5 + 2 ενδείξεις ότι ο σύντροφός σας είναι ψυχοπαθής!

LjciATQzYGqKHcCUGnAO2Tl72eJkfbmt4t8yenImKBVvK0kTmF0xjctABnaLJIm9

Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που περνά από το μυαλό τους, ότι ο σύντροφός τους μπορεί να είναι ψυχοπαθής. Πολλές μάλιστα πιστεύουν ότι θα το είχαν καταλάβει αμέσως, πράγμα που όμως δεν ισχύει. Οι ψυχοπαθείς μπορεί να είναι ακαταμάχητα γοητευτικοί και σαγηνευτικοί, επομένως και παραπλανητικοί, με μια πρώτη ματιά.

Αν όμως ξέρετε να αναγνωρίζετε τα «σημάδια» της ψυχοπάθειάς του, τότε μπορείτε να φύγετε όσο είναι νωρίς!

1. Υπερβολικά κομπλιμέντα

Ένας ψυχοπαθής είναι εξαιρετικά ευέλικτος και γρήγορος στις κινήσεις του. Σε ένα πρώτο ραντεβού, πιθανότατα θα πει σε μια γυναίκα ότι είναι τρομερά όμορφη, απίστευτα έξυπνη και σέξι. Εκμεταλλεύεται τις ανασφάλειες και τις φαντασιώσεις μιας γυναίκας, ώστε να της πει ακριβώς αυτά που θέλει να ακούσει. Αυτή η εικόνα του εξιδανικευμένου συντρόφου κάνει μια γυναίκα να τον ερωτευτεί ακαριαία.

2. Φαινομενική ταύτιση και συμβατότητα

Προσπαθεί να πείσει τη γυναίκα ότι είναι το άλλο της μισό και ότι ταιριάζουν σε όλα απόλυτα. Αγαπούν τα ίδια πράγματα και έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα. Μοιράζονται ακόμη και τα ίδια τραύματα και τις ίδιες αρνητικές εμπειρίες. Δεν έχει δική του ταυτότητα και έτσι καθρεφτίζει το άτομο που βρίσκεται απέναντί του. Προσοχή!

3. Άρρωστες ιστορίες

Δώστε βάση στο τι θα πει στα πρώτα ραντεβού για τις πρώην και τους ανθρώπους που έχει στη ζωή του. Εάν υποστηρίζει πως η προηγούμενη σύντροφός του τον παρακολουθεί ή τον έκλεψε, εάν η μητέρα του είναι αυταρχική και αν όλοι γύρω του τον εκμεταλλεύονται, κάτι δεν πάει καλά. Δεν γίνεται όλος ο κόσμος να έχει πρόβλημα και να είναι κακός, και αυτός να είναι το ανυπεράσπιστο κουτάβι στην βροχή…

4. Ασθένειες και τραυματισμοί

Ένας ψυχοπαθής λατρεύει τη λύπηση και θέλει να τραβά την προσοχή με κάθε τρόπο. Η κακή κατάσταση της υγείας είτε σε βιολογικό, είτε σε ψυχολογικό επίπεδο μπορεί να είναι εντελώς ψεύτικη και να αποτελεί βασικό συστατικό της «στρατηγικής». Μην “χάψετε” αμέσως αυτά που θα σας πει. Κρατήστε κριτική και ώριμη προπάντων θέση στα λεγόμενά του.

5. Τέλειο σεξ

Ένας ψυχοπαθής θα κάνει τα πάντα για να ικανοποιήσει μια γυναίκα. Είναι μία ακόμη τακτική για να κάνει μια γυναίκα να τον ερωτευτεί.

6. Ξαφνικά λάθη

Ένας ψυχοπαθής δεν καταφέρνει πάντα να κρατήσει τη μάσκα που κρύβει το πρόσωπό του. Μπορεί να πει ξαφνικά «Σε έχω απατήσει» και μετά να αρνηθεί ότι το είπε ή να υποστηρίξει ότι το είπε για πλάκα. Να σας πούμε εμείς… Δεν το είπε για πλάκα, ούτε παρακούσατε!

7. Το «παιχνίδι της σιωπής»

Όταν πια η γυναίκα θα τον έχει ερωτευτεί, ο ψυχοπαθής σταματά τα κομπλιμέντα και κάθε ένδειξη τρυφερότητας και ξεκινά να υποτιμά τη γυναίκα που έχει δίπλα του. Το πρώτο βήμα είναι συνήθως η ατέλειωτη σιωπή και η απόσταση. Μπορεί μάλιστα να εξαφανιστεί για μέρες, χωρίς ούτε ένα τηλεφώνημα.

Μήπως σας λένε κάτι όλα αυτά; Αν ναι, τότε δράστε όσο το δυνατόν πιο νωρίς γίνεται!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;