Ζώδια: Καθαρά Δευτέρα και εβδομαδιαίες προβλέψεις από 23 Φεβρουαρίου
Παράλληλα μία ακόμη σημαντική πληροφόρηση για την αλλαγή ροής της ενέργειας με το κινέζικο σύστημα των Ιπτάμενων Άστρων,

Zwdia

Καθαρή Δευτέρα και εβδομαδιαίες προβλέψεις από 23 Φεβρουαρίου

από την Λίλιαν Σίμου

Μία εβδομάδα που ξεκινά με την Καθαρή Δευτέρα, είναι μία εβδομάδα που μας οδηγεί με σταθερά βήματα προς την περίοδο ενδοσκόπησης και συλλογισμών που απαιτεί η βαθιά ριζική αλλαγή του Πάσχα. Το πέρασμα δηλαδή σε μία νέα κατάσταση, μέσα από την βιωματική εμπειρία πόνου και ταλαιπωρίας.

Η Καθαρή Δευτέρα και η πρώτη εβδομάδα της ιδιαίτερης αυτής περιόδου του έτους, στολίζεται από κάποια δυναμικά πρόσφατα γεγονότα.

Με την Νέα Σελήνη στην 0η των Ιχθύων, με ευαισθησίες, νοσταλγικές μνήμες, συγκινήσεις, συμπόνια και βαθιά συναισθήματα, ξεκινάμε κάνοντας τον απολογισμό μας.

Παράλληλα όμως, αμέσως μετά την Νέα Σελήνη, οι πλανήτες του πάθους, του έρωτα, της δημιουργίας, αλλάζουν ζώδιο και οδεύουν προς μία νέα αρχή.

Η Αφροδίτη κινείται με ενθουσιασμό στον Κριό πλέον, παρορμητική και φλογερή. Δεν μας απασχολεί στο εξής ό,τι μας ταλαιπωρεί και μας πονά συναισθηματικά. Αναζητάμε εκείνους τους στόχους που ανάβουν την σπίθα στην καρδιά και μας παρακινούν να τολμήσουμε.

Θα τολμήσουμε λοιπόν, ακόμη και ρισκάροντας, καθώς ο Άρης κινείται κι αυτός σχεδόν παράλληλα στον Κριό, έχοντας την ανάγκη να ανοίξει ένα νέο διετή κύκλο δράσης και παραγωγικότητας. Με τόλμη, με σθένος, με αποφασιστική παρόρμηση, δεν χρονοτριβούμε πλέον, δεν αναζητάμε ασαφείς στόχους και ασαφείς προορισμούς. Θέλουμε απλά να προχωρήσουμε μπροστά!

Δεν είναι τυχαίο που το νέο Κινέζικο έτος ξεκίνησε επίσης την ροή του παράλληλα με τα προηγούμενα φαινόμενα.

Επομένως το Νέο Κινέζικο έτος (2015), έτος του Προβάτου, ενισχύει αυτή την εποχή, τις κινήσεις μας και μας βοηθά τα τολμήσουμε. Θα φέρει ανάπτυξη, ως Ξύλο του Πρόβατου, δείχνει ότι θα μπορέσουμε να έχουμε αφθονία, χωρίς όμως σπατάλη και με τον σωστό σχεδιασμό και προγραμματισμό. Μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας «Κινέζικες ετήσιες προβλέψεις 2015: Έτος του Ξύλινου Προβάτου»

Παράλληλα μία ακόμη σημαντική πληροφόρηση για την αλλαγή ροής της ενέργειας με το κινέζικο σύστημα των Ιπτάμενων Άστρων, θα μπορέσει να βοηθήσει στο να ρυθμίσετε καλύτερα στον χώρο σας μικρές λεπτομέρειες που θα προσδώσουν νέα πνοή στη καθημερινότητά σας και στους τομείς που σας απασχολούν ιδιαίτερα: «Νέο Κινέζικο Έτος 2015: Συμβουλές με τα Ιπτάμενα Άστρα»

Όλα αυτά παράλληλα συμβαίνουν και είναι εντυπωσιακά, καθώς ανακαλύπτουμε πως η Καθαρή Δευτέρα οδεύει προς την προσδοκώμενη ουσιαστική και βαθιά αλλαγή με ενθουσιασμό και αισιόδοξα μηνύματα.

