Aegean: 16 νέοι προορισμοί και 2 εκατ. επιπλέον θέσεις!

aegean foitites

Το νέο πρόγραμμα δρομολογίων της Aegean παρουσιάστηκε από τη Διοίκηση της εταιρείας στο πλαίσιο Συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, παρουσία της Υπουργού Τουρισμού, κ. Όλγας Κεφαλογιάννη, του Περιφερειάρχη Κρήτης, κου Σταύρου Αρναουτάκη και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και παραγωγικών και οικονομικών φορέων της Κρήτης.

Το νέο πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα δίκτυο 134 προορισμών, 100 εξωτερικού και 34 εσωτερικού σε 42 χώρες και την Ελλάδα, με 15.000.000 διαθέσιμες θέσεις, 2 εκατομμύρια περισσότερες από το 2014.

Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται μέσα από έναν από τους νεότερους στόλους στην Ευρώπη, που αποτελείται πλέον από 56 αεροσκάφη, μετά την πρόσφατη επένδυση σε επιπλέον καινούργια Airbus A320ceos.

Πιο συγκεκριμένα, στο δίκτυο πτήσεων της Aegean για το 2015 προστίθενται 10 νέες χώρες (Ολλανδία, Μάλτα, Κουβέιτ, Φινλανδία, Σαουδική Αραβία, Εσθονία, Νορβηγία, Ιράν, Αρμενία, Κροατία) και 16 διεθνείς προορισμοί (Ελσίνκι, Τουλούζη, Ντωβίλ, Μετς, Νάπολη, Πίζα, Μάλτα, Άμστερνταμ, Κουβέιτ, Πάφος, Ριάντ, Ταλίν, Όσλο, Τεχεράνη, Ντουμπρόβνικ, Γερεβάν) ενώ αυξάνεται σημαντικά ο αριθμός των προορισμών και η συχνότητα των δρομολογίων σε χώρες πηγές τουρισμού όπως Γαλλία, Ιταλία Ελβετία, Αγγλία και Γερμανία

Τέλος, ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Aegean «12 μήνες 12 καλά Νέα για Εσάς», σύμφωνα με το οποίο η εταιρεία θα παρουσιάζει κάθε μήνα του 2015 και ένα νέο προϊόν, μια νέα υπηρεσία. Με τον τρόπο αυτό υποστηρίζεται η στρατηγική δέσμευση της εταιρείας να φέρει ακόμα πιο κοντά τις οικογένειες, τους επαγγελματίες, τους νέους, τους πιστούς της επιβάτες στα ταξίδια που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν.

Στο πλαίσιο της Συνέντευξης Τύπου, o Αντιπρόεδρος της Aegean κ. Ευτύχιος Βασιλάκης, δήλωσε: «Το 2015 αποτελεί χρονιά-ορόσημο για την Aegean. Επενδύουμε σε νέο στόλο σε ένα δίκτυο 134 προορισμών και σε προσφορά 15 εκ. θέσεων. Προχωράμε σε ισχυρή ενίσχυση του κόμβου της Αθήνας, αλλά παράλληλα στηρίζουμε και την περιφερειακή ανάπτυξη με αυξημένες πτήσεις από τις περιφερειακές μας βάσεις. Συνεχίζουμε και ενισχύουμε την πολιτική στήριξης των μικρών νησιών που είχε εντυπωσιακά αποτελέσματα το 2014 για να αναδείξουμε την πολλαπλότητα του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Περισσότερο από όλα όμως ανανεώνουμε τη δέσμευσή μας στην περαιτέρω διαφοροποίηση και εξέλιξη των υπηρεσιών μας εις όφελος των επιβατών μας. Το νέο πρόγραμμα «12 μήνες, 12 καλά νέα για Εσάς», σηματοδοτεί την ποιοτική μας δέσμευση για το 2015 για καινοτομία, προσφορές και υπηρεσίες. Ο συνδυασμός της ανάπτυξης με την ανταγωνιστικότητα, αλλά και την περαιτέρω εξέλιξη των υπηρεσιών αποτελεί κοινό στοίχημα για την εταιρεία μας και τη χώρα μας.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;