Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 16 - 23 Φεβρουαρίου

Zwdia

Νέα Σελήνη στους Ιχθείς και εβδομαδιαίες προβλέψεις
Ένας σημαντικός κύκλος πριν τον ερχομό της Άνοιξης
Από την Λίλιαν Σίμου

Μία ενδιαφέρουσα Νέα Σελήνη ξεκινά τον μηνιαίο της κύκλο ο οποίος επί της ουσίας ολοκληρώνεται με την έκλειψη του επόμενου μήνα.

Η Νέα Σελήνη ξεκινά μόλις συμβεί η αλλαγή από τον Υδροχόο στο ζώδιο των Ιχθύων, ξημερώματα της 19ης Φεβρουαρίου, καθώς είναι ακριβώς στην 0η μοίρα η σύνοδος του Ηλίου με την Σελήνη.
Μία ξεχωριστή λοιπόν χρονιά θα ισχύει για όλους όσους έχουν γεννηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων, αφού φέτος μπορούν να προσδιορίσουν ένα νέο ξεκίνημα και μία ολοκλήρωση, σε κάποιον τομέα της ζωής τους, όπως θα φανεί στα ατομικά τους ωροσκόπια.

Ήδη στο ίδιο ζώδιο, έχουμε τον Ποσειδώνα, τον Χείρωνα, την Αφροδίτη και τον Άρη στην τελευταία μοίρα.

Έμφαση στο στοιχείο του νερού. Το νερό, δηλώνει το συγκινησιακό μας πεδίο, αλλά σε συνδυασμό με τους Ιχθείς, φέρνει την επαφή με το βαθύτερο κομμάτι του εαυτού μας, αλλά και με τις ιδέες, τα ιδανικά και τις πνευματικές αξίες.

Πέντε πλανήτες λοιπόν στο ζώδιο της Νέας Σελήνης, μεταξύ των οποίων ο κυβερνήτης των Ιχθύων Ποσειδώνας, η Αφροδίτη στην ακριβή μοίρα έξαρσής της, αλλά και τρεις να αγκαλιάζουν το ζώδιο στην αρχή και στο τέλος (Ήλιος, Σελήνη και Άρης) περιγράφουν μία δυναμική νέα αρχή, γεμάτη οραματισμούς και στόχους για την επερχόμενη Άνοιξη στη ζωή μας.
Ωστόσο χρειάζεται προσοχή, καθώς όλα κινούνται με ένα περίπλοκο τρόπο. Η ζωή μοιάζει να βρίσκεται σε ομιχλώδες τοπίο, σε μία σύγχυση οι καταστάσεις είναι ευμετάβλητες.

Ο ωροσκόπος του χάρτη είναι στα σημεία έξαρσης και πτώσης των Δεσμών της Σελήνης. Ο κύκλος αυτός εμπεριέχει καρμικές επιταγές που οφείλουμε να ανακαλύψουμε. Θα συνδυαστούν με τον τομέα που αγγίζει στον καθένα μας, ανάλογα το ατομικό ωροσκόπιο. Ο δάσκαλος του Κάρμα, ο Κρόνος, είναι σε σύνοδο με τον ωροσκόπο της Νέας Σελήνης.

Η Νέα Σελήνη στα πρώτα της βήματα είναι αρκετά ανασταλτική για σοβαρές αποφάσεις, καθώς την τετραγωνίζει ο Κρόνος, και απαιτείται υπομονή, επιμονή, ευελιξία, γνώση, εμπειρία για κάθε μας βήμα. Ίσως μάλιστα αισθανθούμε ανασφάλεια, αβεβαιότητα ή είμαστε επιρρεπείς σε επιρροές ισχυρών παραγόντων, ανθρώπων που θαυμάζουμε, εκτιμάμε ή κυριαρχούν στη ζωή μας.
Ό,τι κι αν μας επηρεάζει θα είναι παροδικό και κρύβεται η λύση στην προσαρμοστικότητα ή στις εναλλακτικές λύσεις που θα ανακαλύψουμε.

Ο Άρης στη συνέχεια, θα υποκινήσει το ξεκίνημα του νέου κύκλου και προετοιμάζει την ανάγκη θα δράσουμε άμεσα, καθώς ο κύκλος αυτός ολοκληρώνει τον βαρύ χειμώνα της ζωής μας και ό,τι έχει παγώσει οριστικά.