Προβλέψεις ανά ζώδιο και ωροσκόπο:

Κριός

Μέσα στις μέρες ενθουσιώδεις και ανατροπής, είναι εστιασμένο το ενδιαφέρον για κάποιον ή κάτι που αγαπάτε και θεωρείτε σημαντικό.
Η δυναμική των πλανητών βοηθά να κάνετε μία αποφασιστική επιλογή στα επαγγελματικά σας και να πάρετε πρωτοβουλίες δράσης.
Ο εγωισμός μπορεί να βλάψει μία προσωπική σχέση και θα ήταν σημαντικό να αποφύγετε να συζητήσετε θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σας. Αν υπάρχουν διαφορές αυτού του τύπου, ας τις αφήσετε για το μέλλον.
Λίγο δύσκολο να αντιληφθείτε ποια κατεύθυνση πρέπει να επιλεγεί σχετικά με το ερωτικό σας πεπρωμένο. Κάποιες καταστάσεις που θα θέλατε να εξελιχθούν μοιάζουν να καθυστερούν και απογοητεύεστε. Ωστόσο, υπάρχει απτή ικανοποίηση. Ίσως πρέπει να την δείτε προσγειωμένα.
Η νέα αυτή περίοδος, αφήνει το περιθώριο πλέον για ιδέες και τις αποφάσεις θα τις πάρετε οι ίδιοι. Με το φλογερό σας ταπεραμέντο, είστε στην καλύτερη εποχή, θα γοητεύετε και θα έλκετε το ενδιαφέρον άλλων ανθρώπων γύρω σας. Κάποιοι θα θελήσουν να σας πλησιάσουν και να οικειοποιηθούν ιδέες ή τη γνωριμία.
Όμως σε σας έγκειται κάθε απόφαση και γι αυτό, μη χάνετε χρόνο! Το μέλλον σας ανήκει, σχεδιάστε σωστά και τολμήστε!

Ταύρος

Πολύ εύκολα ακολουθείτε το ένστικτό σας και ό,τι σας κάνει να αισθάνεστε άνετα, ευχάριστα, ζεστά και αξίζει για σας. Τα συναισθήματα και οι συγκινήσεις μπορούν να κρύβουν όμορφες στιγμές που θα σας προσφέρουν ικανοποίηση.
Έχοντας μία προσωπική ευθιξία αυτό το διάστημα, μπορεί να κρίνετε λάθος μία κατάσταση. Βαθιά και φλογερά συναισθήματα σας συναρπάζουν, θα είναι σημαντικό να κάνετε το βήμα σύμφωνα με τις εσωτερικές σας παρορμήσεις και να τα εκδηλώσετε. Μιλήστε στο άτομο που σας ενδιαφέρει, ή διαφορετικά, δημιουργείστε μέσα από ένα έργο τέχνης.
Μέσα από την ανάγκη για να διασφαλίσετε τη γνωριμία με ένα άτομο που σας είναι σημαντικό και πολύτιμο, θα κάνετε μία νέα αρχή, καθώς θα προκύψει μία άλλη προσέγγιση.
Σας αρέσει η σταθερότητα και η ασφάλεια ακόμη και στις σχέσεις. Άμεσα όμως, δεν είναι εφικτό, επομένως, προσπαθήστε να γευτείτε το κλίμα των ημερών, και να επιτρέψετε στη ζωή σας ένα ευχάριστο κλίμα που θα αφήσει το όνειρο να σας απογειώσει.
Κρυφά όνειρα και ερωτικά αισθήματα που παραμένουν στο παρασκήνιο, έχουν να κάνουν με την περίοδο αυτή και σας προσδίδουν έμπνευση για ένα έργο που θα υλοποιηθεί μέσα στην Άνοιξη.

