Αντιπρύτανης ΑΠΘ: Πρέπει να φασιστοποιηθούμε!

Ο πρόεδρος της Φιλοσοφικής Σχολής της Θεσσαλονίκης και αντιπρύτανης του ΑΠΘ κ. Τζιφόπουλος σε δηλώσεις σχετικά με την διαχείριση της κρίσης στη Ελλάδα:

« Φοβάμαι ότι πρέπει να φασιστοποιηθούμε όσoι είμαστε σε θέση εξουσίας αλλιώς δεν καταλαβαίνει ο Έλληνας.Εάν παραφέρεσαι να τρως μια σφαλιάρα για να συμμαζεύεσαι, όπως γίνεται στη Γερμανία, στον Καναδά, την Αυστραλία, σε όλες τις σοβαρές χώρες του κόσμου. Δεν μπορούμε να ψηφίζουμε νόμους και να μην τους τηρούμε».

Για «κατάπτυστες δηλώσεις» κάνει λόγο ο Σύλλογος Φοιτητών Φιλολογίας. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, την οποία μεταδίδει το seleo.gr, «οι τελευταίες πρωτοφανέρωτες εξελίξεις αναδεικνύουν ότι τα ελληνικά πανεπιστήμια στο σύνολό τους διοικούνται σήμερα από τις πιο αυταρχικές πρυτανείες μεταπολιτευτικά. Οι νέοι πρυτάνεις της βίας και της καταστολής, με πρωτοπόρο τον Φορτσάκη, προβαίνουν από τους τρεις πρώτους μήνες ανάληψης της εξουσίας τους σε πρακτικές αυταρχισμού και τρομοκράτησης μέσα στο πανεπιστήμιο».

Η δήλωση του κ. Τζιφόπουλου έρχεται μια μέρα μετά το άδειασμα σακούλας σκουπιδιών, από φοιτητές στον αντιπρύτανη του ΕΚΠΑ

Η άποψή σας;

Update: Την παραίτηση του υπέβαλε πριν από λίγο και έγινε αποδεκτή από τον πρύτανη του ΑΠΘ, κ. Περικλή Μήτκα ο αντιπρύτανης του Ιδρύματος κ. Γιάννης Τζιφόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;