Λίγη υπομονή λοιπόν στα πρακτικά μας θέματα, ενώ μεγαλύτερη έμφαση δίδεται άμεσα στις πνευματικές αναζητήσεις, στην έμπνευση και στην δημιουργία.
Ας αναζητήσουμε το όραμα που θα ακολουθήσουμε και θα γονιμοποιήσουμε μέσα στην Άνοιξη λοιπόν…

Κατά τον αγαπημένο μου δάσκαλο Ντέην Ρουντγίαρ, η ζωδιακή μοίρα συμβολίζει:
«Την ανάγκη να αναλάβουμε ευθύνες απέναντι στις κοινωνικές σχέσεις. Την τελευταία στιγμή, πριν μία μεγάλη αλλαγή, φαίνεται να χαιρόμαστε με τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνουμε, αν και είναι κοπιαστικές. Θέτουμε τον σπόρο στο τέλος ενός κύκλου»

Κριός

Η Νέα Σελήνη θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεκινήσετε την αναδόμηση «εκ των έσω». Λίγο δύσκολο για ένα εξωστρεφές ζώδιο σαν εσάς, αλλά πρέπει να θυμάστε πως είστε λίγο πριν τα γενέθλιά σας. Θα λέγαμε πως είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνετε μία νέα αρχή και να ψάξετε τα βαθύτερα όνειρα και τις ανάγκες που δεν έχουν ως τώρα εκφραστεί. Ή τα ανομολόγητα μυστικά σας. Σίγουρα υπάρχουν εκκρεμή θέματα που λόγω της ταχύτητας με την οποία κινείστε, δεν μπορείτε να τα προλάβετε.

Η καθυστέρηση είναι ο «εχθρός» σας αλλά τώρα πρέπει να σταματήσετε για λίγο και να εμβαθύνετε. Μήπως υπήρξαν ως τώρα δισταγμοί και προσκολλήσεις που απλά σας βύθιζαν σε μία λανθασμένη κατάσταση; Μήπως έχετε βαλτώσει σε ένα στόχο, ένα σχέδιο, ή μία φιλία; Τελικά, πώς θα είναι καλύτερο να προοδεύσετε;

Όλα αυτά πρέπει να μελετηθούν με την ευκαιρία της Νέας Σελήνης.

Σίγουρα τα θετικά σας περιμένουν. Σε λίγο θα έχετε τα γενέθλιά σας.

Ωστόσο, θα ήταν καλό να αποτινάξετε τις αναστολές, τις αδυναμίες, τις φοβίες που σας έχουν προκαλέσει σύγχυση ως τώρα. Μετά από μία ανατροπή των δεδομένων του χθες, πολλά θετικά σας περιμένουν. Αδράξτε την ευκαιρία γιατί μία νέα αστρολογική χρονιά σύντομα για σας, θα χαρακτηριστεί από πολλές από τις αποφάσεις αυτής της Νέας Σελήνης. Κλείστε ένα κύκλο και προετοιμαστείτε για τον επόμενο. Απομακρύνετε ό,τι είναι εχθρικό και μπορεί να σας βλάψει πισώπλατα. Κυρίως αν ανήκει στο φιλικό περίγυρο. Μην γίνεστε άλλο αφελείς.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη για σας φέρνει το μήνυμα της αναγκαίας ανατροπής σε στόχους και άλλα σχέδια. Καθώς για αρκετό χρονικό διάστημα, από το καλοκαίρι ίσως και μετά, για πολλούς από εσάς, υπήρξαν απαιτήσεις στον τομέα της καριέρας, τώρα πρέπει πλέον να κάνετε μία νέα αρχή. Η νέα περίοδος, έχει να προσφέρει αρκετές ευκαιρίες για να κατανοήσετε τι σας ενδιαφέρει να γίνει ως δημιουργική δουλειά και μπορεί να σας οδηγήσει σε νέους πνευματικούς δρόμους μελλοντικά.
Ωστόσο, άμεσα θα περάσετε από αρκετούς κλυδωνισμούς με στόχο να αλλάξουν κάποια σχέδια που δεν είναι αποδοτικά, ή δεν έχουν εύκολη επίτευξη. Συχνά είστε ονειροπόλοι, κι αυτό ενώ σας κάνει γόνιμους σε έμπνευση, αλλά δεν σημαίνει πως όλα τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.
Επίσης, μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποια νέα σχέδια για το μέλλον, ή να βάλετε διαφορετικές προτεραιότητες.

