Οι πρεμιέρες της εβδομάδας! Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου
Δείτε αναλυτικές πληροφορίες για όλες τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα!

John Wick Film 2014

Διαβάστε αναλυτικές πληροφορίες και δείτε όλα τα τρέιλερ από όλες τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου.

Πιο αναλυτικά ανάμεσα στις ταινίες που ξεχωρίζουν είναι η νέα κινηματογραφική δουλειά του Κιανού Ριβς ο οποίος σαν Johh Wick υπόσχεται να πάρει την απόλυτη εκδίκηση.

Πάμε να δούμε όλες τις ταινίες!

Έμφυτο Ελάττωμα

Το έμφυτο ελάττωμα είναι η προσαρμογή του έβδομου μυθιστορήματος του Τόμας Πίντσον και η έβδομη ταινία σε σενάριο και σκηνοθεσία του υποψήφιου για Όσκαρ, Πολ Τόμας Άντερσον.

Πρόκειται για ένα αστυνομικό φιλμ νουάρ που “βυθίζεται” στην ψυχεδελική ατμόσφαιρα και λάμψη της αμερικανικής υποκουλτούρας των ‘60s. Κεντρικός ήρωας ο Ντοκ Σπορτέλο, ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ τον οποίο επισκέπτεται η πρώην αγαπημένη του, θέλοντας να τον μπλέξει στο σχέδιο απαγωγής του νυν ζάπλουτου μεγαλοεργολάβου εραστή της, τον οποίο η επίσημη σύζυγός του σχεδιάζει να κλείσει σε ένα υπερπολυτελές τρελάδικο προκειμένου να του πάρει την περιουσία!

Είναι το τέλος της ψυχεδελικής δεκαετίας του ’60 στο Λος Άντζελες και ο Ντοκ ξέρει ότι η λέξη ‘’αγάπη’’ δημιουργεί συνήθως προβλήματα… Χωρίς να το καταλάβει, βρίσκεται μπλεγμένος σε υποχθόνια κίνητρα και πάθη με πρωταγωνιστές σερφάδες, ροκάδες, έναν επικίνδυνο τοκογλύφο, έναν σαξοφωνίστα σε ρόλο μυστικού πράκτορα, έναν πρώην φυλακισμένο που λατρεύει την Έθελ Μέρμαν και μια μυστηριώδη οργάνωση γνωστή ως ‘’Χρυσός Κυνόδοντας’’, η οποία μπορεί και να είναι απλώς μια κομπίνα που έστησαν κάποιοι οδοντίατροι για να ξεγελάσουν την εφορία.

Μία ταινία για την ψυχεδελική δεκαετία του ’60, που με την επίφαση της αστυνομικής πλοκής αναφέρεται στα χαμένα χρόνια της αθωότητας, της κυριαρχίας του ροκ-εν-ρολ και της ζωντανής τότε ελπίδας ότι η ανθρωπότητα μπορούσε να επινοήσει έναν άλλο τρόπο ζωής.

John Wick

Ο Τζον Γουίκ είναι ένας πρώην εκτελεστής ο οποίος αναγκάζεται να επανέλθει στη δράση από τη Ρωσική μαφία, με στόχο να αφανίσει τους γκάνγκστερ που του στέρησαν τα πάντα.
Μια ιστορία εκδίκησης και εξιλέωσης, σε μία φανταστική εκδοχή της Νέας Υόρκης.

Πιο αναλυτικά, στην ταινία συμμετέχουν οι: Κιανού Ριβς, Μαικλ Νικβιστ και Άλφι Άλεν.

Επιχείρηση Μαύρη θάλασσα

Ο Τζουντ Λο επιστρέφει σε ένα περιπετειώδες θρίλερ του βραβευμένου με Όσκαρ Κέβιν Μακντόναλντ (ONE DAY IN SEPTEMBER).
Θέλοντας να αποκαταστήσει τη σχέση του με τους πρώην εργοδότες του, ένας καπετάνιος υποβρυχίου αναλαμβάνει μία σκοτεινή επιχείρηση: να ερευνήσει, στον πάτο της Μαύρης Θάλασσας, ένα υποβρύχιο, το οποίο φημολογείται πως είναι γεμάτο με χρυσό.

Cake

Η Τζένιφερ Άνιστον, υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα, σε έναν ρόλο πολύ διαφορετικό από αυτόν που την έχουμε συνηθίσει. Σε σκηνοθεσία του Ντάνιελ Μπαρνζ (BEASTLY) και σενάριο του Πάτρικ Τόμπιν (NO EASY WAY).

Φοβισμένη, ευαίσθητη και συναισθηματικά κενή, η πικρόχολη Κλερ (Άνιστον) έχει καταφέρει να τους απομακρύνει όλους από τη ζωή της και περνάει τις μέρες της απομονωμένη στο σπίτι της στο Λος Άντζελες.

Παρατημένη από τον άντρα της, παρακολουθεί κάποιες συναντήσεις μίας ομάδας ψυχολογικής υποστήριξης. Όταν όμως μαθαίνει για την αυτοκτονία μιας γυναίκας από το γκρουπ, αρχίζει σταδιακά να συμφιλιώνεται με τη δική της προσωπική τραγωδία, βλέποντας πλέον τη ζωή με διαφορετικό μάτι…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;