Όλα όσα μάθαμε για το σεξ μέσα στο 2014! [Ο απόλυτος δεκάλογος]

Όλα όσα μάθαμε για το σεξ μέσα στο 2014!

Αν νομίζετε ότι γνωρίζετε τα πάντα για το σεξ, διαβάζοντας τα παρακάτω θα αναθεωρήσετε!

Για μία ακόμη χρονιά, οι επιστήμονες μπήκαν στις κρεβατοκάμαρες και αποκάλυψαν όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τον οργασμό, την απιστία, τις ερωτικές φαντασιώσεις και όχι μόνο! Αν έχετε μείνει πίσω στην ενημέρωσή σας σχετικά με αυτήν την τόσο… πικάντικη και ενδιαφέρουσα πλευρά της επιστήμης, η παρακάτω ανασκόπηση σίγουρα σας ενδιαφέρει.

1. Το στοματικό σεξ αποτελεί «προληπτικό μέτρο» κατά της απιστίας.

Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό “Journal of Evolutionary Psychology” κατέδειξε ότι ο βασικός λόγος που οι άνδρες επιλέγουν να προσφέρουν το στοματικό σεξ στη σύντροφό τους είναι για να την αποτρέψουν να παραστρατήσει ερωτικά.

2. Η τύχη του άντρα κρίνεται σε 180 δευτερόλεπτα.

Σύμφωνα με μία βρετανική δημοσκόπηση, 180 δευτερόλεπτα είναι υπεραρκετά για τη μέση γυναίκα, ώστε να «ζυγίσει» την εμφάνιση, το σώμα και το γούστο στο ντύσιμο ενός άνδρα που βρίσκεται κοντά της, καθώς επίσης τη μυρωδιά, την προφορά και τις πιθανότητες να της… ταιριάζει.

3. Κάνουμε σεξ για 237 διαφορετικούς λόγους!

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Τέξας διαπίστωσαν ότι υπάρχουν (τουλάχιστον) 237 διαφορετικά κίνητρα, από την ερωτική έλξη έως την εκδίκηση, που μας ωθούν να κάνουμε σεξ. Μερικά από τα πιο συχνά είναι: παρασυρόμαστε από τη στιγμή, βαριόμαστε, θέλουμε να έρθουμε πιο κοντά με το σύντροφό μας, μας συναρπάζει η σεξουαλική πράξη, επιζητούμε τη συμφιλίωση μετά από έναν καβγά.

4. Το σεξ προστατεύει τους άνδρες από τον καρκίνο του προστάτη.

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Νότιγχαμ διαπίστωσαν ότι οι μεσήλικες που κάνουν τακτικά σεξ διατρέχουν μικρότερο να εκδηλώσουν κίνδυνο του προστάτη.

5. Είναι δυνατό να κάνουμε σεξ, ενώ κοιμόμαστε.

Το φαινόμενο ονομάζεται σεξοβασία ή σεξυπνία και αφορά στις σεξουαλικές συμπεριφορές (κάθε είδους) χωρίς το άτομο να έχει καμία απολύτως συναίσθηση του τι κάνει.

Διαβάστε τα υπόλοιπα στο Teens.gr 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;