Κάποιοι φίλοι θα σας εκπλήξουν με ιδέες ή συμπαράσταση. Αλλά κάποιοι άλλοι θα στραφούν εναντίον σας και μάλιστα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα απομάκρυνσης. Ας μην λυπηθείτε την απώλεια, ο άνεμος αλλαγής θα αποτινάξει το χθες, αυτή την εποχή όλοι κρίνονται από τα έργα τους.
Προσοχή σε μία προσκόλληση ή φοβία που σας περιορίζει να ανοιχτείτε στον κοινωνικό σας χώρο, ή στην καριέρα σας. Ωστόσο, θα έρθει η στιγμή να πάρετε τις αποφάσεις σας.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη θα σας προσφέρει την δυνατότητα να ανοίξετε νέους ορίζοντες στον χώρο της καριέρας. Αν ήδη έχετε ένα συγκεκριμένο χώρο που επιδίδεστε, θα υπάρξουν νέα ξεκινήματα, αφού αποτινάξετε τις ασαφείς εικόνες που περιβάλλουν τα σχέδιά σας. Θα πρέπει να τολμήσετε μία νέα αρχή και να προοδεύσετε μέσα από πρωτοποριακές ιδέες, ή μία ανατροπή.

Το φαινόμενο αυτό προϊδεάζει για τις αλλαγές που επέρχονται στο επόμενο χρονικό διάστημα. Ευκαιρίες για να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών θα παίξουν ρόλο και σίγουρα θα είναι αρκετά εύκολο να διαπιστώσετε πως θα έρχονται νέα πρόσωπα στη ζωή σας, ή θα διαλύονται σχέσεις που δεν θα είναι χρήσιμες στο μέλλον.

Μία νέα έμπνευση για τα θέματα της καριέρας θα αναπτύσσεται και διαισθητικά θα πάρετε αποφάσεις. Κάνετε υπομονή αν υπάρχουν καθυστερήσεις αρχικά, καθώς σχέδια που αγαπάτε ετοιμάζονται σταδιακά να εξελίσσονται.

Μπορεί να αφορούν την τέχνη ή ένα σκοπό που θα φέρει κέρδη σε σας και ενδεχομένως θα σας κάνει πιο αγαπητούς. Αρέσετε και έλκετε το ενδιαφέρον στις κοινωνικές σχέσεις. Το μόνο εμπόδιο μπορεί να είναι μία πιθανή δογματική άποψη για τη ζωή, την οποία πρέπει να ξεπεράσετε. Μην επιτρέπετε σε σκοτεινές σκέψεις ή αδυναμίες να αναστείλουν την πορεία της νέας αρχής!

Καρκίνος

Καθώς η Νέα Σελήνη συμβαίνει στους Ιχθείς, είναι σε αρμονική όψη προς το ζώδιό σας. Άρα είστε αρκετά ευνοημένοι από το φαινόμενο αυτό, σε όποιο δεκανό κι αν βρίσκεστε. Η έμφαση στους Ιχθείς αγγίζει όλες τις μοίρες του ζωδίου σας.

Με τους Δεσμούς να προκαλούν για σημαντικές αποφάσεις φέτος, θα πρέπει να μάθετε από το παρελθόν και να οργανώσετε πιο σοβαρά τα μελλοντικά σας βήματα σε ό,τι αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Η έκλειψη του Μαρτίου θα σας προσφέρει την δυναμική αυτή που θα οδηγήσει σε νέους πνευματικούς δρόμους και νέα άποψη για τη ζωή την ίδια, τη ζωή σας.

Επειδή είστε ευαίσθητοι και συχνά δεκτικοί σε επιδράσεις, θα έχετε την ευκαιρία να αποτινάξετε κάποιες ιδέες που δεν θα εκφράζουν τη φιλοσοφία σας. Προσπαθήστε να διακρίνετε μέσα στο ασαφές τοπίο της εποχής πού πρέπει να δώσετε σημασία και πώς να επεκταθείτε. Αν θέλετε να αναπτύξετε μία γνώση, να ακολουθήσετε μία επιμόρφωση, θα πρέπει να το αποφασίσετε.

Θα ωφεληθείτε για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα σας. Θα είστε αρεστοί και ενδεχομένως θα κερδίζετε με την γλυκύτητα που εκπέμπετε.

