Exit Polls Εκλογές 2015: Αποτελέσματα στο neolaia.gr!

ekloges 2012

LIVE Διαδραστικός Χάρτης – Αποτελέσματα Εκλογές 2015

Δείτε τα αποτελέσματα των exit polls 2015!

Exit Polls για τις εκλογές 2015 και τηλεοπτικό πρόγραμμα

Αμέσως μόλις κλείσουν οι κάλπες, στις 19.00, θα δοθούν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα των exit poll για τις Εθνικές εκλογές 2015.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της εταιρίας Singular Logic, περίπου στις 21.30 θα έχουμε πιθανότατα και την πρώτη εκτίμηση για το αποτέλεσμα των Εθνικών Εκλογών 2015.

MEGA

Στις 18.30 αρχίζει ο εκλογικός μαραθώνιος «MEGA Εκλογές 2015». Στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο, η ‘Ολγα Τρέμη μαζί με τον Γιάννη Πρετεντέρη αλλά και τον Νίκο Ευαγγελάτο συζητούν με κορυφαίες προσωπικότητες από το χώρο της πολιτικής και της δημόσιας ζωής, για την κρισιμότητα των εκλογών και τις μετεκλογικές εξελίξεις.

Στις 19.00 ο εκλογολόγος και ειδικός αναλυτής Ηλίας Νικολακόπουλος καθώς και ο πρόεδρος της GPO Τάκης Θεοδωρικάκος, παρουσιάζουν και αναλύουν το exit poll, δίνοντας την πρώτη εικόνα για την έκβαση της εκλογικής μάχης.

ANT1

Στις 18:00, η μεγάλη εκλογική βραδιά ξεκινάει στον ΑΝΤ1 με την Μαρία Χούκλη. Στις 19:00 ακριβώς, αμέσως μόλις κλείσουν οι κάλπες, θα μεταδοθούν τα αποτελέσματα των Exit Polls, με την εγκυρότητα της Metron Analysis και του Στράτου Φαναρά. Και σε αυτές τις εκλογές, ο ΑΝΤ1 θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα του exit poll σε τρισδιάστατη εντυπωσιακή απεικόνιση.
Στο στούντιο μαζί με τη Μαρία Χούκλη, η Ρίτσα Μπιζόγλη και ο Γιώργος Κούρος θα σχολιάζουν τις εξελίξεις μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους.

Alpha

Ο εκλογικός μαραθώνιος ξεκινά στις 18:00 με ζωντανές συνδέσεις από τα εκλογικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα, τους πρωταγωνιστές της βραδιάς, τα κομματικά επιτελεία και τους υποψηφίους. Στις 19:00, ο Διευθύνων Σύμβουλος της MΑRC, Θωμάς Γεράκης, θα ανακοινώσει το exit poll.
Συντονίζει ο Αντώνης Σρόιτερ, σχολιάζει και αναλύει η γενική διευθύντρια του ΤheTOC.gr, Έλλη Στάη.

STAR

Ο Νίκος Χατζηνικολάου θα συντονίσει τη μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων από το στούντιο του Star. Μαζί του, η Μάρα Ζαχαρέα και καλεσμένοι, προσωπικότητες από τους χώρους της πολιτικής, της δημοσιογραφίας, της οικονομίας, του πολιτισμού. Είναι το δίδυμο, που κέρδισε την εμπιστοσύνη του κοινού κατά τις τελευταίες «διπλές» (Περιφερειακές και Ευρωπαϊκές) εκλογές του περασμένου Μαΐου.
Με το κλείσιμο της κάλπης, στις 19:00, ο πρόεδρος της MRB Δημήτρης Μαύρος, θα ανακοινώσει το πανελλαδικό exit poll και την πρόβλεψη του εκλογικού αποτελέσματος.

ΣΚΑΪ

Στις έξι το απόγευμα ξεκινά η εκλογική βραδιά με τη Σία Κοσιώνη. Μαζί της, ο Διευθυντής της εφημερίδας «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» Αλέξης Παπαχελάς, ο Παύλος Τσίμας, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και ο Άρης Πορτοσάλτε. Ακόμη, ο Γιώργος Αυτιάς, ο Βασίλης Λυριτζής, ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Τάκης Χατζής και φυσικά όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο του ΣΚΑΪ.
Στις 19.00 η εκτίμηση των εκλογικών αποτελεσμάτων από τον εκλογικό αναλυτή του ΣΚΑΪ, καθηγητή του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Νίκο Μαραντζίδη.

ΝΕΡΙΤ

Η εκλογική βραδιά θα ξεκινήσει στις 17.00 από το κεντρικό studio της ΝΕΡΙΤ, με παρουσιαστές την Αντριάνα Παρασκευοπούλου και τον Φάνη Παπαθανασίου.
Μόλις κλείσουν οι κάλπες, στις 19.00 ακριβώς ο Διευθύνων Σύμβουλος της ALCO Κώστας Παναγόπουλος θα παρουσιάσει το πανελλαδικό exit poll.
Αμέσως μετά, θα μεταδοθούν οι πρώτες αντιδράσεις από τα κομματικά επιτελεία σε απευθείας σύνδεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;