευξη τύπου, το Huawei Consumer BG επίσης αποκάλυψε το  phablet επόμενης γενιάς, MediaPad X2, και ανακοίνωσε το όραμα του brand, «Τα Όνειρα Εμπνέουν τη Δημιουργικότητα».

Ο κος Richard Yu, CEO of Huawei Consumer BG, δήλωσε:

«Για τους καταναλωτές, το να έχουν πρόσβαση και δυνατότητα αποθήκευσης προσωπικών δεδομένων και αρχείων, θα καταστήσει τις φορητές συσκευές μία από τις πιο σημαντικές εξελίξεις στον κλάδο, με την άφιξη των τεχνολογιών Big Data και Cloud. Η σημερινή ανακοίνωση των φορητών συσκευών αποδεικνύει την αφοσίωση της Huawei για εμπνευσμένη δημιουργικότητα και δημιουργία προϊόντων που θα ενισχύουν το οικοσύστημα των καταναλωτών. Οι φορητές συσκευές μας θα συνδέονται και θα συγχρονίζονται για να προσφέρουν την καλύτερη, εξυπνότερη λύση και προσωπικό monitoring βασισμένη σε ατομικές ανάγκες. Χωρίς αμφιβολία, οι φορητές συσκευές θα παραμείνουν μία από τα πιο σημαντικό trends στη βιομηχανία των συσκευών, και ανυψώνοντας την τεχνολογία και καινοτομία Huawei, το Huawei Consumer BG στοχεύει να κατακτήσει την κορυφή στον χώρο τον φορητών συσκευών».

Huawei TalkBand B2 – Ο τέλειος συνδυασμός Bluetooth Headset και Health Tracker

Στιγμιότυπο 2015-03-02, 14.11.03

Η δεύτερη γενιά TalkBand της Huawei, το TalkBand Β2,Huawei προβάλλει έναν πιο επαγγελματικό, επιχειρηματικό σχεδιασμό, έχει εξυπνότερη λειτουργία ακριβείας fitness tracking και ενισχυμένο συγχρονισμό με το κινητό τηλέφωνο του χρήστη. Έχοντας κορυφαία συνδεσιμότητα Bluetooth σε σχέση με τον προκάτοχό του, το Huawei TalkBand B2 δεν είναι απλώς μια βολική συσκευή διαχείρισης υγείας, , αλλά και ο τέλειος συνδυασμός Bluetooth headset και αθλητικού μπρασελέ, ιδανικό για τους πολυάσχολους αλλά και αθλητικούς επαγγελματίες. 

Εξοπλισμένο με έναν προηγμένο αισθητήρα 6 αξόνων, το TalkBand B2 μπορεί να ταυτοποιήσει και να καταγράψει κινήσεις αυτόματα, να ανιχνεύσει την διάρκεια και την ποιότητα του ύπνου και να παρέχει στους καταναλωτές συμβουλές υγείας ώστε να βελτιώσουν τη διαδικασία ύπνου. 

Ο τέλειος σύντροφος για τα κινητά τηλέφωνα των καταναλωτών, το TalkBand B2 είναι εξοπλισμένο με διπλό-μικρόφωνο, τεχνολογία μείωσης ήχου και ποιοτική σύνδεση Bluetooth. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένο με έξυπνη ανίχνευση για να καταλαβαίνει αν το Bluetooth earpiece βρίσκεται στον καρπό ή όχι, επιτρέποντάς του να προωθεί αυτόματα (μουσική/κλήσεις) στο smartphone ή το B2 μπρασελέ. Το TalkBand B2 διαθέτει, επίσης, pager για αναζήτηση και εύρεση του smartphone σας, ανεξαρτήτως μοντέλου, μέσω δονήσεων ή ηχητικών ειδοποιήσεων.

Με μοντέρνο σχεδιασμό από την ομάδα του Huawei Aesthetics Center team στο Παρίσι, το μινιμαλιστικό design του Huawei TalkBand B2 προβάλλει την απλότητα. Ο μεταλλικός βραχίονας του TalkBand B2 είναι κατασκευασμένος από πολύ δυνατό και συνάμα ελαφρύ αλουμίνιο που χρησιμοποιείται και στην κατασκευή αεροσκαφών. Με διαισθητική και φιλική στον χρήστη HD οθόνη αφής, το TalkBand B2 κυκλοφορεί σε δύο στυλ watchband, με οικολογικό επαγγελματικό TPU υλικό ή με πολυτελές δέρμα, που ταιριάζει σε διαφορετικές περιστάσεις. Το κάθε στυλ κυκλοφορεί σε πολλά και διαφορετικά χρώματα. 