Δίδυμοι

Επιδιώκοντας να έρθετε σε συμφωνία με μία φιλική σχέση, που τείνει να αλλάξει μορφή και έκφραση, θα εκφράζετε συναισθήματα και συγκινήσεις που ενδεχομένως εκπλήσσουν κι εσάς τους ίδιους.
Αλλά έρχονται νέες ευκαιρίες, μην το ξεχνάτε.
Αν και είστε ασταθείς ή αβέβαιοι για τις συγκινήσεις αυτή την περίοδο, θα σας δοθεί η ευκαιρία να ζήσετε όμορφα κάποιες ρομαντικές στιγμές, με δική σας πρωτοβουλία. Επομένως, θα ήταν σωστό να αντλήσετε ό,τι το καλύτερο, έστω και για να φέρετε νέα πνοή στη ζωή σας.
Ενδιαφέρον θα βρείτε σε μία φιλία που θα παίξει καθοριστικό ρόλο για τα συναισθήματά σας. Σίγουρα διακρίνεστε και λάμπετε στο εξής περισσότερο στον κοινωνικό σας κύκλο. Αλλά και έχετε μία εγωιστική στάση κάποιες στιγμές, ή έτσι τουλάχιστον θα φαίνεται σε όσους σας ενδιαφέρουν.
Μπορεί να ανατρέψετε ένα όραμα σχέσης που έχει ως τώρα καλλιεργηθεί, επειδή δεν είναι εύκολο να διατηρήσετε ισορροπίες σας. Μια αισθηματική ιστορία ενώ σας δίνει ερεθίσματα, είναι πολύ πιθανόν να περάσει κρίση και να σας κάνει να φέρει σε δίλημμα.

Καρκίνος

Δυναμιτίζεται η ζωή σας και προκαλείστε να δράσετε άμεσα αυτή την εποχή. Είστε γοητευτικοί στον κοινωνικό σας περίγυρο, αλλά αντιμετωπίζετε επίσης προκλήσεις και ανταγωνιστές.
Με μία έκδηλη γοητεία, υπάρχουν διλήμματα ως προς τις επιλογές και κάποιες κατακτήσεις σας φέρνουν σε δύσκολη θέση.
Αν και είναι συνήθως ήπιοι οι τόνοι σας, απαιτείται να είστε πιο μαχητικοί αυτή την περίοδο και να ρισκάρετε για να κατακτήσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ή ένα σημαντικό στόχο. Αυτό θα γίνει με θυσίες και εγρήγορση. Όλα έχουν ένα τίμημα.
Καθώς σας απασχολεί μία κοινωνική σχέση ή γνωριμία, θα διαπιστώσετε πως στις δύσκολες μέρες η αποφασιστικότητα και η τόλμη είναι ό,τι καλύτερο. Αρκεί να μην το δείτε μόνο ωφελιμιστικά, γιατί τότε δεν θα είναι εύκολο για την ποιότητα της σχέσης.
Δεν έρχεται άμεσα η υλική απολαβή ή η κατάκτηση που περιμένετε. Ίσως οι επιδιώξεις σας είναι πολύ υψηλές και αυτό δεν γίνεται από τη μία στιγμή στην άλλη. Ίσως πάλι να μην έχετε διαχειριστεί σωστά τον τρόπο προσέγγισης.
Επομένως, προσπαθήστε να διατηρήσετε την επιθυμία. Παρά το γεγονός της παρορμητικής αντίδρασης που συχνά έχετε, μία αναστάτωση θα προέλθει από την επιθυμία να γίνετε περισσότερο ευέλικτοι και επικοινωνιακοί με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει και βρίσκεται βαθιά χαραγμένη η εικόνα του μέσα σας.

Λέων

Δημοφιλείς και ιδιαίτερα αγαπητοί θα φανείτε αυτές τις μέρες, αφού το στοιχείο της φωτιάς υπερτερεί και σας προσφέρει ευκαιρίες. Επομένως, ασκείτε τη γοητεία σας μέσα από την ζεστή σας και γενναιόδωρη παρουσία, ενώ δεν είναι σίγουρο πως είστε απόλυτα δοτικοί.
Σας ενδιαφέρει η προώθηση μίας προσωπικής εικόνας που θα έχει την ατομική σας πινελιά, θα περιέχει στοιχεία ιδιαίτερα και μάλιστα στοιχεία που θα έχουν να κάνουν με την εικόνα σας προς τον κοινωνικό περίγυρο.
Πρακτικά και ουσιαστικά σας ωφελεί. Πόσο έντονα είναι τα συναισθήματα και οι επιθυμίες για σας αυτή την εποχή!
Δεν θα είναι δύσκολο να αποφασίσετε να κάνετε την ανατροπή και να επιλέξετε το πεπρωμένο σας. Ωστόσο, είναι σημαντικό να δώσετε περισσότερο χρόνο πριν την τελική απόφαση.
Σε ένα ταξίδι, μπορεί να είναι ευκολότερο να προκύψουν εναλλασσόμενα συναισθήματα και συγκινήσεις. Νέα έμπνευση δημιουργείται, αλλά και νέα πρόσωπα έρχονται να δώσουν πνοή στη ζωή σας.

