Food And Drink: 5 Όμορφα μέρη για φαγητό το Σαββατοκύριακο

Δείτε παρακάτω 5 πολύ όμορφα και διαφορετικά μέρη για φαγητό.

Για ελληνική κουζίνα… Δράμι

drami

To Δράμι αποτελεί σχετικά φρέσκια άφιξη στη Γλυφάδα (με αδερφάκι στην Αγία Βαρβάρα): με την αύρα και την ατμόσφαιρα ενός παλιού παραδοσιακού μπακάλικου, με τα καλύτερα υλικά από όλη την Ελλάδα, συνταγές που παραπέμπουν σε γιαγιά από την πόλη και… φλογέρες με παστουρμά που σκοτώνουν!

Φιλικής Εταιρείας & Λαοδίκης 22, Γλυφάδα (210 – 8944959)

Για πίτσα στο… Palma

palma_pizza

Έχοντας πραγματοποιήσει δυναμικό μπάσιμο στη Βουλιαγμένη η πιτσαρία “Palma” (με σήμα τον φοίνικα) προσφέρει μια από τις καλύτερες πίτσες στα νότια προάστια, αλλά και έναν διαφορετικό χώρο, χαλαρό, αλλά και παράλληλα ζεστό. Με λεπτό ιταλικό ζυμάρι και υλικά που θα εντυπωσιάσουν!

Ερμού 1, Βουλιαγμένη

koi

Για σούσι στο… Koi
Το πρώτο άνοιξε στην Αθήνα. Το δεύτερο στη Βούλα και κάνει μάλιστα χρυσές δουλειές. Λογικό αφού αποτελεί το πιο value for money σουσάδικο της Αθήνας (και όχι μόνο των νοτίων προαστίων). Το Koi έχει αλλάξει το νόημα και την άποψη του κόσμου για το σούσι, διότι πλέον μπορείς να φας από τα καλύτερα νιγκίρι, σασίμι και τις λοιπές… ιαπωνικές δυνάμεις, χωρίς να ψάχνεις το καρνέ των επιταγών.

Βασιλείως Παύλου 98, Βούλα

Για κρέας… Λεμόνι

pouggi

Εκεί που παλιά γυμνάζαμε δικέφαλους (πάλαι ποτέ Empire), τώρα γυμνάζουμε τα σαγόνια μας. Στο Λεμόνι βρίσκεις όλα αυτά που ζητάς (σουβλάκια κοτόπουλο, χοιρινό, γύρο κτλ), αλλά και μερικές πολύ ιδιαίτερες προτάσεις, όπως το περίφημο πουγγί, που αποτελεί μια από τις εμμονές μας.

Κύπρου 65, Γλυφάδα

Για εκτός Nou-Pou… Kozi’s

kozis2

Για τους λάτρεις του καλού κρέατος (συγκεκριμένα με προέλευση από τη Νότια Αφρική). Το Kozi’s στα Μελίσσια φημίζεται για δύο πράγματα: για τις εκπληκτικές μπριζόλες και τα εντυπωσιακά burger του. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα.

Πηγή: Nou-pou.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;