Angelina-Jolie-2014-Oscars

Ως «ελάχιστα ταλαντούχα, και ένα κακομαθημένο παλιόπαιδο» φαίνεται να αποκαλείται η διάσημη ηθοποιός Angelina Jolie σε ένα από τα mail μεγαλοπαραγωγών του Χόλιγουντ, που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, εξαιτίας της κυβερνοεπίθεσης που δέχθηκε η Sony Pictures Entertainement.

Το μήνυμα που έχει ως επίκεντρο κουτσομπολιού την 39χρονη σταρ αντάλλαξαν η αντιπρόεδρος της εταιρείας Έιμι Πασκάλ και ο παραγωγός Σκοτ Ρούντιν. Η αφορμή για την ανταλλαγή των μηνυμάτων δόθηκε, όταν έμαθαν ότι η Jolie ενοχλήθηκε που ο Ντέιβιντ Φίντσερ θα σκηνοθετούσε την βιογραφική ταινία «Τζομπς» και όχι τη δική της «Κλεοπάτρα». Η Πασκάλ λέει στον Ρούντιν ότι η Angelina είναι αναστατωμένη για την ταινία του Τζομπς και θέλει να μιλήσουν. «Θα το ξεπεράσει» λέγεται ότι απάντησε ο Ρούντιν. «Δεν θέλω να ξοδέψω χρόνο σε αυτό».

Και σε άλλο mail ανέφερε: «Καλύτερα να σταματήσεις την Jolie πριν το κάνει πολύ δύσκολο για τον Ντέιβιντ να γυρίσει το Τζομπς». Σε ένα άλλο ηλεκτρονικό μήνυμα, ο Ρούντιν απορρίπτει την «Κλεοπάτρα» λέγοντας: «Σου έχω πει πως θέλω να γυρίσω αυτό το υλικό. Είναι ο μόνος τρόπος που θέλω να το κάνω. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να αναλάβω ένα “εγωιστικό μπάνιο” 180 εκατομμυρίων δολαρίων που και οι δύο ξέρουμε ότι θα είναι καταστροφικό για τις καριέρες και των δυο μας». Την χαρακτηρίζει ως «ελάχιστα ταλαντούχο κακομαθημένο παλιόπαιδο που δεν την απασχόλησε το να το πετάξει για 18 μήνες, προκειμένου να γίνει σκηνοθέτης. «Είναι σούργελο, μία σελέμπριτι και το τελευταίο που χρειάζεται κανείς είναι να κάνει μια τεράστια αποτυχία μαζί της που και ο πιο ηλίθιος βλέπει ότι είναι αυτό που θα συμβεί» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Τελικά η Sony αποφάσισε να μην ασχοληθεί με το project, το οποίο πέρασε στα χέρια της Universal, ενώ οι Ντέιβιντ Φίντσερ και Κρίστιαν Μπέιλ αντικαταστάθηκαν από τους Ντάνι Μπόιλ και Μάικλ Φασμπέντερ. Ο τελευταίος βρίσκεται στο επίκεντρο συζήτησης σε άλλο μήνυμα, με τον Μάικλ ΝτεΛούκα, διευθυντή παραγωγής στο στούντιο Columbia να λέει ότι ο ρόλος του Φασμπέντερ στο Shame «σε κάνει να αισθάνεσαι άσχημα εάν έχεις κανονικού μεγέθους γεννητικά όργανα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;