Οι Πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης: Μια ιστορία για μικρούς και μεγάλους!

Ανακαλύψτε τα μυστικά των καλύτερων και πιο ξεκαρδιστικών, “μυστικών”, φτερωτών κατασκόπων στην Ιστορία της παγκόσμιας κατασκοπίας! Μιλάμε φυσικά για τον Σκίπερ, τον Κοβάλσκι, τον Ρίκο και τον Στρατιώτη…

Οι καλύτεροι των καλύτερων, οι πιο ελίτ των ελίτ, ενώνουν τις δυνάμεις τους με την μυστική, ειδική ομάδα δράσης, «Βόρειος Άνεμος», αρχηγός της οποίας είναι ο επιβλητικός και όμορφος Πράκτορας Απόρρητος – είναι, φυσικά, τόσο απόρρητος που κανείς δεν γνωρίζει το όνομά του!

Η ασυνήθιστη αλλά σούπερ αποτελεσματική ομάδα μας, λοιπόν, έχει έναν σημαντικότατο στόχο. Θα πρέπει να καταφέρει να κατατροπώσει τον μοχθηρό Δρ. Οκτάβιο Μυαλάτη, πριν εκείνος προλάβει να υλοποιήσει τα καταστροφικά του σχέδια για να εξαφανίσει τον κόσμο…

Οι λαμπεροί πρωταγωνιστές της επιτυχημένης ταινίας κινουμένων σχεδίων της Dreamworks Animation, με τίτλο «Μαδαγασκάρη» έχουν επιτέλους μια κωμική περιπέτεια αφιερωμένη αποκλειστικά στα κατορθώματά τους.

Οι πολυταξιδεμένοι μας φτερωτοί πράκτορες, μεταφέρουν τη δράση από την Ανταρκτική, στη Βενετία, στην έρημο, στη Σαγκάη, στη Νέα Υόρκη, αλλά και στο Κεντάκι. Στο γεμάτο εκπλήξεις, υπέροχο ταξίδι τους καταφέρνουν να γνωρίσουν την απόλυτη δόξα, να εμπλακούν σε απρόβλεπτες κατασκοπικές περιπέτειες, να αποτρέψουν το καταστροφικό σχέδιο ενός σατανικού επιστήμονα – και να καταβροχθίσουν τις πιο νόστιμες τυρονοστιμίες – όπως κανένας άλλος πιγκουίνος δεν έχει καταφέρει στο παρελθόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;