Ψηφιακή Αλληλεγγύη: Πότε και ποιοι δικαιούνται δωρεάν λάπτοπ

Ψηφιακή Αλληλεγγύη: Πότε και ποιοι δικαιούνται δωρεάν λάπτοπ

Σε περίπου 289.000 δικαιούχους που έλαβαν το Κοινωνικό Μέρισμα, δωρεάν λαπτοπ ή ταμπλετ αλλά και σύνδεση στο ιντερνετ για ένα χρόνο.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με πληροφορίες του dikaiologitika.gr η ηλεκτρονική αίτηση που θα κάνουν οι δικαιούχοι θα γίνεται στην ειδική ιστοσελίδα του προγράμματος στο e-inclusion.gr το οποίο όμως ακόμη δεν έχει ενεργοποιηθεί αλλά θα ανοίξει επίσης την επόμενη εβδομάδα.

Ειδικότερα η προκήρυξη του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ), που θα καλεί τους παρόχους να κάνουν τις αιτήσεις τους για συμμετοχή στο πρόγραμμα «Ψηφιακή Αλληλεγγύη» και την παροχή ηλεκτρονικού εξοπλισμού για πρόσβαση στο διαδίκτυο σε δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος θα εκδοθεί την επόμενη εβδομάδα. Παράλληλα η ΕΔΕΤ που σχεδίασε και υλοποίησε την ειδική ιστοσελίδα – εφαρμογή,e-inclusion.gr,  όπου και θα γίνεται η ηλεκτρονική αίτηση για τα δωρεάν λαπτοπ και τάμπλετ θα ανοίξει επίσης την εβδομάδα των Χριστουγέννων ώστε να ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι.

Οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Μερίσματος κάτοικοι των οκτώ Περιφερειών της χώρας που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα θα μπαίνουν στο e-inclusion.gr με τους κωδικούς του Taxisnet θα επιλέγουν το πακέτο με τον εξοπλισμό αλλά και την παροχή Internet που επιθυμούν και θα προμηθεύονται το κουπόνι συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους.  Ο οδηγός του προγράμματος αναλύει όλη την διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι δικαιούχοι της δράσης «Ψηφιακή Αλληλεγγύη»

Οι δικαιούχοι θα παίρνουν στα χέρια τους το κουπόνι αξίας 230 ευρώ με το οποίο θα μπορούν  να αγοράσουν tablet ή laptop. Με δεδομένη την ποικιλία τιμών που υπάρχει στην αγορά, η συσκευή θα φτάνει να διατίθεται ακόμη και δωρεάν στους δικαιούχους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
22:00
-
Atl
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;