Golden Rally Show: Η αγωνιστική εβδομάδα ξεκίνησε με μια εντυπωσιακή επίδειξη στο Mandarin

Photo (46)

Το Golden Rally Show, ως γιορτή του αγωνιστικού αυτοκινήτου, φιλοδοξεί να επαναπροσδιορίσει την έννοια των αγώνων στη χώρα μας, στοιχείο που δε θα μπορούσε να απουσιάσει και από το χαρακτήρα της Συνέντευξης Τύπου, η οποία συνοδεύτηκε από επίδειξη μόδας, προσφορά της Εταιρείας ένδυσης s. Oliver, που στηρίζει τον αγώνα μέσω της χορηγικής της υποστήριξης.

Τους προσκεκλημένους χαιρέτισε ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του αγώνα κ. Δημήτρης Γεωργόπουλος, ενώ έπειτα το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ), κ. Δημήτρης Μιχελακάκης ο οποίος δήλωσε:

“Αισθάνομαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος που ανάμεσα στους σημερινούς παρευρισκόμενους βρίσκονται και άτομα που δε γνωρίζουμε, καθώς αυτό δείχνει πως οι αγώνες ανοίγονται σε περισσότερο κόσμο. Η λογική μας ως Ομοσπονδία, βασίζεται στο τετράπτυχο “Ασφάλεια-οδηγοί-νέες ιδέες-χορηγοί”. Ως προς την ασφάλεια, είμαστε αδιαπραγμάτευτοι στη θέση μας για καμία έκπτωση, τόσο για τους θεατές όσο και για τους αγωνιζόμενους, οι οποίοι είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο, καθώς η ευχαρίστησή τους δεν αφορά μόνο το οδηγικό κομμάτι, αφού αυτοί οι άνθρωποι επενδύουν στο σπορ που αγαπάμε, με την ψυχή και τα χρήματά τους. Όσο για τις νέες ιδέες, αυτές είναι αναγκαίες ώστε ο μηχανοκίνητος αθλητισμός να αποκτήσει εξωστρέφεια και να μας γνωρίσουν περισσότεροι άνθρωποι. Θέλουμε να καταλάβει ολοένα και περισσότερος κόσμος, ότι αυτοί που ασχολούνται με αγώνες δεν είναι μια ομάδα τρελών, αλλά πως η αγωνιστική οδήγηση έχει απόλυτη σχέση με την οδική συμπεριφορά και τα ατυχήματα στους δρόμους. Αν προσέξει κάποιος τη θέση που κατέχουν οι αγώνες στην εκάστοτε χώρα, θα καταλάβει και το ποσοστό των ατυχημάτων που συμβαίνει σε αυτή. Δεν είναι καθόλου τυχαίο λοιπόν, που η θέση των αγώνων στη χώρα μας είναι τόσο χαμηλή. Ακόμη, οι χορηγοί είναι ιδιαίτερα σημαντικοί, καθώς είναι απαραίτητοι για την προώθηση του σπορ και οφείλουμε, με τη βοήθεια ειδικών στο αντικείμενο, να κάνουμε ότι μπορούμε ώστε να μείνουν ευχαριστημένοι. Κλείνοντας, να συνοψίσω πως το Golden Rally Show είναι μια νέα ιδέα, που μπορεί να μην προσφέρει την οδηγική ευχαρίστηση κορυφαίων ελληνικών Ειδικών Διαδρομών, αλλά θα φέρει κόσμο κοντά στους αγώνες, ο οποίος εφόσον μείνει ευχαριστημένος, υπάρχει πιθανότητα να βρεθεί και στις κορυφαίες ελληνικές ειδικές διαδρομές, στη συνέχεια”.

Παρούσες στη Συνέντευξη Τύπου, ήταν και οι εταιρείες που στηρίζουν τον αγώνα από τη θέση του χορηγού.