Αλλά δεν θα είναι εύκολο άμεσα να κάνετε τις κινήσεις άμεσα. Υπάρχει ένας δισταγμός, μία εγκράτεια για να περιμένετε μία πιο κατάλληλη στιγμή. Η οποία όμως δεν θα αργήσει. Μην είστε παρορμητικοί και ανυπόμονοι.

Εκείνο που πρέπει να επεξεργαστείτε είναι μία αδυναμία που φθάνει να γίνει πάθος ή προσκόλληση. Η εμμονή σας στην αδυναμία αυτή θα είναι δύσκολο να ξεπεραστεί και θα σας συνιστούσαμε να μην κρατάτε φοβίες που δεν σας εξελίσσουν και αντίθετα σας καθηλώνουν.

Λέων

Σύντομα ο Άρης περνά σε θετική γωνία προς το ζώδιό σας και σταδιακά θα σας προσφέρει μία δυναμική προόδου, ενισχύοντας το τρίγωνο της φωτιάς που είναι σε εγρήγορση αυτή τη χρονιά. Οι ευκαιρίες θα παρουσιάζονται όλο και περισσότερο, αλλά πρέπει να διαχειρίζεστε σωστά τον ενθουσιασμό σας.

Μία επιφύλαξη που αναπτύξατε απέναντι στο ταίρι σας, ένα συνεργάτη ή ένα άνθρωπο που σας περιβάλλει το τελευταίο χρονικό διάστημα, είναι υπερβολική ή δεν χρειάζεται πια να σας κρατά δέσμιους.

Η Νέα Σελήνη σας οδηγεί προς μία νέα πορεία που θα ξεκινήσει από τα βάθη της ψυχής σας. Θα σας προσφέρει την ευκαιρία να ξεφύγετε από τις εξωτερικές επιδράσεις και να αναζητήσετε τις προσωπικές και βαθιές σας ανάγκες. Θα βρείτε τις αξίες σας και μέσα από αυτές θα επενδύσετε υλική ή συναισθηματικά σε ένα νέο πλάνο ζωής που θα σας εκφράζει.

Θα κατανοήσετε την εσωτερική σας δύναμη, αλλά και θα πρέπει να κάνετε μία νέα προσέγγιση στον τρόπο με τον οποίο θέλετε να ασκείτε επιρροή στους άλλους. Είτε αυτός είναι υλικός, είτε ερωτικός, θα είστε γενναιόδωροι μέχρι να κερδίσετε ό,τι σας ικανοποιεί ή θεωρείτε πως πρέπει να σας ανήκει.
Με την Αφροδίτη στην έξαρσή της, διαχέετε μία γοητεία μυστηρίου και γλυκύτητας, έλκετε δίχως προσπάθεια και αυτό σας βοηθά.

Παρθένος

Η πολυαστρία με τη Νέα Σελήνη συμβαίνει απέναντι ακριβώς από το ζώδιό σας και είστε ιδιαίτερα ευάλωτοι στις επιταγές του ουρανού αυτές τις μέρες.

Εκείνο που θα προέχει, θα είναι η αναζήτηση της παρουσίας κάποιων σημαντικών ανθρώπων στη ζωή σας. Θα είναι αρκετά εύκολο να κάνετε πολλές γνωριμίες και να συνεργαστείτε ή να σχετιστείτε με κάποιες από αυτές.

Με αρκετές υποσχέσεις, ο κύκλος σας διευρύνεται, αλλά αυτό δεν είναι πάντοτε ελπιδοφόρο, καθώς επικρατεί μία χαοτική κατάσταση για τα δεδομένα σας. Πολλές και δύσκολες οι συνθήκες, περισσότερο θα λέγαμε ήταν και παραμένουν σύνθετες ή περίπλοκες, καθώς οι άνθρωποι που σας πλησιάζουν είναι πιο ασαφείς από τα δεδομένα που αναζητάτε.

Ωστόσο, ανάμεσά τους θα υπάρξουν γενναιόδωρα άτομα, θα υπάρξουν και άνθρωποι όραμα και ιδέες. Θα είναι ικανοί να σας προσφέρουν ευκαιρίες και να σας κάνουν να αλλάξετε στάση, δημιουργώντας ίσως έκπληξη σε όσους σας γνωρίζουν ως πιο ήπιους χαρακτήρες.

