Mind the Bug by CollegeLink: Εκεί που οι νέοι Developers βρίσκουν δουλειά

20150121-collegelink-640x250-website-banner-d3 (1)

Το Collegelink, η μεγαλύτερη διαδικτυακή πλατφόρμα ευρέσεως πρακτικής άσκησης και entry level job position στην Ελλάδα ανοίγει τις πόρτες του διοργανώνοντας το Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου στις 10.00 στο INNOVATHENS, το Κόμβαο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, το πρώτο Hack and Match event στην Αθήνα!

Στόχος του Mind the Bug είναι φοιτητές και απόφοιτοι με γνώσεις στον τομέα του Web Development και ενδιαφέρον να εργαστούν σε κάποια εταιρία στον τομέα αυτό, να δημιουργήσουν ομάδες και να εργαστούν για 6 ώρες με σκοπό να αντιμετωπίσουν ένα Challenge το οποίο θα τους ανατεθεί. Σκοπός του event είναι να φέρει σε επαφή τους νέους Developers  με τις επιχειρήσεις οι οποίες έχουν  ανοιχτές θέσεις εργασίας αυτήν  την περίοδο.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μία θέση εργασίας σε μία από τις επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν στο event μέσα από την προσπάθειά τους να αντιμετωπίσουν το Challenge με επιτυχία. Παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους εκπροσώπους των εταιρίων που θα βρίσκονται στο χώρο και συνομιλήσουν μαζί τους για τις επαγγελματικές προοπτικές που προσφέρει η κάθε εταιρία.

Το Mind the Bug θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Innovathens στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων και θα διαρκέσει ολόκληρη την μέρα! Στο τέλoς της ημέρας θα υπάρξει after party για μία κρύα μπύρα και networking. Μοναδική αναγκαία προϋπόθεση είναι ο κάθε υποψήφιος να φέρει μαζί του το Laptop του. Φαγητό, σνακ, νερό,ποτό και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε το αναλαμβάνει αποκλειστικά το Collegelink και οι χορηγοί του event.

Σε  ενδιαφέρει να συμμετέχεις  στο Mind the bug?  Μην αργείς.  Δήλωσε συμμετοχή εδώ!

Διοργανωτής του event είναι το CollegeLink ,μία διαδικτυακή πλατφόρμα η οποία έχει στόχο να φέρει σε επαφή φοιτητές και πρόσφατα απόφοιτους, οι οποίοι ενδεχομένως να μην διαθέτουν εργασιακή εμπειρία με επιχειρήσεις στα πλαίσια πρακτικής άσκησης ή πρώτης εργασιακής απασχόλησης. Το Collegelink είναι κοντά σε κάθε νέο ο οποίος επιθυμεί μία ομαλή μετάβαση από τα αμφιθέατρα του Πανεπιστημίου του, στην αγορά εργασίας.

Φτιάξε το βιογραφικό σου εδώ!

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να διεκδικήσουν μια θέση εργασίας στις εταιρίες : Netstudio, Mindworks, ATCOM, Linakis Digital.

Οι   υποστηρικτές   του   event   είναι:   Athens   Center   of   Entrepreneurship   &   Innovation   του Οικονομικού

Πανεπιστημίου Αθηνών, Efood.gr, The Sweet Spot, Σύλλογος Αποφοίτων Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
22:00
-
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
22:00
-
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;