Κλειστά σχολεία Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015 (Updated)

kleista sxoleia

Στην Αττική, με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής, Πέτρου Φιλίππου, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δεν θα ανοίξουν στα παρακάτω δημοτικά διαμερίσματα

Θρακομακεδόνες
Βαρυμπόμπη
Ολυμπιακό Χωριό του Δήμου Αχαρνών
Διόνυσος
Κρυονέρι
Άγιος Στέφανος
Δροσιά
Άνοιξη
Σταμάτα
Ροδόπολη
Αφίδνες
Αυλώνας
Μαρκόπουλο Ωρωπού
Καπανδρίτι
Κάλαμος
Πολυδένδρι
Μαλακάσα του Δήμου Ωρωπού
Βαρνάβα
Γραμματικό του Δήμου Μαραθώνα.

Στις υπόλοιπες περιοχές και ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, σε περίπτωση που επικρατήσει παγετός, η λειτουργία ή μη των σχολείων μπορεί να αποφασισθεί με ευθύνη του διευθυντή του σχολείου.

Στο Ηράκλειο, κλειστά θα παραμείνουν την Πέμπτη τα νηπιαγωγεία Δαφνών, Βασιλειών, Αγίου Σύλλα, Βουτών, Σταυρακίων, Σκαλανίου, Αγίου Βλάσση, Προφήτη Ηλία, Κυπαρισσίου, Άνω Ασιτών, Κάτω Ασιτών, Αγίου Μύρωνα, Βενεράτου.

Επίσης, τα δημοτικά σχολεία Δαφνών, Βασιλειών, Βουτών, Σταυρακίων, Σκαλανίου, Αγίου Σύλλα, Καρκαδιώτισσας, Βενεράτου, Άνω Ασιτών, Κάτω Ασιτών, Αγίου Μύρωνα, Προφήτη Ηλία, καθώς και τα γυμνάσια Προφήτη Ηλία, Βενεράτου, Αγίου Μύρωνα και το Λύκειο Αγίου Μύρωνα.

Κλειστά θα είναι αύριο τα σχολεία και στους δήμους Βιάννου, Μινώα Πεδιάδος, Αρχανών- Αστερουσίων.

Το ίδιο θα ισχύσει στο Οροπέδιο Λασιθίου.

Με απόφαση του δημάρχου, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στον Δήμο Φλώρινας.

Στο νομό Καστοριάς, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον Δήμο Άργους-Ορεστικού.

Κλειστά θα είναι τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στους δήμους Σουφλίου και Σαμοθράκης, εξαιτίας του παγετού και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών.

Όπως ανακοινώθηκε, στον δήμο Σουφλίου τα σχολεία θα είναι κλειστά στις 8 και 9 Ιανουαρίου 2015 και στον δήμο Σαμοθράκης στις 8 Ιανουαρίου 2015.

Update:

Για τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας του Βόρειου Τομέα Αθηνών, ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος, αποφάσισε σε συνεννόηση με τις δώδεκα Δημοτικές Αρχές του Τομέα να ανακοινώσουν οι Δήμοι τη διακοπή ή μη των μαθημάτων στα σχολικά συγκροτήματα.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που εξέδωσαν οι παρακάτω Δήμοι την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά λόγω παγετού ιδιαίτερα στις πρωινές ώρες στους εξής Δήμους:

Δήμος Αγίας Παρασκευής
Δήμος Αμαρουσίου
Δήμος Βριλησσίων
Δήμος Νέου Ηρακλείου
Δήμος Κηφισιάς
Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης
Δήμος Μελισσίων – Πεντέλης
Δήμος Παπάγου – Χολαργού
Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού
Δήμος Χαλανδρίου
Ανοικτά θα παραμείνουν τα σχολεία στους Δήμους:
Δήμος Νέας Ιωνίας
Δήμος Μεταμόρφωσης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
12 Μαϊ. 2024
ΚΟΛ
17:15
-
ΟΣΦΠ
12 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
20:15
-
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;