Βραβείο Δημήτρης Χορν: Οι υποψήφιοι για το 2015

Βραβείο Δημήτρης Χορν: Οι υποψήφιοι για το 2015

Δείτε τους υποψηφίου για το Βραβείο Δημήτρης Χορν 2015. Το βραβείο αφορά την καλύτερη ανδρική ερμηνεία κατά την θεατρική περίοδο που μας πέρασε.

Πιο αναλυτικά οι υποψήφιοι για το Βραβείο Δημήτρης Χορν είναι:

  •  Μάνος  Καρατζογιάννης για το ρόλο του Κρίστοφερ  στο έργο  του Simon Stephens, «Ποιος σκότωσε το σκύλο τα μεσάνυχτα;», σε σκηνοθεσία Τάκη Τζαμαργιά (Αγγέλων Βήμα).
  • Ντένης Μακρής  για το ρόλο του Άμλετ, στον έργο του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, «Άμλετ»,  σε σκηνοθεσία Χρήστου Θεοδωρίδη, από την «Ορχήστρα των μικρών πραγμάτων» (Πορεία)
  • Γιάννης Παπαδόπουλος  για την ερμηνεία του:  στο έργο των John Murray και Allen Boretz, «Room service» , σε σκηνοθεσία Έκτορα Λυγίζου (Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών). Και στο  έργο της ομάδας «Kursk», «Η προσευχή της κοπέλας που έπεσε μέσα στο πηγάδι και δε θέλει να πεθάνει», σε σκηνοθεσία Χἀρη Φραγκούλη (Θέατρο της  Οδού Κυκλάδων-Λευτέρης Βογιατζής).
  • Μιχάλης Σαράντης για: το ρόλο του Νότη  Σερδάρη  στο έργο του Παντελή Χορν, «Φλαντρώ», σε σκηνοθεσία Λυδίας Κονιόρδου (Εθνικό Θέατρο, Κτίριο Τσίλλερ-Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος» ). Και  το ρόλο του Αγγελιοφόρου στην τραγωδία  του  Ευριπίδη, «Ιππόλυτος», σε σκηνοθεσία Λυδίας Κονιόρδου (Επίδαυρος).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση της απονομής θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 9 Μαρτίου στις 8 το βράδυ, στο θέατρο «Δημήτρης Χορν» (Αμερικής 10).

Το επαμειβόμενο Βραβείο  «Δημήτρης Χορν»  είναι ο σταυρός που φορούσε ο ηθοποιός, ο οποίος περνάει κάθε χρόνο από τον έναν βραβευμένο στον άλλο συνοδευόμενος  από περγαμηνή.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;