Αλλά θα επιδιώξετε να γίνει μία αλλαγή στις σχέσεις ή να τεθούν οι ήδη υπάρχουσες σε νέα βάση, καθώς ο ρομαντισμός και η ευαισθησία προέχουν. Εσωτερικά, υπάρχει η ανάγκη για να αναζητήσετε ένα ενδιαφέρον που θα σας συναρπάσει, είτε αυτό αφορά ένα αγαπημένο πρόσωπο, είτε μία αξία όπου θα επενδύσετε συναισθηματική ή υλικά. Αλλά εκείνο που θα αποτελέσει δυσκολία, θα είναι να προσκολληθείτε στις υποχρεώσεις, αμελώντας τις βαθύτερες ανάγκες σας.

Ζυγός

Με την ροή των πλανητών, μοιάζετε λίγο χαμένοι αυτή την περίοδο, ρομαντικοί και ευάλωτοι, αλλά η Αφροδίτη είναι στην έξαρσή της και κάνει πιο ρομαντικές τις σχέσεις σας.

Θα θέλετε να προχωρήσετε αγγίζοντας τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Κάποιες αναστολές, που οφείλονται με προσκολλήσεις και φοβίες συναισθηματικές, είναι αρκετά δύσκολο να ξεπεραστούν άμεσα. Αν έχετε βυθιστεί στον φόβο ή την αρνητική σκέψη, θα είναι απαραίτητο να ξεπεράσετε σύντομα αυτή την απαισιοδοξία, που δεν οδηγεί πουθενά.

Οι πολλές απαιτήσεις της καθημερινότητας, σας έχουν κοστίσει αρκετά.

Η Νέα Σελήνη έρχεται να σας υπενθυμίσει πως δεν είναι εύκολο να παραμένετε σε ένα ασαφές και θολό τοπίο. Δημιουργείτε μία χαοτική κατάσταση που επιβαρύνει τις εργασιακές σας υποχρεώσεις, εσάς ως υγεία αλλά και την καλή και ισορροπημένη επαφή με το κοντινό σας περιβάλλον.

Απαραίτητο κρίνεται λοιπόν, να κάνετε μία αλλαγή και η Νέα Σελήνη σας δίνει το ερέθισμά για ένα νέο ξεκίνημα.

Πώς θα επιτευχθεί αυτό;

Θα είναι σημαντικό να αλλάξετε τρόπο σκέψης και να βρείτε νέα ενδιαφέροντα ή νέο τρόπο να τακτοποιείτε την καθημερινότητά σας.

Αν δεν είναι εύκολο να γίνουν κάποιες αλλαγές, ίσως πρέπει να δημιουργείτε τακτικά μικρά διαλείμματα από τις υποχρεώσεις για να αποδεσμεύεστε για λίγο από αυτές. Μην παγιδεύεστε στις απαιτήσεις.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη προσφέρει σε σας ένα πρόσφορο έδαφος για δημιουργία και πρόοδο. Αφού σχηματίζουν οι πέντε πλανήτες θετική όψη προς το ζώδιό σας, είναι η ευκαιρία σας για να κάνετε μία νέα αρχή.
Η νέα αρχή θα μπορεί να στραφεί κατ’ αρχήν γύρω από τα αισθηματικά σας.
Αν είστε δεσμευμένοι, προσοχή στις προκλήσεις των ημερών. Γιατί μπορεί να θελήσετε να διακόψετε την ήδη υπάρχουσα σχέση για μία νέα γνωριμία. Αν κρίνετε πως ήρθε ο καιρός για μία ανανέωση, τότε είναι η καλύτερη περίοδος (εφ’ όσον και το ατομικό σας ωροσκόπιο συμφωνεί).
Διαφορετικά, μπορείτε να ανανεώσετε την σχέση σας μέσα από μία γενναιόδωρη προσφορά αγάπης προς το ταίρι σας.
Μία έκπληξη ή μία νέα ενασχόληση από κοινού, θα ήταν επίσης καλή λύση.
Η διασκέδαση αυτές τις μέρες, θα σας φέρει πιο κοντά.
Αν είστε μόνοι, τότε μία έξοδος για ποτό ή ψυχαγωγία, θα προσφέρει ευκαιρίες για γνωριμίες και νέα πρόσωπα θα μπουν στη ζωή σας.
Σε ό,τι αφορά την δημιουργικότητά σας, με πρωτότυπη έμπνευση θα προχωρήσετε σε ένα έργο που θα σας προσφέρει χαρά και πληρότητα.
Στην καθημερινότητά σας η κατεύθυνση που πρέπει να πάρετε έχει ως κεντρικό σημείο, μία νέα αρχή που θα σας ικανοποιήσει. Απλά ακόμη δεν είστε όσο δραστήριοι θα θέλατε, κάτι που αλλάζει πολύ σύντομα.

