10 συμπεράσματα από το TEDx Athens 2014! #TEDxAth

Φέτος το TEDx Athens είχε τίτλο #Conclusions, οπότε μιας και δε θα μπορούσε να λείπει ο καθιερωμένος δεκάλογος σχετικά με το τι είδαμε, θα το πάμε… συμπερασματικά!

Φέτος, μας έμειναν τα εξής 10 πράγματα από τη φάση του #TEDxAth:

#TEDxAth #neolaiaTeam #mediasponsor #conclusions   Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Neolaia Team (@neolaia.gr) στις

  1. Κόσμος. Άπειρος. Τόσο άπειρος που για να βρεις θέση στην πλατεία μετά από κάθε διάλειμμα, έπρεπε να στηθείς στην πόρτα και να περιμένεις. Οπότε η λύση ήταν το simulcast της COSMOTE στον τελευταίο όροφο.

  2. Από τις πιο decent χρονιές σε επίπεδο talks. Μπορεί να μην είχε αντίστοιχη στιγμή με την περσινή ομιλία του Μπεχράκη, αλλά γενικά οι ομιλίες ήταν όλες άνω του μετρίου (το μέτριο για το TEDxAthens βέβαια, δεν πρέπει να λέγεται μέτριο, αλλά όλα σχετικά είναι), κρατώντας το ενδιαφέρον στην αίθουσα και όχι στη φάση έξω από αυτή. Αν και το wifi μας έκανε νερά με τόσο κόσμο…
  3. Είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις 1, 2 ή 3 ομιλίες που να πρέπει να δεις. Σε γενικές γραμμές: Don Dodge, Don Levy, Javid Abdelmoneim, Μαρίλη Νίκα, Άγγελος Γκέτσης, Φώτης Κατσικάρης, Julian Treasure, Kate Raworth, Luke Harding, Maysoon Zayid, Αθηνά Κρητικού, Φωτεινή Τσαλίκογλου, Ahmed M. Moawia και Τίτος Πατρίκιος, αξίζουν λίγο από το χρόνο σου. Στη θέση σου βέβαια, θα το έβλεπα όλο.
  4. Ευτυχώς που υπάρχει το #TEDxAth και βλέπουμε αυτούς που μαθαίνουμε νέα τους μόνο από το facebook.
  5. Φέτος αν δε λεγόταν “συμπεράσματα”, θα μπορούσε να λέγεται “η χρονιά του 3D”.
  6. Ο Θοδωρής Αναγνωστόπουλος (aka presenter φάση), είναι σα να έχει δημιουργηθεί το TEDxAthens για να υπάρχει αυτός να το παρουσιάζει. Αντί να κουράζει χρόνο με το χρόνο, γίνεται όλο και καλύτερος. Kudos και στην ομάδα του event που δεν έχει πρόβλημα με τον αυτοσαρκασμό.
  7. Το φαγητό της ημέρας ήταν λαχανοντολμάδες. Ο ορισμός του hip(?).
  8. Μιλώντας για hip. Ξέρω κάποιον, που ξέρει κάποιον που ήρθε με σπασμένο iPhone 6. (αν θέλει, ας πει στα σχόλια ποιος είναι). #BeforeItWasCool
  9. IMG_3578

  10. Ένας λόγος που αξίζει να είσαι στην αίθουσα, είναι για να έχεις second screen το twitter feed και να διαβάζεις τα χιουμοριστικά σχόλια των θεατών.
  11. Αυτοί που ξέρουν, κάθονται και στο party μετά το event.!

Disclosure: Το neolaia.gr ήταν και φέτος χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης και ευχαριστούμε πολύ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;