Δείτε την Beyonce χωρίς photoshop!

beyonce without photoshop. 3

Πόσες αντιδράσεις μπορεί άραγε να προκαλέσει η διαρροή φωτογραφιών της δημοφιλούς τραγουδίστριας Beyonce, χωρίς photoshop; Πολλές και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό, ώστε το site που της ανέβασε να ζητήσει συγγνώμη και να τις αποσύρει παρακαλώ…

Η διαρροή των “άφτιαχτων” φωτογραφιών έγινε από το site «The Beyonce World», όπου η Beyonce παραμένει όμορφη, αλλά με ανθρώπινα – θνητά ψεγάδια σε φωτογράφιση για εταιρεία καλλυντικών.

Το site μετά την κατακραυγή των θαυμαστών της, απέσυρε τις φωτογραφίες και δικαιολογήθηκε ως εξής: “Αφαιρέσαμε τις φωτογραφίες. Δεν θέλουμε να προκαλούμε δράματα, ούτε να ξεκινήσουμε πόλεμο θαυμαστών (fan wars). Ανεβάσαμε τις φωτογραφίες για να δείξουμε ότι η Beyonce έχει φυσική ομορφιά και ταυτόχρονα ότι είναι μια φυσιολογική γυναίκα.”

Τυχερή η Beyonce που έχει τέτοιους θαυμαστές, και φροντίζουν να μη χαλάσει η δημόσια εικόνα της. Ωστόσο, οι φωτογραφίες ανέβηκαν στο διαδίκτυο και αφότου ανέβηκαν έκαναν τον γύρο του κόσμου μέσα σε λίγες μόλις ώρες.

Δείτε τις φωτογραφίες που προκάλεσαν ποικιλοτρόπως και πείτε μας τη γνώμη σας. Εμείς πάντως μια χαρά την βρίσκουμε την Beyonce.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;