Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: 3ος κύκλος του Προγράμματος Mentoring 2014-2015

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ-ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

H Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και το Γραφείο Διασύνδεσης ανακοινώνουν την έναρξη του 3ου κύκλου του Προγράμματος Mentoring του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015.

Περιγραφή

Το Πρόγραμμα Mentoring υλοποιείται για 3η συνεχή χρονιά στο πλαίσιο δράσεων για την υποστήριξη των φοιτητών και αποφοίτων του Ιδρύματος σε θέματα απασχόλησης, σταδιοδρομίας και επιχειρηματικότητας.

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται σε τελειόφοιτους και μεταπτυχιακούς φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στους οποίους δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσουν σχέση συνεργασίας και καθοδήγησης με έμπειρους επαγγελματίες του τομέα επαγγελματικής δραστηριοποίησης που τους ενδιαφέρει.

Μέσα από τη σχέση αυτή, ο φοιτητής και ο επαγγελματίας ανταλλάσσουν εμπειρίες, απόψεις, πληροφορίες και πρακτικές συμβουλές με σκοπό την υποστήριξη του φοιτητή στη διαχείριση της προσωπικής και επαγγελματικής του ανάπτυξης, έτσι ώστε να μεγιστοποιήσει τις προοπτικές του και να εξελίξουν τις δεξιότητες του.

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων καλεί τους ενδιαφερόμενους φοιτητές – αποφοίτους καθώς και τους επαγγελματίες και στελέχη επιχειρήσεων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα που ενδιαφέρονται να γίνουν εθελοντές Μέντορες (Mentors) και να καταστούν πηγή έμπνευσης για νέους ανθρώπους να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για ένταξή τους στο Πρόγραμμα Mentoring με αποστολή των σχετικών Εντύπων Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Μεντόρων και Mentee στο dasta@uoi.gr έως τις 22 Δεκεμβρίου 2014.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα Mentoring μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο της ΔΑΣΤΑ Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (Ενότητα: δράσεις) ή να επικοινωνήσετε με την κ. Έφη Γερωνυμάκη, Υπεύθυνη της Δομής Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας και Συντονίστρια του Προγράμματος Mentoring του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (email: dasta@uoi.gr, τηλ. 2651007278).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;