lilian

Παρθένος

Χρειάζεστε περισσότερο ενθουσιασμό και τόλμη για να κερδίσετε σε στόχους οικονομικούς ή διεκδικήσεις που θα σας παρέχουν ασφάλεια. Θα οργανώσετε το πρόγραμμά σας και τα σχέδιά σας προς αυτή την κατεύθυνση. Ήρθε η στιγμή να τολμήσετε ακόμη και με ρίσκο.
Με μία περίοδο με αισθηματικές ανησυχίες, είστε πλέον ένα βήμα πριν την αλλαγή. Αν είχατε σκεφθεί να αλλάξετε στον τρόπο έκφρασης στις συγκινήσεις, προσδίδοντας άλλο ύφος, θα ήταν καλό να κάνετε άμεσα τις αλλαγές.
Μία κρυφή αγάπη, ή ένα ερωτικό πάθος είναι αυτό που σας ενοχλεί γιατί σας απασχολεί. Μπορείτε να απολαύσετε ιδιαίτερες στιγμές δίχως να δώσετε λαβή να γνωρίσουν αυτό που αισθάνεστε.
Καλύτερα να παραμείνετε σε προσωπικές στιγμές με το ταίρι σας ή να ξεφύγετε λίγο αυτές τις ημέρες από τις υποχρεώσεις και να αφιερώσετε χρόνο στη σχέση σας.
Οι αγαπημένοι σας θα είναι σε προτεραιότητα. Πρέπει να καλλιεργηθεί η σχέση και να διευκρινιστούν τα πιθανά αδύναμα σημεία της, για να βελτιωθούν. Σίγουρα επιτάσσονται αλλαγές, ωστόσο πρέπει να είναι εποικοδομητικές.

Ζυγός

Πολλές και έντονες οι σχέσεις αυτή την εποχή, σας ενθουσιάζουν, σας παρακινούν, σας προκαλούν!
Σας ενδιαφέρει να έχετε ανταλλαγή ιδεών με άτομα που φαίνεται να αντιτίθενται αλλά και να συμπληρώνουν προσωπικά σας στοιχεία.
Επομένως, μέσα από αυτά, θα γίνετε καλύτεροι, θα εξελιχθείτε και μπορεί να έρθει μία σημαντική γνωριμία ή μία γνωριμία να γίνει αρκετά πιο προσωπική και ζεστή, με προοπτικές σοβαρής σχέσης.
Λίγο κρίσιμη περίοδος για πολλούς λόγους, αλλά και για την παρουσία σας ως προσωπική έκφραση. Αποφύγετε να κάνετε βεβιασμένες κινήσεις ή να εκφραστείτε συναισθηματικά, καθώς δεν ελέγχετε πάντα τις κινήσεις σας.
Ξεχωρίζοντας μέσα στον περίγυρο των γνωριμιών σας ένα άτομο, μπορεί να πάρετε την απόφαση να το κατακτήσετε. Αυτό θα συμβεί αλλά θα χρειαστεί επιπλέον και μία ευγένεια που θα είναι αισθητή. Αν είστε παντρεμένοι, μία ανανέωση στον γάμο σας θα είναι το καλύτερο. Αν υπάρχουν διαφορές στη σχέση σας, θα πρέπει να προσέχετε μήπως δεν υπάρχει η υπομονή για να τις ξεπεράσετε. Η κρίση βαθαίνει, αλλά και τα συναισθήματα αλλάζουν κατά πολύ.