Το TalkBand B2 έχει κορυφαία απόδοση μπαταρίας που επιτρέπει διαχείριση μέχρι 5 ημέρες, υποστήριξη συνεχόμενου χρόνου κλήσης μέχρι 6 ώρες, και 12 μέρες χρόνο αναμονής. Το TalkBand B2 υποστηρίζει συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android 4.0 και iPhones με iOS 7.0 ή παραπάνω και θα κυκλοφορεί σε τρία χρώματα, μαύρο, ασημί και χρυσό. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης της premium version (με το δερμάτινο λουράκι) είναι €199 και η τιμή της standard version (με TPU λουράκι) είναι €169.

Huawei TalkBand N1 –Bluetooth Headset Υψηλής Ποιότητας για Λάτρεις του Αθλητισμού και της Μουσικής

image002

Το Huawei TalkBand N1 είναι το πρώτο Hi-Fi stereo + Bluetooth headset της βιομηχανίας, που περιέχει 4G τοπικής αποθήκευσης MP3 για 1.000 τραγούδια, κλήσεις Bluetooth, και sports tracking.

Κατασκευασμένο με συστατικά μεγαφώνου υψηλής ποιότητας, το TalkBand N1 παρέχει στους χρήστες την απόλυτη εμπειρία επαγγελματικού ήχου και βελτιωμένα headsets χάρη στο chamber tuning. Με εύρος συχνότητας 20-20KHz, το TalkBand N1 παρέχει άρτια ποιότητα ήχου με υψηλότερη εκφραστικότητα. Περικλείοντας τεχνολογία διαβίβασης APTX Bluetooth, οι χρήστες θα απολαύσουν ποιότητα ήχου επιπέδου CD μέσω του Bluetooth headset.

Συνδεδεμένο με smartphone, το TalkBand N1 λειτουργεί και ως health & sports tracker με λειτουργίες που συμπεριλαμβάνουν καταμέτρηση βημάτων, υπολογισμό απόσταση, μετρητή θερμίδων και άλλα. Επίσης, διαθέτει λειτουργία για εμφάνιση ονομάτων ή τηλεφωνικών αριθμών εισερχόμενων κλήσεων, ώστε οι χρήστες να μην χάνουν ούτε μια κλήση, ακόμα κι όταν βρίσκονται στον δρόμο.

Με σχεδιασμό τύπου X , κατασκευασμένο από μαλακό λάστιχο TPU, το TalkBand N1 ζυγίζει μόλις 18 γραμμάρια, και διαθέτει IP54 επίπεδο ανθεκτικότητας απέναντι στη σκόνη και το νερό, καθιστώντας το headset ανθεκτικό στον ιδρώτα για τους ενεργούς χρήστες. Επιπρόσθετα, ο μαγνητικός σχεδιασμός των ακουστικών μετατρέπουν το TalkBand N1 σε ένα μοντέρνο αξεσουάρ. Το TalkBand N1 κυκλοφορεί σε τρία στυλάτα χρώματα: Ασημένιο, Γκρι και Κόκκινο. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης είναι €119.

Huawei Watch: Το πρώτο Smartwatch στον κόσμο με διαχρονικό Design που είναι εσωτερικά «έξυπνο»

image003

Ως το πρώτο smartwatch στην οικογένεια των φορητών συσκευών της Huawei Consumer BG, το Huawei Watch διαθέτει οθόνη AMOLED 1.4 ιντσών, ανθεκτικό στις γρατσουνιές, αδιάβροχο, με στρογγυλό σχεδιασμό διαμέτρου 42χιλ, που το καθιστούν διαχρονικό και έξυπνο εσωτερικά.

Σχεδιασμένο από μια ομάδα παραδοσιακών σχεδιαστών ρολογιών με μεγάλη ιστορία στην δημιουργία μοδάτων και διαχρονικών ρολογιών, η προσοχή στη λεπτομέρεια γίνεται εμφανής από την πρώτη ματιά, καθώς το σώμα επιδεικνύει εξαιρετική δεξιοτεχνία με στοιχεία κρυστάλλου ζαφειριού, και ένα μεταλλικό σώμα με 316L αντιδιαβρωτικό, σφυρηλατημένο από ανοξείδωτο χάλυβα, πρακτική που απαντάται συνήθως μόνο σε ρολόγια πολυτελείας.

Με λειτουργικό Android Wear, το Huawei Watch είναι γεμάτο με μια ευρεία γκάμα health tracking λειτουργιών και διαθέτει έναν προηγμένο, ενσωματωμένο αισθητήρα παρακολούθησης σφυγμού, αισθητήρα 6-Αξόνων, αισθητήρα βαρόμετρου, touch motor, και built-in μικρόφωνο. Συνδεδεμένο με smartphone που διαθέτει Android 4.3 ή μεγαλύτερο, το Huawei Watch δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να λάβουν εύκολα SMS, email, το ημερολόγιο, εφαρμογές, και ειδοποιήσεις τηλεφωνικών κλήσεων. Ο αισθητήρας 6-Αξόνων, δίνει επίσης τη δυνατότητα στο ρολόι να αναγνωρίζει αυτόματα την κατάσταση κίνησης του χρήστη και να μετρά δεδομένα άθλησης, όπως παρέχονται από την αντίστοιχη δραστηριότητά του – περπάτημα/τρέξιμο/σκαρφάλωμα/ποδηλασία.

