Άγχος: σύμμαχος σου στη δουλειά, εχθρός σου στην προσωπική ζωή!

To άγχος είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της σύγχρονης εποχής.
Σου τρώει τα “σωθικά” και σου δημιουργεί, ως γνωστόν, ψυχοσωματικά προβλήματα.
Ωστόσο, όσο κι αν είναι ικανό να σου καταστρέψει την προσωπική ζωή, μπορεί, αν το διοχετεύσεις σωστά, να αποτελέσει σύμμαχό σου στην επαγγελματική επιτυχία.

Στην λίστα που ακολουθεί, δες τις “2 όψεις του ιδίου νομίσματος”, και στη συνέχεια κρίνε το κατά πόσο μπορείς να το ελέγξεις, ώστε διοχετεύοντας το περισσότερο στα επαγγελματικά σου, να γίνεις πιο παραγωγικός, και -παράλληλα- μειώνοντας το, στην προσωπική σου ζωή, να γίνεις πιο ευτυχισμένος!

 

1. Στην επαγγελματική σου ζωή σε βοηθά να είσαι πάντα στην ώρα σου Vs στην προσωπική σου, μονίμως φτάνεις πρώτος στο σημείο συνάντησης, και καταλήγεις να περιμένεις τους υπόλοιπους.

2. Στα επαγγελματικά σου σε ωθεί να αποδίδεις καλύτερα, ικανοποιόντας έτσι τους συνεργάτες και τους ανωτέρους σου Vs στα προσωπικά σου, σε ωθεί να τους ικανοποιείς όλους, πλην του εαυτού σου.

3. Στη δουλειά σε κάνει να είσαι μονίμως επικεντρωμένος στις υποχρεώσεις και τους στόχους σου Vs στην προσωπική σου ζωή η εμμονή στην λεπτομέρεια μπορεί να σε κάνει παρανοϊκό.

4. Στα επαγγελματικά σου μπορεί να σε βοηθήσει να θέσεις ξεκάθαρους στόχους (π.χ. οικονομικούς, απόδοσης) Vs στα προσωπικά μπορεί να σε κάνει να “πελαγώσεις” για ανούσια θέματα.

5. Στη δουλειά σου μπορεί να γίνει αρωγός στο να γίνεις πιο οργανωμένος Vs  στα προσωπικά σου μπορεί να τα κάνει όλα “μπάχαλο”.

6. Στην επαγγελματική σου ζωή μπορεί να συντελέσει στο να φτάσεις στην “τελειότητα” Vs στην προσωπική σου ζωή η έννοια του τέλειου δεν υφίσταται καν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;