Που θα φάμε το Σαββατοκύριακο στα Νότια Προάστια; (28-30/11)

palia_fava

Που θα φάμε το Σαββατοκύριακο (28-30/11); από το nou-pou.gr

Για ελληνική κουζίνα… Παλιά Φάβα (Αχαιών 38, Παλιό Φάληρο)

pastitsio2

Χωμένο στα στενά του Παλαιού Φαλήρου η Παλιά Φάβα σερβίρει ίσως το καλύτερο “σπιτικό’ φαγητό της Αθήνας (και όχι μόνο των νοτίων προαστίων). Κανονικά δηλώνει “Ταβέρνα”, αλλά είναι κάτι διαφορετικό. Ουσιαστικά είναι η κουζίνα της κυρίας Ντίνας, η οποία απλά φτιάχνει πέντε φαγητά που της αρέσουν (και τα φτιάχνει εκπληκτικά) και τα προσφέρει με αγάπη. Στα must η επιλογή μιας από τις σούπες που υπάρχουν στον κατάλογο, το αρνάκι και φυσικά η φάβα, που είναι και η σπεσιαλιτέ όπως προδίδει το όνομα.

Για burger… Sin Burger Bar (Αγίου Αλεξάνδρου 26, Παλαιό Φάληρο)

sin_emmoni

Έχει γίνει μεγάλος χαμός στο Παλαιό Φάληρο με το Sin Burger, το οποίο κάνει και εκπληκτικά πρωινά, αλλά σερβίρει και μερικά από τα καλύτερα Burgers που μπορείς να βρεις στα νότια προάστια. Δηλαδή παντού, διότι ως γνωστόν τα νότια είναι η πατρίδα των burgers. Εμάς η εμμονή μας πάντως είναι το Sin Burger. Το ομώνυμο δηλαδή.

Για κρέας… Ρεμούτσικο

Τι εννοείς δεν ξέρεις το Ρεμούτσικο. Δεν μπορεί να διαβάζεις αυτό το site και να μην ξέρεις το Ρεμούτσικο. Δεν μπορεί να μένεις στη νόται πλευρά της πόλης και να μην ξέρεις το Ρεμούτσικο. Δεν μπορεί να σ’ αρέσει το κρέας και να μην ξέρεις το Ρεμούτσικο. Πρόκειται για την βραβευμένη ταβέρνα για την οποία έχουν ειπωθεί πολλά, όπως το “καλύτερο παϊδάκι της πόλης”. Που να δοκιμάσεις και το κοντοσούβλι του.

Αγ. Δημητρίου 120, Άγιος Δημήτριος

Για εκτός Nou-Pou… Βρούτος (Αμύντα 12, Παγκράτι)

vroutos

Στα πρότυπα του παλιού καφενίου με έναν μικρό, αλλά πολύ περιποιημένο κατάλογο, είναι ιδανική επιλογή τόσο για αυτούς που τη βρίσκουν με μεζέδες στη μέση και πιάτα να φεύγουν και να έρχονται, όσο και για αυτούς που θέλουν σώνει και ντε το πιάτο τους. Αν είστε στη δεύτερη κατηγορία, τότε να επιλέξετε το κότσι. Πολλά “συν” για την αισθητική του “Βρούτου”, αλλά και τον ωραίο του κόσμο. Βρίσκεται στο Παγκράτι, που ως γνωστόν μας αρέσει πολύ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;