Golden Rally Show: Η αγωνιστική εβδομάδα ξεκίνησε με μια εντυπωσιακή επίδειξη στο Mandarin

 

Πιο συγκεκριμένα, την εταιρεία ένδυσης s. Oliver που στηρίζει χορηγικά τον αγώνα και συνέβαλλε στη διοργάνωση της επίδειξης μόδας που ακολούθησε, εκπροσώπησε η κα. Μαρία Κοσμίδου, η οποία δήλωσε:

Η s. Oliver, η οποία εκπροσωπείται στην Ελλάδα από την Sweetheart και την οικογένεια Τσέλιου, στηρίζει έμπρακτα το μηχανοκίνητο αθλητισμό και τους αγωνιζόμενους. Για αυτό και αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε ως χορηγοί, τόσο στο Golden Rally Show όσο και στο σημερινό event. Πιστεύουμε ότι το άθλημα έχει τεράστια προοπτική στη χώρα μας. Η s. Oliverθα είναι δίπλα σε κάθε σας προσπάθεια. Όπως και εσείς, έτσι και εμείς θέλουμε το άθλημα να γίνει οικογενειακό. Είμαστε της άποψης πως αυτή είναι η αρχή μιας νέας εποχής για το μηχανοκίνητο αθλητισμό. Για αυτή τη συνεργασία, εργαστήκαμε σκληρά δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μας. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο “Ευχαριστώ” σε όλους όσοι εργάστηκαν για αυτή τη διοργάνωση και ιδιαίτερα στο συνάδελφό μου κ. Άγγελο Πεξαρά, όπως και στους κ. Δημήτρη Παππά και κ. Βαγγέλη Μπαλάκα, που μας βοήθησαν με τα μαλλιά και το μακιγιάζ των μοντέλων κατά την επίδειξη μόδας.

Photo (2)

Ο αγώνας

Υπενθυμίζουμε, πως η εκκίνηση, ο τερματισμός και το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι θα εκτυλιχθούν το διήμερο 20-21 Δεκεμβρίου 2014 στα Parking του ΟΑΚΑ, πλάι στην οδό Ολυμπιονικών, όπου θα στεγάζονται όλες οι δραστηριότητες του “Golden Rally Show”, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε μη αγωνιστικό επίπεδο. H ειδική διαδρομή εκτυλίσσεται σε δύο από τα μεγαλύτερα πάρκινγκ του Ολυμπιακού Σταδίου, εντός ειδικά διαμορφωμένης οριοθέτησης. Η χάραξή της πραγματοποιήθηκε με κύριο μέλημα την ασφάλεια αγωνιζόμενων και θεατών, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα απολαυστικό θέαμα και αγωνιστικό ενδιαφέρον. Ειδική μνεία θα πρέπει να γίνει στο γεγονός πως 60 τυχεροί θεατές που θα έχουν αναδειχθεί μετά από κλήρωση, θα έχουν την ευκαιρία να συνοδηγήσουν σε προεπιλεγμένα αγωνιστικά αυτοκίνητα στη διαδρομή του αγώνα, με τους κορυφαίους οδηγούς αγώνων Τάσο «Ιαβέρη», «Στρατισίνο», Παναγιώτη Φαμπιάτο, Δημήτρη Παπανδρέου, Σταμάτη Κατσίμη και Θωμά Παπαπάσχο.

Παράλληλες δραστηριότητες

Έχοντας σαν στόχο το Golden Rally Show να αποτελέσει μια πραγματική γιορτή του αγωνιστικού αυτοκινήτου, ένα πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων και δρώμενων έχει προγραμματιστεί και θα λάβει χώρα το διήμερο της διεξαγωγής του. Αξίζει εδώ να αναφέρουμε τα μαθήματα οδικής συμπεριφοράς για τους μικρούς φίλους του αθλήματος. ενώ θα υπάρχουν διάσπαρτες γωνιές με δραστηριότητες χριστουγεννιάτικης θεματολογίας. Παράλληλα εκθεσιακά περίπτερα των χορηγών της διοργάνωσης, θα προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες προς τους θεατές.

Το … Road map του αγώνα

Πρόγραμμα:

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

  • 1ο σκέλος Αγώνα Ράλλυ 14:00
  •  Qualification Drift 15:30
  • Διάλειμμα Show 16:00
  • Συνοδήγηση ViP 16:30
  • 2ο Σκέλος Ραλλυ 17:00
  • Διπλές μάχες  Drift Τελικός  18:30
  •  19:00 Τερματισμός και Παρουσίαση των πληρωμάτων.

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

  • Show Car 10:30
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;