Τοξότης

Η Αφροδίτη ευνοεί την συναισθηματική σας έκφραση και σας προκαλεί να φανείτε περισσότερο ευαίσθητοι και ρομαντικοί. Ένα προφίλ, που θα είναι όσο διακριτό στις επόμενες μέρες.

Στην συνέχεια, μαζί με τον Άρη, σίγουρα θα σας προσφέρει νέες εμπειρίες ή όμορφες στιγμές με την ήδη υπάρχουσα σχέση σας.

Το ενδιαφέρον με την Νέα Σελήνη εστιάζεται στην επαφή σας με οικεία πρόσωπα. Εκεί θα πρέπει να δοθεί το βάρος. Θα σας ενδιαφέρει να είστε γενναιόδωροι με κάποια από αυτά, ίσως μάλιστα αισθανθείτε παγιδευμένοι στην ίδια την γενναιοδωρία σας. Αλλά θα γίνεστε εύκολα αγαπητοί.

Προσέχετε τις απαιτήσεις τους.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα πρέπει να θέσετε τους όρους σας για να συνεχίσει η ομαλή πορεία των σχέσεων στην οικογένεια. Διαφορετικά, θα υπάρξει αλλαγή και μάλιστα δραστική.
Αν η οικογένεια έχει ήδη προβλήματα, μία ρήξη θα είναι πολύ πιθανή. Η ανανέωση ίσως είναι η λύση.

Στα θέματα ακινήτων και οικογενειακής περιουσίας, θα φανεί αν και πότε πρέπει να κάνετε ένα νέο βήμα. Ενδεχομένως θα σας απασχολήσει η αλλαγή κατοικίας, ή μία νέα επένδυση.
Αλλά θα είναι δύσκολο να καταλήξετε άμεσα, καθώς οι καθυστερήσεις δοκιμάζουν την αντοχή σας. Ενδιαφερθείτε για να συντηρήσετε τον χώρο σας, αν αυτό ήταν στις επιθυμίες σας . Μπορεί να φανείτε δογματικοί και να εμποδίσετε την εξέλιξη στις υποθέσεις σας αν πιέζετε τον χρόνο.

lilian

Αιγόκερως

Σε ένα ακόμη έτος με πολλές προκλήσεις, προχωράτε αρκετά δυναμικοί. Προκαλείστε να βρείτε τις αξίες σας, μέσα από την οικογένεια ή την παράδοση. Θέλετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα βασισμένο σ’ αυτές, αλλά πρέπει να κάνετε ακόμη λίγη υπομονή. Σίγουρα θα συμβεί αλλά όχι άμεσα.
Οι ιδέες είναι αυτό που αλλάζει ή διαμορφώνεται με την Νέα Σελήνη και θα ενταθεί η ενασχόλησή σας με αυτές μέσα στον επόμενο μήνα.
Απόψεις δικές σας και των άλλων, προσφέρουν ένα υλικό για επεξεργασία και σας κάνουν όλο και πιο ευφάνταστους. Η έμπνευση θα σας καθοδηγεί και θα μπορούσατε να αναπτύξετε ωραίες συζητήσεις για πνευματικά ενδιαφέροντα ή θέματα τέχνης.
Όμως επειδή είστε ένα γήινο και πρακτικό άτομο, δεν θα πρέπει να παγιδευτείτε σε πολλές υποσχέσεις ή δεσμεύσεις που δεν θα τηρηθούν.
Ή μην δώσετε εσείς πολλές υποσχέσεις και δεν γνωρίζετε πώς θα τις πραγματοποιήσετε.
Οι στόχοι σας θα πρέπει να είναι πιο συγκεκριμένοι από ό,τι σας εμπνέει. Ωστόσο, για κάποιο διάστημα ακόμη μία καθυστέρηση διαφαίνεται στα σχέδια που σας ενδιαφέρουν. Η υπομονή είναι απαραίτητη.
Η Νέα Σελήνη σας δίνει το περιθώριο να οραματιστείτε την νέα αρχή, να τη συζητήσετε με κατάλληλα άτομα και να προοδεύσετε με τον καλύτερο τρόπο στο μέλλον.