Σκορπιός

Μία σημαντική στροφή στη ζωή σας έρχεται αυτή την εποχή. Ένας άνθρωπος προκαλεί βαθιά το ένστικτό σας και το ενδιαφέρον σας και ανατρέπει την καθημερινότητά σας.
Θα μπορούσε να είναι ή να γίνει σύντροφος και συνοδοιπόρος, αλλά μπορεί να μην σας στηρίξει όσο το επιθυμείτε ή ελπίζατε. Αυτό θα φέρει απογοήτευση, αλλά περιμένετε πριν αποφασίσετε να αντιδράσετε άμεσα.
Υπάρχει στην ζωή σας η απαίτηση –κατά κάποιον τρόπο- να αλλάξουν πολλά και να αποκτήσετε μία βαθύτερη σχέση που όμως θα περιέχει και το στοιχείο της καλής επικοινωνίας.
Ο ερωτισμός μπορεί να γίνει μέσον επαφής, για να έρθετε πιο κοντά με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Η διάθεση για να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε, είναι στο μεταίχμιο της επιφύλαξης με την προβολή των συγκινήσεων αυτό το διάστημα.
Έχοντας όμως δυσκολία να επιλέξετε, ίσως κάνετε κάποιες κινήσεις που δεν είναι οι κατάλληλες για να σας προσφέρουν σταθερότητα. Αλλάζοντας το στυλ σας καθώς έχετε τις κοινωνικές σας συναναστροφές, θα λέγαμε πως είναι αρκετά δύσκολο να μην κάνετε αίσθηση και να μην προκαλέσετε παράλληλα θαυμαστές, αλλά και ανταγωνιστές. Επομένως, ο χειρισμός θέλει τακτ.
Η αγάπη θα είναι για σας βασικός οδηγός για τις σχέσεις που θα καλλιεργηθούν αυτό το διάστημα. Επομένως, ας περιμένουμε δίχως άλλες κινήσεις. Μην επιτρέψετε στον εγωισμό να εκδηλωθεί.

Τοξότης

Με τα ζώδια της φωτιάς να πρωταγωνιστούν, είστε σε μία πολύ καλή περίοδο αυτή την εποχή! Ρυθμίστε κατάλληλα τον χρόνο σας για να βρείτε ευχαρίστηση σε μικρές συνήθειες, που δίνουν χρώμα στη ζωή σας.
Δεν είναι πολύ δύσκολο να είστε κάποιες φορές γειωμένοι και να εναρμονίζεστε με τις απαιτήσεις της εποχής. Αν και έχετε ιδέες, σχέδια, οράματα και συναισθήματα φλογερά, πολλά από τα όνειρά σας δεν προόδευαν ως σήμερα. Θα γίνει μία καλή αρχή μετά από περίοδο υπομονής και καλύτερης οργάνωσης.
Η διάθεση για να έρθετε περισσότερο κοντά στη σχέση σας και να την ανανεώσετε αυξάνει αυτή την περίοδο, επομένως, ο καλύτερος τρόπος θα είναι η επικοινωνία. Ο διάλογος είναι το προτέρημά σας για να ανανεώσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση ή να δημιουργηθεί μία νέα.
Η αλήθεια είναι πως δεν γίνεται να είστε πάντα σε εγρήγορση, αλλά αυτή η περίοδος το απαιτεί. Μπορείτε να χαρείτε ένα ταξίδι και μάλιστα να έχετε μία αισθηματική επιτυχία κατά τη διάρκειά του.
Με την διάθεση να προβάλλετε λίγο περισσότερο την προσωπική σας συναισθηματική κατάσταση, ίσως αλλάξετε λίγο τα δεδομένα και κάνετε μία ανατροπή που φαίνεται να ξαφνιάζει. Θα αισθανθείτε την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε σχέσεις

Αιγόκερως

Σας αρέσει να είστε αρκετά κοντά με το ταίρι σας, αν είστε ερωτευμένοι αυτή την εποχή. Βέβαια, η κυριαρχική σας ιδιοσυγκρασία μπορεί να φέρει μία κρίση στις σχέσεις ή να προκύπτει θυμός και παρόρμηση που δημιουργεί ρωγμές.
Έχοντας βαθιές αλλαγές στη ζωή σας εδώ και καιρό, ίσως επιδιώξετε πλέον να ζήσετε την συγκίνηση αυτής της νέας μορφής εμπειρίας και να κάνετε την ανατροπή μέσα από την απτή απόδειξη αγάπης ενός παιδιού ή ενός αγαπημένου προσώπου.
Νέα άτομα έρχονται και σας δίνουν ένα νέο αέρα αλλαγής.
Έχετε ακόμη την ευκαιρία να διορθώσετε κάποια λάθη με αγαπημένα σας πρόσωπα, άνθρωποι στους οποίους έχετε επενδύσει συναισθηματικά. Μην αντιδράτε παρορμητικά όμως.
Αν είστε κτητικοί με το ταίρι σας, θα φανείτε αρκετά εγωιστές μέσα στη σχέση. Επομένως, θα ήταν καλό να περιορίσετε λίγο τις απαιτήσεις σας, ή να τις προβάλλετε λιγότερο έντονα. Αυτό θα είναι μία καλή αφορμή για δική σας άσκηση αυτοσυγκράτησης.
Ίσως μάλιστα τώρα γίνετε λίγο επιθετικοί και αυτό βλάψει την κοινωνική σας εικόνα. Επομένως, προσπαθήστε να είστε αρκετά χαλαροί, υπομονετικοί και ανεκτικοί.

