Η πολυαναμενόμενη κωμική τηλεοπτική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, έχει λίγο καιρό που ξεκίνησε να προβάλλεται,  στο MEGA, και εδώ θα βρεις τους 5 λόγους για τους οποίους αξίζει να την δεις, αν δεν την βλέπεις ήδη!

1. Το ότι το σενάριο το υπογράφει ο Γιώργος Καπουτζίδης, που στο παρελθόν με τις σειρές του «Σαββατογεννημένες» και «Στο Παρά Πέντε» έκανε όλη την Ελλάδα να ζήσει σπαρταριστές στιγμές γέλιου. Αλλά, και το γεγονός ότι τη σκηνοθεσία υπογράφει Αντώνης Αγγελόπουλος, όπως και στις προαναφερθείσες μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες.

2. Το πολλά υποσχόμενο cast ηθοποιών: Η Σμαράγδα Καρύδη, η Κατερίνα Παπατσάκη, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο Κώστας Αποστολάκης, η Μαριέλλα Σαββίδου
και η Μίνα Αδαμάκη.

3. Το ότι, κρίνοντας από το πρώτο επεισόδιο, πρόκειται για μια αστεία, αλλά συνάμα συγκινητική σειρά, καθώς αγγίζει ευαίσθητα θέματα της κοινωνικής πραγματικότητας, όπως τον ρατσισμό, τις άσχημες ενδοοικογενειακές σχέσεις μεταξύ αντρόγυνου, τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζει μια χωρισμένη γυναίκα με παιδιά, χωρίς ιδιαίτερη στήριξη-πάσης φύσεως- από τον πρώην σύζυγο, το θέμα της ανεργίας και της δύσκολης -αυτή την εποχή ειδικά- ανεύρεσης εργασίας.

Διάβασε τη συνέχεια στο foititakos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;