Οι πρεμιέρες της εβδομάδας! Πέμπτη 29 Ιανουαρίου

Οι πρεμιέρες της εβδομάδας! Πέμπτη 29 Ιανουαρίου

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικές πληροφορίες για όλες τις νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα Πέμπτη 29 Ιανουαρίου στις αίθουσες των κινηματογράφων.

Η Θεωρία των Πάντων

Η ταινία βασίζεται σε υλικό από το βιβλίο της πρώην συζύγου του, Τζέιν Χόκινγκ (Φελίσιτι Τζόουνς), “Traveling to Infinity: My Life with Stephen Hawking” και οι ειδήμονες μιλούν για μια συγκινητική ταινία “οσκαρικών” προδιαγραφών, σε σκηνοθεσία του ήδη βραβευμένου με Όσκαρ για το ντοκιμαντέρ MAN ON WIRE (2009), Τζέιμς Μαρς.

Στην ταινία, ακολουθούμε τον Στίβεν Χόκινγκ από το 1963, όπου σπουδάζει στο Κέιμπριτζ κι ερωτεύεται τη συμφοιτήτρια και μετέπειτα σύζυγό του Τζέιν Γουάιντ, μέχρι τη συνεχιζόμενη, από τα 21 του χρόνια έως και σήμερα, μάχη του, μετά τη διάγνωσή του με τη Νόσο του Κινητικού Νευρώνα που τον καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι, επιτρέποντάς του την επικοινωνία μόνο μέσω συσκευής ομιλίας.

Παράλληλα, παρακολουθούμε τις καινοτόμες και αιχμηρές απόψεις του Χόκινγκ για τη Φυσική και την πρωτοποριακή έρευνά του που προκάλεσε το θαυμασμό των καθηγητών του και που τελικά οδήγησε στην ρηξικέλευθη θεωρία του για το σύμπαν.

Ο Κύριος Μορντεκάι

Χιουμοριστική περιπέτεια με τους Τζόνι Ντεπ, Γκουίνεθ Πάλτροου και Γιούαν ΜακΓκρέγκορ. Ο Ντεπ ερμηνεύει τον Τσάρλι Μορντεκάι, έναν στιλάτο, πανούργο και αμοραλιστή έμπορο τέχνης, ο οποίος προσπαθεί να συντηρήσει το γιγαντιαίο αρχοντικό που κληρονόμησε οργανώνοντας υψηλής αισθητικής απάτες.

Ο Βρετανός σνομπ απατεώνας, τώρα, βρίσκεται να αναζητά με το αζημίωτο, μαζί με τον αγροίκο βοηθό του Τζοκ, έναν κλεμμένο πίνακα του Γκόγια που μπορεί να τους οδηγήσει στον κρυμμένο χρυσό των ναζί, μπλέκοντας ταυτόχρονα με τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες, Ρώσους μαφιόζους και διεθνείς τρομοκράτες.

Ο Άνθρωπος Από τη Μασσαλία

Η δράση τοποθετείται πίσω στις δεκαετίες του ‘70 και του ‘80, όπου η ανεξέλεγκτη εξάπλωση ναρκωτικών ουσιών μέσω της Μασσαλίας, κατέτασσαν την πόλη του Γαλλικού Νότου σε παγκόσμια πρωτεύουσα διακίνησης ναρκωτικών αλλά και βασικό προμηθευτή ηρωίνης προς τις ΗΠΑ.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ, Γάλλος ηθοποιός και ζεν πρεμιέ, Ζαν Ντιζαρντάν υποδύεται τον Πιερ Μισέλ, έναν δικαστικό o οποίος εξαπολύει ένα μανιώδες εξαετές ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να καταφέρει να ξεσκεπάσει τη δράση του «French Connection», μιας καλά καλυμμένης κλίκας διακίνησης ναρκωτικών.

Η Γυναίκα Με Τα Μαύρα 2: Άγγελος Θανάτου

Κατά τη διάρκεια του 2ου Παγκόσμιου Πολέμου, μια ομάδα Λονδρέζων μαθητών, με επικεφαλής την διευθύντριά τους Τζιν Χογκ και τη νεαρή δασκάλα Ιβ Πάρκινς, εγκαταλείπουν το Λονδίνο με προορισμό την περίφημη ερειπωμένη βίλα Ελ Μαρς, στα ανεμοδαρμένα αλμυρά έλη του Nine Lives Causeway. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, σε ένα έρημο αγροτικό χωριό της Μεγάλης Βρετανίας, η παρουσία τους θα ξεσηκώσει μια κακόβουλη δύναμη με εκδικητικό πνεύμα.

Ο ανατριχιαστικός ήχος μιας καρέκλας που τρίζει, το αρχαίο γραμμόφωνο με τις εξωπραγματικές μελωδίες, τα στοιχειωμένα όνειρα που μοιάζουν τρομακτικά αληθινά, οι σκοτεινές σκιές τα βράδια και το κακόβουλο πνεύμα που τους καταδιώκει θα κάνουν δύσκολη τη ζωή των μαθητών, όμως θα μπορέσουν άραγε να ξεφύγουν από τη «Γυναίκα με τα Μαύρα»;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
19:45
-
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
19:45
-
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
3'
13 - 7
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;