Μια πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή για πεντανόστιμες τρούφες σοκολάτας γαρινιρισμένες με ινδοκάρυδο.
Υλικά συνταγής
250 γρ. μπισκότα τύπου πτι μπερ
1/3 φλ. κακάο σε σκόνη
1/2 φλ. καρύδια ψιλοκομμένα [προαιρετικά]
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα [400 γρ.]
1 φλ. τρίμμα ινδικής καρύδας
Εκτέλεση συνταγής
Θρυμματίστε στο μπλέντερ τα μπισκότα ώστε να γίνουν πολύ ψιλοτριμμένα.
Μεταφέρετε τα μπισκότα σε μπολ, προσθέστε τη σκόνη κακάο [το καρύδι αν το προτιμήσετε] και το 1/4 της ινδικής καρύδας. Ανακατεύετε να ενσωματωθούν και κάνετε μια λακουβίτσα στο κέντρο. Προσθέτετε το ζαχαρούχο και ανακατεύετε με ένα κουτάλι να ομογενοποιηθούν. Σκεπάζετε το μπολ και το αφήνετε για 15′-20′ να ενσωματωθούν οι γεύσεις.
Βάζετε σε βαθύ πιάτο την υπόλοιπη ινδική καρύδα. Κάνετε τη σοκολατένια ζύμη μπάλες να κάνουν ελαφρώς σχήμα αυγού και τις “κυλάτε στο ινδοκάρυδο” να καλυφθούν εξωτερικά πλήρως. Διατηρείστε τες στο ψυγείο.
Περισσότερες συνταγές στο sintayes.gr
JOBS
Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα
Πωλήσεις
Πλήρης Απασχόληση
18-12-2023
Χαλάνδρι
1.500
Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης
Όλοι οι τύποι εργασίας
23-01-2024
Αθήνα