British Airways: Αναζητά προσωπικό καμπίνας και μηχανικούς

British Airways

Μετά την την Aegean και η British Airways αναζητά προσωπικό για να στελεχώσει τον στόλο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “Το Έθνος” θα διεξαχθούν και δύο προγράμματα μαθητείας για μηχανικούς καμπίνας και μηχανικούς αεροσκαφών.

Πιο αναλυτικά για την επιλογή αεροσυνοδών και προσωπικού καμπίνας για τον στόλο του αεροδρομίου του Γκάτγουικ, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει, μεταξύ άλλων, να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας, να έχουν απολυτήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και ύψος το οποίο, σε πλήρη αναλογία με το βάρος τους, θα κυμαίνεται από 1,57 έως 1,85 μ.

Αιτήσεις υποβάλλονται το αργότερο έως τις 13 Φεβρουαρίου 2015, ενώ οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν μετά την αξιολόγηση των αιτήσεων θα ειδοποιηθούν για τη συμμετοχή τους στο εξεταστικό κέντρο της εταιρείας στο Χίθροου.

Αιτήσεις έως 31 Μαρτίου

Επίσης, θα υλοποιηθούν δύο προγράμματα μαθητείας για μηχανικούς καμπίνας και μηχανικούς αεροσκαφών, για τα οποία οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αιτήσεις το αργότερο έως τις 31 Μαρτίου 2015.

Μηχανικοί Καμπίνας (Cabin Mechanics)

Το πρόγραμμα θα έχει διάρκεια δύο ετών και υλοποιείται σε συνεργασία με το Κολέγιο Τεχνολογίας Farnborough. Απαιτείται τουλάχιστον απολυτήριος τίτλος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και πτυχίο μηχανικού, σχεδιαστή ή διακοσμητή, ή ισοδύναμη προϋπηρεσία διάρκειας τουλάχιστον εννέα μηνών σε αντίστοιχο ρόλο, και άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Μηχανικοί Αεροσκαφών (Aircraft Mechanics)

Πρόγραμμα διάρκειας τριών ετών με δυνατότητα πρόσληψης, το οποίο περιλαμβάνει τόσο θεωρητικό όσο και πρακτικό κομμάτι σχετικά με τη συντήρηση αεροσκαφών. Στο τέλος του πρώτου έτους της μαθητείας, κατά το οποίο οι συμμετέχοντες θα συμμετάσχουν με απασχόληση βάσει συμβολαίου, θα επιλεγούν οι συμμετέχοντες εκείνοι που διαθέτουν τα προσόντα να παρακολουθήσουν τα δύο επόμενα έτη. Απαιτούνται απολυτήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή πτυχίο μηχανικού ή μηχανικού αεροσκαφών ή, εναλλακτικά, ισοδύναμη προϋπηρεσία διάρκειας τουλάχιστον εννέα μηνών σε αντίστοιχο ρόλο, και άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οι υποψήφιοι σε αμφότερα τα προγράμματα θα πρέπει να διαθέτουν δυνατότητα ταξιδίων στις εκάστοτε βάσεις συντήρησης αεροσκαφών της εταιρείας, και να είναι διαθέσιμοι να συμμετάσχουν κατά την έναρξη παρακολούθησής τους, το φθινόπωρο του 2015. Πληροφορίες και βιογραφικά στην ιστοσελίδα της British Airways.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο επίσημο ιστότοπο της British Airways. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;