Αγώνες Δρόμου «Σπύρος Λούης»: Θα πραγματοποιηθούν Κυριακή 1η Μαρτίου

Τους Αγώνες Δρόμου «Σπύρος Λούης» διοργανώνει για δεύτερη χρονιά ο Δήμος Αμαρουσίου την Κυριακή 1η Μαρτίου 2015 προς τιμήν του Μαρουσιώτη Χρυσού Ολυμπιονίκη του Μαραθωνίου Δρόμου Σπύρου Λούη.

Η διοργάνωση των Αγώνων Δρόμου «Σπύρος Λούης» ξεκίνησε πέρυσι με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, και αγκαλιάστηκε από τους φίλους του αθλήματος καταγράφοντας χιλιάδες συμμετοχές. Μέρος των εσόδων του Αγώνα θα διατεθούν στο Ταμείο Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει Αγώνες Δρόμου απόστασης 10 χλμ., 5 χλμ. με κόστος συμμετοχής 6 ευρώ, και παιδικό αγώνα 1 χλμ. άνευ κόστους συμμετοχής.

Την επιμέλεια των αγώνων έχει αναλάβει η All About Running.

Με την ευκαιρία της διοργάνωσης, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, δήλωσε:

«Μετά τη μεγάλη περυσινή επιτυχία, φέτος για δεύτερη χρονιά πραγματοποιούμε στο Μαρούσι τους Αγώνες Δρόμου «Σπύρος Λούης». Μέσα από το αθλητικό αυτό γεγονός τιμούμε τον συμπατριώτη μας που δόξασε με την επιτυχία του το Μαρούσι και την πατρίδα μας. Εγκαινιάζοντας αυτόν τον θεσμό, πέρυσι, σκοπός μας ήταν να προσφέρουμε τη δυνατότητα στους κατοίκους της πόλης μας αλλά και της ευρύτερης περιοχής του λεκανοπεδίου, να συμμετάσχουν σε έναν αγώνα δρόμου μαζικής συμμετοχής αλλά και να παρακινήσουμε τους νέους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και το τρέξιμο στέλνοντας, παράλληλα, ένα μήνυμα με κοινωνικό περιεχόμενο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;