Υδροχόος

Σας ενδιαφέρει η παρουσία ενός ατόμου που θα δώσει σταθερότητα και ουσία στη ζωή σας. Ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με το προφίλ σας και είναι σίγουρο πως θα έχετε κερδίσει τις εντυπώσεις. Δεν είναι δύσκολο.
Μέσα από μία σημαντική σχέση της ζωής σας, ενδεχομένως του συντρόφου σας, θα έρθει ένα πρόβλημα στο φως, που υποβόσκει καιρό και έχει σχέση με το μέλλον σας.
Η διάθεση να εναρμονίσετε τη ζωή σας με όμορφες δονήσεις από ένα αγαπημένο πρόσωπο, αν είστε δεσμευμένοι, είναι ό,τι το καλύτερο αυτό το διάστημα. Πολύ σημαντικό θα είναι για σας να σκεφθείτε πώς θα εκφράσετε αυτό που αισθάνεστε προς τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Δώστε έμφαση στον τρόπο που θα το εκδηλώσετε και με μία ευκαιρία προσφέρετε ένα δώρο. Θα ικανοποιήσετε το ταίρι σας.
Αν είστε μόνοι, σύντομα θα βρεθεί μέσα από νέες γνωριμίες, ένα άτομο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας. Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σας και φέρνουν χαρά και ενθουσιασμό.
Μέσα στην καθημερινή σας επαφή, μπορεί να πληγώσετε άτομα που σας ενδιαφέρουν. Επειδή είναι λίγο δύσκολο να κρατήσετε τις ισορροπίες, θα διαπιστώσετε πως μόνο η υπομονή θα αποτρέψει τις παράτολμες κινήσεις, ο ενθουσιασμός οδηγεί σε νέα σχέδια που θέλουν μία σωστή θεμελίωση.

Ιχθείς

Ενθάρρυνση και στήριξη μπορείτε να βρείτε, με άτομα όπου αναπτύσσεται μεταξύ σας η οικειότητα και η ζεστασιά. Θα ενδιαφερθείτε για όσους είναι πολύτιμοι για σας, με εστίαση στην διασφάλιση συναισθηματική και υλική.
Επομένως, θα λέγαμε πως είναι καλά να αναπτύξετε την κοινωνικότητα, γιατί μπορεί να προκύψει μία αξιόλογη γνωριμία που θα γίνει προσωπική. Δράστε με θάρρος και τολμήστε να κερδίσετε τον στόχο σας.
Κάνετε μία σωστή επιλογή στα αισθηματικά σας. Αξιολογήστε το ταίρι σας, ή τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, εκφραστείτε και ας είστε σαφείς και συγκεκριμένοι μαζί του.
Μην είστε όμως εγωιστές στις επιλογές σας.
Για τον λόγο αυτό, θα συνιστούσαμε λιγότερη καυστική κριτική και περισσότερη υπομονή, επιτρέποντας στον χρόνο να δώσει αποτελέσματα.
Διακρίνεστε με την γοητεία σας μέσα σε ένα χώρο όπου έχετε αναλάβει ευθύνες ή μία υποχρέωση. Σας εκτιμούν και σας θαυμάζουν γι’ αυτό.
Ωστόσο, είναι πολύ δύσκολο να περιορίσετε ένα «εγώ» που θα φανεί πομπώδες και ίσως ενοχλήσει κάποιους.
Για να διατηρήσετε τις σημαντικές γνωριμίες στη ζωή σας θα πρέπει να είστε αφοσιωμένοι, διακριτικοί και επιλεκτικοί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
3'
93 - 77
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;