4 + 1 πράγματα που θέλει από εσένα το αγόρι σου!

4 + 1 πράγματα που θέλει από εσένα το αγόρι σου!

Μπορεί οι άντρες να είναι ολιγαρκείς, και να μην έχουν τις δικές σου απαιτήσεις και ανάγκες, αλλά χρειάζονται και εκείνοι έναν ιδιαίτερο χειρισμό, κακά τα ψέματα. Θέλουν αγάπη, υποστήριξη και άλλα πέντε πράγματα που αν τους τα δώσεις μέχρι και μονόπετρο θα σου φορέσουν. Ανυπομονείς να τα διαβάσεις ε; Δες παρακάτω ποια είναι τα πέντε πράγματα που θέλει κάθε αρσενικό από την σχέση του!

1. Κάθε άντρας θέλει να νιώθει πως είναι ο ήρωας σου.

Κάθε άντρας θέλει να είναι ξεχωριστός και ιδιαίτερος για εσένα. Θέλει να είναι ο μοναδικός super ήρωας της ζωής σου, που ήρθε για να σου αλλάξει μια και καλή την βαρετή πραγματικότητα. Αυτό βέβαια, δεν χρειάζεται απλά να το καταλάβεις, αλλά και να το αποδεχτείς.

2. Θέλει να τον αποδέχεσαι όπως είναι!

Αν μπήκες σε μια σχέση με σκοπό να βελτιώσεις το έτερον σου ήμισυ, έχεις χάσει το παιχνίδι από χέρι. Οι άντρες θέλουν να νιώθουν ότι αγαπιούνται, ακόμα και όταν είπαν κάτι λάθος μπροστά στους φίλους σας, όταν δεν έπλυναν τα πιάτα που του είπατε, όταν δεν κατέβασαν το καπάκι της τουαλέτας, όταν δεν θυμήθηκαν την επέτειό σας. Γιατί τα αγόρια θα είναι πάντα αγόρια, και το μόνο που θέλουν είναι αγάπη. Τόσο απλά.

3. Υπέροχο σεξ.

Υπάρχει το σεξ. Υπάρχει το καλό σεξ. Υπάρχει και το εκπληκτικά τέλειο σεξ. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κρεμαστείς από τον πολυέλαιο για να τον ικανοποιήσεις. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είσαι συζητήσιμη και ανοιχτή σε νέες εμπειρίες και προτάσεις του. Φυσικά σε αυτό το σημείο πρέπει να επισημάνουμε και το θέμα της χημείας. Μερικοί άνθρωποι απλά ταιριάζουν στο σεξ και για αυτό ή το έχετε ή όχι.

Διάβασε τα υπόλοιπα πράγματα που θέλει το αγόρι σου από εσένα στο Teens.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;