ΕΚΠΑ: ΠΜΣ «Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών και Κρίσεων»

ΤΕΙ Πειραιά | Μεταπτυχιακό στην Λογιστική και Χρηματοοικονομική

Στο Τμήμα Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος της Σχολής Θετικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών θα λειτουργήσει το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) «Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών και Κρίσεων».

Υποβολή Αιτήσεων

Προθεσμία υποβολής αίτησης: 1 Δεκεμβρίου 2014 έως 20 Ιανουαρίου 2015.

Το ΠΜΣ «Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών και Κρίσεων» οδηγεί στην απονομή «Μεταπτυχιακού Διπλώματος Εξειδίκευσης» [M.Sc] του Τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, μετά από πλήρη και επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών σε μία από τις ακόλουθες κατευθύνσεις και ειδικεύσεις:

ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ 1

-Στρατηγικές Διαχείρισης Καταστροφών και Κρίσεων

− Στρατηγικές Διαχείρισης Καταστροφών και Κρίσεων στη Διοίκηση

− Στρατηγικές Διαχείριση Κινδύνων και Κρίσεων στη Διοίκηση των Σχολικών Συγκροτημάτων

− Στρατηγικές Διαχείρισης Καταστροφών και Κρίσεων στον Τουριστικό Τομέα

− Στρατηγικές Διαχείρισης Καταστροφών και Κρίσεων στις Βιομηχανίες

– Επιχειρήσεις

ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ 2

-Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος

− Τεχνικές Διαχείρισης, Προστασίας και Αποκατάστασης Περιβάλλοντος

− Διδακτική Διαχείρισης Περιβάλλοντος − Εκτίμηση Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων

Υποψήφιοι Μεταπτυχιακοί φοιτητές

Στο ΠΜΣ γίνονται δεκτοί, εφόσον πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις κάτοχοι τίτλων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής, τίτλων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης χωρών της Ε.Ε. και κάτοχοι αναγνωρισμένων τίτλων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης τρίτων χωρών, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Επίσης, γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι ΑΕΙ και ΤΕΙ, Στρατιωτικών Σχολών, Αστυνομικών Σχολών, Πυροσβεστικής Ακαδημίας, Λιμενικού Σώματος, Σχολών Δημόσιας Διοίκησης κ.ά. με ποικίλο γνωστικό αντικείμενο οι οποίοι έχουν ειδικό ενδιαφέρον ή προϋπηρεσία ή εμπειρία σε τομείς σχετικούς με το γνωστικό αντικείμενο του ΠΜΣ.

Υποψήφιοι μπορεί να είναι και τελειόφοιτοι τμημάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι θα έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τις σπουδές τους κατά την έναρξη των μαθημάτων του Α’ Εξαμήνου.

Επιπλέον απευθύνεται σε στελέχη της Δημόσιας Διοίκησης, με έμφαση στα Υπουργεία Άμυνας, Δικαιοσύνης, Εξωτερικών, Εσωτερικών, Πολιτισμού, Παιδείας (κεντρικές υπηρεσίες, Εκπαιδευτικοί κάθε βαθμίδας), Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη, τις Ένοπλες Δυνάμεις, τα Σώματα Προστασίας του πολίτη, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, σε Ευρωπαϊκούς και Διεθνείς Οργανισμούς, σε μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ), σε Υπηρεσίες Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας, καθώς επίσης και σε Οργανισμούς παροχής Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Πληροφορίες

Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

ΣΧΟΛΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

Τμήμα Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος

http://www.geol.uoa.gr http://www.edcm.edu.gr Πανεπιστημιούπολη, Ζωγράφου 157 84, ΑΘΗΝΑ Τηλ.: 210 727 4825, Fax.: 210 727 4414 E-mail: edcm@edcm.edu.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;