Ζώδια και εξωτερική εμφάνιση: Πως να καταλάβετε ένα ζώδιο με την πρώτη ματιά!

david-gandy-eye-candy

Μπορείς να καταλάβεις το ζώδιο κάποιου, απλώς και μόνο παρατηρώντας τον; Για πολλούς αυτό είναι ένα χαριτωμένο κοινωνικό παιχνίδι και ένα ενδιαφέρον θέμα συζήτησης σε μια καινούργια γνωριμία. Όμως, πραγματικά κάθε ζώδιο έχει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, στην εμφάνιση, την κίνηση και τη συμπεριφορά. Αν τα ξέρεις, μπορείς να το αναγνωρίσεις πιο εύκολα.

Υπάρχει όμως και άλλος ένας αστρολογικός παράγοντας, που εκφράζεται στην εξωτερική μας εμφάνιση: ο ωροσκόπος. Έτσι, είναι πολύ πιθανόν κάποιος να ταιριάζει περισσότερο με την εικόνα του ωροσκόπου του, παρά με του ηλιακού ζωδίου του. Αν μη τι άλλο, έτσι διπλασιάζεις τις πιθανότητες να μαντέψεις σωστά ή το ένα, ή το άλλο! Διάβασε λοιπόν εν συνεχεία ποια είναι τα χαρακτηριστικά στοιχεία, που σε βοηθούν να βρεις το ζώδιο ή τον ωροσκόπο κάποιου!

Κριός

Συνήθως οι Κριοί έχουν μακρουλά πρόσωπα, με γωνιώδη χαρακτηριστικά, τονισμένα ζυγωματικά και δυναμικό πηγούνι. Τα χαρακτηριστικά αυτά φαίνονται πιο έντονα στις γυναίκες του ζωδίου. Τα φρύδια τους είναι μακριά και καμπυλώνουν προς τα πίσω, ενώ τα μάτια απέχουν μεταξύ τους. Το βλέμμα τους είναι καθαρό και διεισδυτικό. Στους άντρες συχνά τονίζεται το μήλο του Αδάμ. Στον Κριό, το κυρίαρχο ζωδιακά σημείο του σώματος είναι το κεφάλι. Συχνά βλέπουμε τους εκπροσώπους του ζωδίου να περπατούν προβάλλοντάς το προς τα εμπρός, σαν να θέλουν να… ανοίξουν δρόμο, όπως οι παλιές πολεμικές μηχανές που έφεραν το όνομά τους, οι πολιορκητικοί κριοί. Η συμπεριφορά, οι κινήσεις και ο τρόπος της ομιλίας τους εκπέμπουν σιγουριά και διεκδικητικότητα.

Ταύρος

Το βασικό χαρακτηριστικό των Ταύρων είναι η αίσθηση της γήινης δύναμης που εκπέμπουν. Η παρουσία τους είναι έντονα σωματική, «βαριά» κατά μια έννοια, σαν να πατούν γερά και τίποτα να μην μπορεί να τους μετακινήσει. Αυτό δεν έχει σχέση με τα κιλά ή τον σωματότυπο, καθώς πολλοί Ταύροι είναι λεπτοί σε νεαρή ηλικία και οι φιλάρεσκες Ταυρίνες για πολύ περισσότερο. Οι εκπρόσωποι του ζωδίου έχουν ήρεμο, βελούδινο βλέμμα και εξίσου βελούδινη φωνή. Χαρακτηριστικό είναι το βαθύ γέλιο τους. Τα φαρδιά ρουθούνια και τα σαρκώδη χείλη τους δίνουν μια αισθησιακή εμφάνιση. Συνήθως δεν είναι ιδιαίτερα ψηλοί, αλλά έχουν εντυπωσιακό παράστημα και δυνατό λαιμό, το σημείο του σώματος που συνδέεται με το ζώδιο.

Δίδυμοι

Ένας Δίδυμος ξεχωρίζει, γιατί είναι αεικίνητος και νευρώδης. Ανεξάρτητα από την ηλικία του, έχει μια έντονη νεανικότητα, που δεν έχει σχέση με συμπεριφορές ή ντυσίματα ηθελημένου… παλιμπαιδισμού, αλλά με κάτι που αποπνέει, απλώς επειδή έτσι το αισθάνεται. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου του είναι συνήθως λεπτά, όπως και ο σωματότυπός του. Έχει αρμονικό πρόσωπο, με ψηλά ζυγωματικά, στενή μύτη, πλατύ στόμα και τονισμένο πηγούνι. Το βλέμμα του είναι ιδιαίτερο, μοιάζει να κοιτάζει ταυτόχρονα παντού και πουθενά, όπως είναι ακριβώς και η αίσθηση που αφήνει η παρουσία του, έστω κι αν δείχνει απόλυτα απορροφημένος σε μια συνομιλία. Χειρονομεί έντονα, άλλωστε τα χέρια είναι το σημείο του σώματος που αντιστοιχεί σε αυτό το ζώδιο.

Διαβάστε περισσότερα στο Teens.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;