Αυτά είναι τα 7 λάθη που πρέπει να αποφύγετε στο πρώτο ραντεβού!

GorgeousCoupleEating

Ένα καλό ή κακό ραντεβού μπορεί να καθορίσει την εξέλιξη μιας ερωτικής σχέσης. Βεβαίως. Διότι, αν βγεις με ένα “ανάποδο γαμώτο”, που η μοίρα στάθηκε σκληρή απέναντί του, ή αν αποδειχθεί psycho και σου στέλνει συνέχεια ενοχλητικά μηνύματα, και σε παίρνει 180.000 φορές τηλέφωνο σε καθημερινή βάση, το τελειώνεις όσο πιο γρήγορα γίνεται, για να βρεις την υγειά σου.

Δες λοιπόν εν συνεχεία 7 λάθη προς αποφυγήν στο ραντεβού, που θα πρέπει να έχεις υπόψιν σας, και με βάση τα οποία θα κρίνεις αν είναι σωστό ή όχι να προχωρήσεις παρακάτω με το πρόσωπο που στέκεται απέναντί σου!

1. Η επιμονή για σεξ

Δεν υπάρχει κανόνας για την «κατάλληλη στιγμή», εάν όμως κάποιος από τους δύο συντρόφους διστάζει σημαίνει πως δεν έχει έρθει ακόμη.

2. Η γρήγορη εξοικείωση

Δεν είναι ανάγκη να αποκαλύπτονται όλες οι ιστορίες της παιδικής ηλικίας από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας σας. Είναι καλό οι σύντροφοι να μοιραστούν βασικές πληροφορίες που θα τους βοηθήσουν να επικοινωνήσουν, ωστόσο πρέπει να υπάρχουν όρια.

3. Τα συχνά τηλεφωνήματα, μηνύματα και e-mail

Ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας και της έμμεσης επικοινωνίας, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε χρειαζόμαστε χρόνο για τον εαυτό μας. Η επιμονή μπορεί να μεταφραστεί ως ενδιαφέρον αλλά συχνά μεταφράζεται και ως πίεση.

4. Η κατασκοπεία

Η διαδικτυακή αναζήτηση και η κλεφτή ματιά στο κινητό όταν χτυπά είναι ό,τι χειρότερο για να καλλιεργηθούν ανησυχίες και υποψίες. Καμία υγιής σχέση δε βασίζεται στην έλλειψη εμπιστοσύνης. Δείξτε ωριμότητα και αυτοπεποίθηση!

Διαβάστε τα υπόλοιπα στο Teens.gr 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;