ΕΚΠΑ - ΤΕΙ Πειραιά: Μεταπτυχιακό στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία και Ανάπτυξη Ανθρωπίνων Πόρων

μεταπτυχιακά

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Πειραιώς διοργανώνει Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με θέμα «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ».

Οι υποψήφιοι για το Π.Μ.Σ του Τμήματος πρέπει να είναι απόφοιτοι ΑΕΙ ή ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμου πτυχίου αναγνωρισμένων ιδρυμάτων της αλλοδαπής. Για τους αλλοδαπούς υποψηφίους, απαραίτητη προϋπόθεση θεωρείται η επαρκής γνώση της ελληνικής γλώσσας, η οποία πιστοποιείται με διαδικασίες που ορίζει η Γ.Σ.Ε.Σ. του Τμήματος.

Για τους Έλληνες πτυχιούχους απαραίτητα προϋπόθεση είναι η επαρκής γνώση μιας ξένης γλώσσας από τις γλώσσες της Ε.Ε. ή της Ρωσικής.

Απαιτούμενα Δικαιολογητικά

  • Αίτηση συμμετοχής (υπάρχει το σχετικό έντυπο στη Γραμματεία και στο διαδίκτυο
  • Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας.
  • Αντίγραφο πτυχίου ΑΕΙ ή ΤΕΙ ή αντίγραφο πτυχίου ισότιμου ιδρύματος της Αλλοδαπής αναγνωρισμένο από τις Ελληνικές αρχές
  • Πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας προπτυχιακών μαθημάτων
  • Τίτλος ξένης γλώσσας σε επίπεδο πολύ καλής γνώσης, Advanced , TOEFL(τουλάχιστον 72 μόρια), IELTS (6,5), κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας σε επίπεδο Γ1, ΤOEIC (780) ή συναφής τίτλος ο οποίος να αναγνωρίζεται από το ΑΣΕΠ για τα Αγγλικά και αντίστοιχος τίτλος για τις άλλες ξένες γλώσσες της Ε.Ε. ή τη Ρωσική, όπως αναλυτικότερα αναφέρεται στο άρθρο 5 του κανονισμού λειτουργίας του Π.Μ.Σ.
  • Πλήρες βιογραφικό σημείωμα

Διαδικασία και κριτήρια επιλογής

Η αξιολόγηση των υποψηφίων θα πραγματοποιηθεί ως ακολούθως: Μετά την υποβολή των δικαιολογητικών από τους υποψηφίους θα πραγματοποιηθεί ο έλεγχος των απαιτούμενων δικαιολογητικών και η πιστοποίηση των προσόντων που θεωρούνται απαραίτητα για την υποψηφιότητα των φοιτητών. ‘Όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις θα κληθούν για γραπτή εξέταση. Μετά την εξέταση και την συνέντευξη για το ΠΜΣ θα καταρτισθεί ο τελικός πίνακας αξιολόγησης για την επιλογή των φοιτητών με τους πρώτους τριάντα (30) σε κατάταξη υποψήφιους και τους υπόλοιπους επιλαχόντες.

Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών

Οι αιτήσεις με τα σχετικά δικαιολογητικά θα υποβάλλονται από 15/12/2014 έως 16/01/2015 στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών Ναυαρίνου 13Α, , στη Γραμματεία Μεταπτυχιακών, Δευτέρα -Τετάρτη- Παρασκευή και ώρα 10,30 – 13,00 μμ και Πέμπτη 15,00 – 18,00 μμ.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.primedu.uoa.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;