Υδροχόος

Συχνά θα είστε εστιασμένοι με εμμονή στις αμφιβολίες ή τις θλίψεις που σας έχουν επηρεάσει. Δεν είστε από τους ανθρώπους που πρέπει να παραμένουν καθηλωμένοι. Για τον λόγο αυτό, θα σας συνιστούσαμε να προσπαθήσετε να οραματιστείτε το μέλλον μέσα από πολλές και νέες αξίες.

Η Νέα Σελήνη βρίσκεται στον τομέα των αξιών σας.

Ό,τι θεωρείτε πολύτιμο θα γίνει πηγή έμπνευσης για να δημιουργήσετε. Θα είναι το κίνητρό σας και η νέα σας αρχή.

Αλλά θα είναι σημαντικό να μην παγιδευτείτε σε μία άσκοπη γενναιοδωρία προς εσάς ή προς τους άλλους. Θα χάσετε τελικά κάτι σημαντικό.

Αντίθετα, αν αποφασίσετε να δείτε διαφορετικά κάποια σημαντικά σας ζητήματα, αν αποφασίσετε να αλλάξετε τρόπο σκέψης ως προς την αξιολόγηση των προτεραιοτήτων σας, τότε θα είναι προς όφελός σας η περίοδος αυτή.

Η συζήτηση με άτομα που σας ενδιαφέρουν και έχουν κάποια σημασία για σας, θα σας δώσει μαθήματα και θα σας κάνει να προχωρήσετε μετά από μία έκπληξη. Αν θέλετε να κλείσετε μία πόρτα προς το παρελθόν σας, είστε σε μία κατάλληλη περίοδο.

Με τον Άρη στον Κριό μέσα στο επόμενο διάστημα, είναι εύκολο να πάρετε πρωτοβουλίες αργότερα, αλλά τώρα, θα σας συνιστούσαμε να μη βιαστείτε. Εκμεταλλευτείτε τον όμορφο τρόπο να συζητάτε, για να προσεγγίσετε εκείνους οι οποίοι θα είναι εύκολο να σας βοηθήσουν και επενδύστε σωστά.
Μην σπαταλάτε άσκοπα χρόνο.

Ιχθείς

Σίγουρα για σας η Νέα Σελήνη είναι ό,τι πιο σημαντικό. Αφού συμβαίνει στο ζώδιό σας και μάλιστα συμμετέχουν οι μισοί πλανήτες με την παρουσία τους εκεί.

Με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα στο ζώδιό σας επίσης, θέλετε να αναδείξετε τα ταλέντα ή τις ικανότητές σας.

Το προσωπικό σας προφίλ γίνεται πιο προσιτό και αναδεικνύετε την γενναιοδωρία σας με ένα τρόπο αρκετά προφανή.

Θα είστε ελκυστικοί, αν και απρόβλεπτοι και άλλοτε θα φαίνεστε ιδιαίτερα ζεστοί και κοινωνικοί κι άλλοτε ιδιαίτερα απόμακροι. Μπορείτε να δώσετε ένα νέο στυλ στην εμφάνισή σας. Θα σας συνιστούσαμε να κάνετε την ανατροπή, καθώς ήταν ως τώρα δύσκολο να την αποφασίσετε.
Μία ρήξη με το παρελθόν, θα είναι η αφορμή για να ξεκινήσετε να αγαπάτε ξανά τον εαυτό σας.
Με την ανάγκη να αποκτήσετε κάτι που είναι πολύτιμο για σας, ή κάποιον που σας ενδιαφέρει, θα υπάρχει η φλόγα για να προσπαθήσετε, αλλά δεν θα είναι εύκολο να κυνηγήσετε την επιτυχία.

Λίγη υπομονή ακόμη και θα υπάρξει ξανά ροή γεγονότων.

Εκείνο που πρέπει απαραιτήτως να επιλυθεί, είναι μία εμμονή με το παρελθόν σας, μία σκοτεινή πτυχή που είναι ή μπορεί να αποβεί καταστροφική. Μην ξεχνάτε πως ο κύκλος αυτός της Σελήνης σας προσφέρει την ευκαιρία να κλείσετε λογαριασμούς και αυτό θα ξεκαθαρίσει σύντομα το τοπίο της ζωής σας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;