Οι 7 καλύτερες συμβουλές για την εντυπωσιάσεις στο πρώτο ραντεβού

Top-10-Romantic-Date-Ideas1

Μεταξύ μας τώρα, αλλά μερικές «στρατηγικές» είναι ευνόητες και αποτελεσματικές στο πρώτο αλλά και στα επόμενα ραντεβού. Για παράδειγμα, το 95% των γυναικών περιμένει ένα θετικό σχόλιο την πρώτη φορά που θα γνωριστείτε.

Αυτό τουλάχιστον δείχνει δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε από γνωστή ιστοσελίδα διαδικτυακών ραντεβού. Δεν αρκεί όμως αυτό για να χαρακτηριστεί «πετυχημένο» το πρώτο ραντεβού. Δείτε λοιπόν εν συνεχεία ποια άλλα εφτά πράγματα πρέπει να προσέχουν οι άνδρες!

1. Το ντύσιμο

Δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο έδειξε ότι το μωβ και το λευκό πουκάμισο πήραν τις καλύτερες βαθμολογίες από τις γυναίκες, όταν τις ρώτησαν τι θα ήθελαν να φοράει ένας άντρας στο πρώτο ραντεβού. Αντιθέτως, τη χαμηλότερη βαθμολογία πήραν το μπλε και το ροζ.

2. Τον καιρό

Οι γυναίκες έχουν 14% περισσότερες πιθανότητες να απαντήσουν θετικά σε μια πρόταση για ραντεβού, όταν η μέρα είναι ηλιόλουστη, δηλώνουν Βρετανοί ερευνητές. Ο ήλιος κάνει τις γυναίκες πιο ευδιάθετες και κοινωνικές και έτσι γίνονται πιο δεκτικές σε τέτοιου είδους προτάσεις. Δείτε λοιπόν πρώτα το δελτίο καιρού και μετά να κάνετε την πρόταση για την έξοδο…

3. Τα χείλη

Εάν μια γυναίκα μιλά γρήγορα και δυνατά, χρησιμοποιεί λεξιλόγιο που δείχνει αυτοπεποίθηση και χρησιμοποιεί μεγάλες προτάσεις είναι αρκετά εξωστρεφής, δηλώνουν ερευνητές από την Ολλανδία. Πρέπει λοιπόν το πρώτο ραντεβού να γίνει σε ένα πολυσύχναστο μέρος με πολύ κόσμο.

Διαβάστε τα υπόλοιπα tips στο Teens.gr

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;