Με μια αστραφτερή οθόνη ανάλυσης 400 x 400 pixels στα 286 ppi με 10,000:1 αναλογία υψηλού contrast, το Huawei Watch είναι το πιο ζωηρό Android smartwatch στον κόσμο. Οι ευαίσθητοι στην αφή φακοί με καλύμματα από κρύσταλλο ζαφειριού μπορούν να λειτουργήσουν ακόμη και με γάντια ή βρεγμένα χέρια, προσφέροντας την πιο βολική εμπειρία που είχατε ποτέ.

Έχοντας την εξατομίκευση στο επίκεντρο κατά το σχεδιασμό του, το Huawei Watch προσφέρει 40 προσαρμόσιμες εμφανίσεις από το κλασσικό αναλογικό, μέχρι την ψηφιακή, ή ακόμη και tracking design που εμφανίζει δεδομένα υγείας όπως θερμίδες που καταναλώθηκαν, βήματα και άλλα. Το Huawei Watch κυκλοφορεί σε τρία χρώματα: χρυσό, ασημί και μαύρο με μια ευρεία γκάμα υλικών, λουριών και διαφορετικών στυλ διαθέσιμη.

Huawei MediaPad X2: Το πρώτο Ultra οκταπύρηνο 64 bit LTE Cat6 4G Phablet

huawei-mediapad-x2

Όντας το πιο λεπτό phablet στον κόσμο με μόλις 7-ιντσες, το Huawei MediaPad X2 κυκλοφορεί με πάχος 7.28χιλ. μόνο. Το μεταλλικό σώμα προσφέρει ένα κομψό και επαγγελματικό look. Ο συμπαγής του σχεδιασμός οθόνης χωρίς περιθώρια, προσφέρουν μια αναλογία οθόνης-προς-σώμα 80%, γεγονός που διευκολύνει τη χρήση με ένα χέρι. Το Huawei MediaPad X2 είναι ο τέλειος σύντροφος που συνδυάζει τα πάντα: το τηλέφωνο, το tablet, τον πλοηγό, τη φορητή μπαταρία, το mobile hotspot και την ψηφιακή camera, δημιουργώντας μια καλύτερη εμπειρία σύνδεσης για καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.

Με HD IPS οθόνη 7 ιντσών ultra 1200 x 1920 HD IPS που προσφέρει ανάλυση μέχρι 323ppi, το Huawei MediaPad X2 εγγυάται ενισχυμένη ευκρίνεια. Η ευρεία γωνία έκτασης μέχρι 178 μοίρες, εξασφαλίζει βέλτιστη απεικόνιση ακόμη κι όταν η συσκευή βρίσκεται σε κλίση. Η οθόνη αφής LTPS HD παρέχει απίστευτα ζωηρή και δυναμική οπτική εμπειρία ενώ η CABC τεχνολογία προσαρμόζει αυτόματα την φωτεινότητα της οθόνης για να εξασφαλίσει αποτελεσματική διαχείριση μπαταρίας.

Με ultra οκταπύρηνο επεξεργαστή 2.0GHz Kirin 930,  το Huawei MediaPad X2 υποστηρίζει LTE Cat6 συνδεσιμότητα με ταχύτητες download μέχρι 300Mbps. Με μια πανίσχυρη μπαταρία 5.000mAh πολυμερών λιθίου, που είναι η μεγαλύτερη σε χωρητικότητα στον κλάδο, το Huawei MediaPad X2 εγγυάται μια ολόκληρη μέρα βαριάς χρήσης.

Εξοπλισμένο με μια πίσω κάμερα 13MP, το Huawei MediaPad X2 έχει εξαιρετική απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και ενσωματώνει λειτουργία προσαρμογής μέτρησης εστίασης μετά τη λήψη της φωτογραφίας, λειτουργία off-screen λήψης, καθώς και μετρητή εστίασης και έκθεσης. Τραβάει φωτογραφίες που η ποιότητά τους συγκρίνεται με εκείνες μιας DSLR κάμερας. Η μπροστινή κάμερα 5MP έχει διάφραγμα F2.4 και ευρεία γωνία 22 χιλ, που είναι ιδανικό για όσους αγαπούν τις selfie μετά την άψογη πανοραμική λήψη.

Το Huawei MediaPad X2 θα κυκλοφορήσει σε standard 2G RAM+ 16GROM έκδοση σε ασημί σώμα  και premium έκδοση με 3G RAM και 32GROM επιλογή αποθήκευσης, σε ροζ χρυσό σώμα. Και οι δύο εκδόσεις είναι dual-sim και υποστηρίζουν 4G δίκτυο. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;