Χαϊκάλης: Μου πρότειναν 3 εκατομμύρια ευρώ! Τα έχω πάει στον εισαγγελέα!

Όπως είπε ο βουλευτής το υλικό που έχει πάει στον εισαγγελέα είναι από τις 6 Δεκεμβρίου, όταν προφανώς έγινε και η προσπάθεια χρηματισμού.

Ο κ. Χαϊκάλης είπε μάλιστα ότι του προτάθηκαν 700.000 ευρώ σε μετρητά, διακανονισμός του δανείου που έχει για το σπίτι του και διαφημιστικά συμβόλαια με υπέρογκα ποσά. Μίλησε για ένα τελικό ποσό πάνω από τα 2 εκατομμύρια ως και τρία εκατομμύρια ευρώ.

Στις πιέσεις των δημοσιογράφων ο κ. Χαϊκάλης μίλησε για έναν επιχειρηματία, όχι από εκείνους που είναι ευρύτερα γνωστοί, σοβαρό ωστόσο άτομο, το οποίο, όπως είπε δεν ανήκει σε πολιτικό χώρο, ούτε φάνηκε να δρα ξεκάθαρα για λογαριασμό κάποιου κόμματος.

Την υπόθεση αποκάλυψε ο Λάκης Λαζόπουλος στον Γιώργο Παπαδάκη.

Τι λέει η δικαιοσύνη

Σύμφωνα με πηγές της Δικαιοσύνης που επικαλείται η τηλεόραση του STAR η καταγγελία του κ. Χαϊκάλη όντως έχει γίνει ωστόσο δεν αξιολογείται ως αξιόπιστη, ενώ ως προς το όνομα αφήνεται να εννοηθεί πως δεν υπάρχει αναφορά στο όνομα του ανθρώπου που επιχείρησε να χρηματίσει τον βουλευτή.

Ο κ. Χαϊκάλης πάντως ισχυρίστηκε πως κατονομάστηκε από τον ίδιο το πρόσωπο που επιχείρησε να τον δωροδοκήσει, αλλά δεν έχει εντοπιστεί από τη δικαιοσύνη.

Ο κ. Κουίκ είπε πως ο κ. Χαϊκάλης έδωσε δύο καταθέσεις στον Εισαγγελέα κατ’ εντολή του οποίου έδωσε κατάθεση στην Ασφάλεια όπου κατονόμασε και το πρόσωπο.

Αναλυτικά:

Στην αρχή ο Λάκης Λαζόπουλος αποκαλύπτει στον Παπαδάκη την υπόθεση:

Παρέμβαση Χαϊκάλη για προσπάθεια χρηματισμού του

Δήλωση Κουίκ για Χαϊκάλη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;